Herkeste 1 2 gün pik kalmalı mı benim bir gün sürüyor galiba yaBence yarın daha koyu olacak ve yine 1 2 gun pik kaliyor dun ilişki olduysa yarin olsun istersen yada gece 2,3 gibiyse yarin yine oyle olsun ama bence bu yarin tam pik olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkeste 1 2 gün pik kalmalı mı benim bir gün sürüyor galiba yaBence yarın daha koyu olacak ve yine 1 2 gun pik kaliyor dun ilişki olduysa yarin olsun istersen yada gece 2,3 gibiyse yarin yine oyle olsun ama bence bu yarin tam pik olacak
Burada gozukmuyor hicatda bakalım kuzum yaptıgın testi
Olmak zorunda degıl kı kuzum oyle dusunmeBir testim daha var normal. Onu da sabah yapicam. Ya insallah benimle kalir o kdd dua ediyorum ki. Hic belirtim.yok diye de ayrica uzuluyorum
Ekliyorum uğurlu gelsin bu aySelam kizlar subat itibariyle ben de araniza katiliyorum herkese tez zamanda cift cizgi diliyorum. Sat:27 ocak bat:28 subat
Evet kuzum gozukuyor18:28 de yaptim 18:36 da bunu cektim. Gozukuyor mu ?
Yarın beklıyoruz o zamanSelam kizlar bise sorucam
Yazmayim yazmayim dedim ama 2 gundur kasık agrilarim cok fazla
Yarin sabahda test yapmayi dusunuyorum bu arada bat 2 subat
Valla canım varsa zaten çıkar diye almadım 10. Günüm bugün ama bu artimed hep gölge çıkarıyor zaten iki tane aldım sabah ilk idrarla tekrarlıcam canımBen sanki bir gölge görüyorum. Keşke erken gebelik testi alsaydın.
Diger gebeliklerimde boyle oldugunj hatirlamiyorum normalmi acaba buYarın beklıyoruz o zaman
Evet ben de gördüm18:28 de yaptim 18:36 da bunu cektim. Gozukuyor mu ?
Ekliyorum uğurlu gelsinSat 30 ocak. Bat 28 şubat
Ah o korku bende de oluyor ama allah işte ol derse olur güzel düşünelim güzel olsunBiz şu an 1 gün yap 1 gün dinlen olarak ilerliyoruz ama yine tam içim rahat değil sanki sperm ulaşamayacak yapmadığımiz gün çatlarsa diye
Oh misssmelisaa93 hazır ovulasyona damlatırken yenı gelen testıde deneyeyim bi dedim
Selam kizlar bise sorucam
Yazmayim yazmayim dedim ama 2 gundur kasık agrilarim cok fazla
Yarin sabahda test yapmayi dusunuyorum bu arada bat 2 subat
Tamam öyle yapayım inşallahSen adetin bittiği gibi başla kaçırmamak için bence ortadan falan başlamak kaçırtabilir canım
Eee var işte gebelik tebrik ederimmmmmelisaa93 hazır ovulasyona damlatırken yenı gelen testıde deneyeyim bi dedim
Bebiş yükleniyormelisaa93 hazır ovulasyona damlatırken yenı gelen testıde deneyeyim bi dedim
Canım bence yarın artık kan ver daha ne kadar ben burdayım diyecekmelisaa93 hazır ovulasyona damlatırken yenı gelen testıde deneyeyim bi dedim