- 3 Ocak 2023
- 327
- 552
Evet canım c hep net cıkmalı test bozukturKızlar ovulasyon testinde t çizgisi de c çizgisi de çok silik, test bozuk mu oluyor bu durumda. Kontrol çizgisi hep bordomsu bı renk olurdu
Tamamdır canım teşekkür ederim, sabah tekrar yapayimmEvet canım c hep net cıkmalı test bozuktur
Gece plağı verdi mi canım? Bende de aynı sorun vardı 2 yıl tel kullandım sonrasında da plak kullandım.plak çatladı sıkmaktan ama en azından dişlerimi koruyorBen de bu sebepten dişçiye gittim çok ağrım vardı ama dişim değil dediğin gibi suratım. İltihaptan diye düşündüm. Ama gidince dişlerimi sıktığım için olduğunu söyledi. Baş ağrısı da yapar dedi. Ben de 2 hafta önce kürtaj oldum onun stresi üzüntüsüyle oldu demek ki geceleri farketmeden sıkıyor olabilir misin acaba
3 ay bekledim ben ne olur ne olmaz diye, doktorumda açıklama yapmadı bekle, bekleme diye. Ama hemen deneyen var, ben sağlıklı bulmadığım için rahmimin toparlanmasını bekledim, daha sonra tekrar doktora kontrole gittim herhangi bir problem yok tekrar hamile kalabilirsin onayını alınca deneye başladım
Yok vermedi sadece botoks yaptı. Derin uykuda sıktığın için elinde değil kasları gevşetmek daha sağlıklı o 6 ay sıkmanı engeller dedi.Gece plağı verdi mi canım? Bende de aynı sorun vardı 2 yıl tel kullandım sonrasında da plak kullandım.plak çatladı sıkmaktan ama en azından dişlerimi koruyor
Yaş 37 İstanbul, Özel hastane de anestezi teknikeriyim 10 yıllık evliyim son 5 senedir bebek istiyoruz pandemi eşimin sperm testi sıkıntılı olunca onu düzeltelim filan derken bu ay başlamak nasip oldu bakalım inşallah rabbim hepimize nasip ederKızlar biraz vakit geçirelim mi, test yapan da yok. Mesela sizleri tanımak isterim. Geçen grupta ufak bir tane yapmıştık ama bu gruba katılan yeni arkadaşlar da var. Mesela yaş, şehir, meslek ve ne kadar zamandır hamilelik deniyorsunuz.
Benim yaş 34, izmir, meslek veri tabanı analistiyim evden çalışıyorum. Asıl iş yerim İstanbul'da bu sebeple ara ara gidip geliyorum sadece. Ocak ayında ilk denememizi yaptık ancak yumurtlamamışım, nasipse bu ay 2. denememiz olacak, inşallah bu ay yumurtlayabilirim. Ovulasyon ve ateş ile takip etmeye çalışıyorumYarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Ekliyorum uğurlu gelsin bu ayBenide yazarmısınız sat 7 ocak bat 6 şubat
Beni de bilen biliyor ama bilmeyenler için yazayımKızlar biraz vakit geçirelim mi, test yapan da yok. Mesela sizleri tanımak isterim. Geçen grupta ufak bir tane yapmıştık ama bu gruba katılan yeni arkadaşlar da var. Mesela yaş, şehir, meslek ve ne kadar zamandır hamilelik deniyorsunuz.
Benim yaş 34, izmir, meslek veri tabanı analistiyim evden çalışıyorum. Asıl iş yerim İstanbul'da bu sebeple ara ara gidip geliyorum sadece. Ocak ayında ilk denememizi yaptık ancak yumurtlamamışım, nasipse bu ay 2. denememiz olacak, inşallah bu ay yumurtlayabilirim. Ovulasyon ve ateş ile takip etmeye çalışıyorumYarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Canim benim bir kızım var. 8 yaşındaAmh yumurta rezervini gösteriyor canım. Buna da bakılması gerekiyor eğer uzun süredir gebelik olmuyorsa. Ve ilk çocuğunsa yaş olarak 30 a yaklaştıysan genelde doktorlar kendisi öneriyor önlem amaçlı bakılmasını. Amacı pcos var mı ya da gebelik için yeterli yumurta rezervi var mı buna bakılıyor. Kendinde bir sorun olduğunu düşünmüyorsan düzenli adet görebiliyorsan bence çok gerek yok çünkü sonra bu durumda kafaya takıntı oluyor az mı çok mu diye.
Ya evet mekan önemli benim için. Memlekette bacı kardeşiz biz, en fazla böyleBiz yana yana hasret kalanlardanızzz
Tekrar bakılması önemli benceben de martta kontrole giderim bi kistim de var ona da bakılsın diye
Karisik ben macun kullaniyorum.Burdaki bütün anne adayları tedavi görüyor mu yoksa normal yolla bekleyenler de varmı
Canim artık 40 yaşi eskinin 30 yaşı olarak yorumlayabiliriz, kendim de 37 yaşındayım diye söylemiyorumBen de topiğin en yaşlısı olarak önümüzdeki ay dolu dolu 40 olacağım her ne kadar 30 dan fazla göstersem delise matematik öğretmeniyim 2 senelik evli olup henüz kimyasal dahil hiç bir gebelik başarım bulunmuyor artık avısı geçtiği için dalga geçebildiğim bir de sadece sol yumurtalığım var))) ilaç milaç takılıyorum şimdilik olmazsa aşılama bir iki aya o da olmazsa tüp bebeğe artık., en güzel dost Allah diyenlerdenim Allah ol derse olur a sonuna kadar inanıp hergün Allah a şükür edip sağlıkla bir de bebişim olsun istiyorum Allah tan .. yarışmacı değilde yancı mı diyelim tüm arkadaşlara canı gönülden sıfır kıskançlıkla duayla bebiş diliyorum ve buradaki herkesi çok seviyorum kardeşim gerçek arkadaşım gibi hissediyorum
Merhaba 24 yaşindayım Fransa'da yaşiyorum 4 yıllik evliyim 2 senedir c life kullaniyorum geçtigimiz şubat ayinda 7 haftalik dusugun ardindan 3 ay sonra tekrar hamile kaldim, ekim ayinda rahim ağzı yetersizliğinden 5 aylik doğum yaptim tekrar deniyorum Allah hepimize nasip etsin insallahKızlar biraz vakit geçirelim mi, test yapan da yok. Mesela sizleri tanımak isterim. Geçen grupta ufak bir tane yapmıştık ama bu gruba katılan yeni arkadaşlar da var. Mesela yaş, şehir, meslek ve ne kadar zamandır hamilelik deniyorsunuz.
Haha aynen canımCanim artık 40 yaşi eskinin 30 yaşı olarak yorumlayabiliriz, kendim de 37 yaşındayım diye söylemiyorum
Bilimsel veriler var elimde
30 sene önce ortalama yaşam süresi 67 iken günümüzde sağlık koşullarının iyilesmesiyle 87 ye yükseldi.
Hatta 25 beden yaşımız kız
İgnenin etkisi kuzum 12.günden sonra olursada gebelik belirtisi oluyor benimde öyle olmuştuKızlar birşey soruucam ovitrelle sonrası iğneyi vurduğum günden sayarsam 8. Saymazsak 7. Günüm.. bugün son 2 saattir kasığımda 10 15 dk arayla batma hissi hissediyorum ama böyle bi anda şiddetli girip çıkıyor. 1 yumurta 18 mm idi 2 tane de küçük vardı kist mi oluşuyor acaba yada ne olabilir. Yumurtalar sol taraftaydı ve sadece solda batma var