2023 Şubat gebelik planlayanlar🌺🌺

Gece plağı verdi mi canım? Bende de aynı sorun vardı 2 yıl tel kullandım sonrasında da plak kullandım.plak çatladı sıkmaktan ama en azından dişlerimi koruyor

ben de martta kontrole giderim bi kistim de var ona da bakılsın diye

Yok
Gece plağı verdi mi canım? Bende de aynı sorun vardı 2 yıl tel kullandım sonrasında da plak kullandım.plak çatladı sıkmaktan ama en azından dişlerimi koruyor
Yok vermedi sadece botoks yaptı. Derin uykuda sıktığın için elinde değil kasları gevşetmek daha sağlıklı o 6 ay sıkmanı engeller dedi.

Yaş 37 İstanbul, Özel hastane de anestezi teknikeriyim 10 yıllık evliyim son 5 senedir bebek istiyoruz pandemi eşimin sperm testi sıkıntılı olunca onu düzeltelim filan derken bu ay başlamak nasip oldu bakalım inşallah rabbim hepimize nasip eder

Beni de bilen biliyor ama bilmeyenler için yazayım
37 yaşındayım.
8 yaşında bir kızım var.
11 senelik evliyim.
Devlet memuruyum diyebilirim artık, atandım ama görev başı yapmadim henüz.
9 aydır gebelik planlıyorum her ay ovulasyon takibi yapıyorum ama gebelik elde edemedim henüz

Canim benim bir kızım var. 8 yaşında
Yaş 37 olunca amh bakılması gerek artık sanırım.
Bundan sonra daha merkezi bir yerde doktora gittiğimde bakılmasını isteyeceğim.

Canim artık 40 yaşi eskinin 30 yaşı olarak yorumlayabiliriz, kendim de 37 yaşındayım diye söylemiyorum

Bilimsel veriler var elimde

30 sene önce ortalama yaşam süresi 67 iken günümüzde sağlık koşullarının iyilesmesiyle 87 ye yükseldi.

Hatta 25 beden yaşımız kız

Kızlar birşey soruucam ovitrelle sonrası iğneyi vurduğum günden sayarsam 8. Saymazsak 7. Günüm.. bugün son 2 saattir kasığımda 10 15 dk arayla batma hissi hissediyorum ama böyle bi anda şiddetli girip çıkıyor. 1 yumurta 18 mm idi 2 tane de küçük vardı kist mi oluşuyor acaba yada ne olabilir. Yumurtalar sol taraftaydı ve sadece solda batma var

Merhaba 24 yaşindayım Fransa'da yaşiyorum 4 yıllik evliyim 2 senedir c life kullaniyorum geçtigimiz şubat ayinda 7 haftalik dusugun ardindan 3 ay sonra tekrar hamile kaldim, ekim ayinda rahim ağzı yetersizliğinden 5 aylik doğum yaptim tekrar deniyorum Allah hepimize nasip etsin insallah

Haha aynen canım doktorun biri de dalga geçmişti öyle fit olabilir göstermeyebilirsiniz ama biyoloji yalan söylemez gibi bişey demişti buna da şükür diyelim napalım zaten yaşımla derdim yokta çocuğa göre düşümdüğümde üzülüyorum yine de şimdi gebe kalsam ki belli değil çocuk 10 yaşına geldiğinde ben olcam 50 Annemle aramızda 19 yaş var ve çok güzeldi her zaman ben onu yaşamayamayacağım torun görmem mucize ötesi zaten.hayırlısı diyek ne diyelim

İgnenin etkisi kuzum 12.günden sonra olursada gebelik belirtisi oluyor benimde öyle olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…