- 19 Aralık 2022
- 834
- 484
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah yerleşmedir canım ama kist olcağını sanmam benim iğne sonrası kist olan ayımda hiç ağrı batma tipi bişey olmadı. İkinci iğnemin 3.günümdeyim ben de sol kasık ve bacak ağrım varKızlar birşey soruucam ovitrelle sonrası iğneyi vurduğum günden sayarsam 8. Saymazsak 7. Günüm.. bugün son 2 saattir kasığımda 10 15 dk arayla batma hissi hissediyorum ama böyle bi anda şiddetli girip çıkıyor. 1 yumurta 18 mm idi 2 tane de küçük vardı kist mi oluşuyor acaba yada ne olabilir. Yumurtalar sol taraftaydı ve sadece solda batma var
Beklemeye devam yani 12. Güne kadarİgnenin etkisi kuzum 12.günden sonra olursada gebelik belirtisi oluyor benimde öyle olmuştu
Aslında 3 defa bendede kist oluştu bende hiç böyle batma hissetmemiştim de ne biliyim. Benim 4. İğnem buİnşallah yerleşmedir canım ama kist olcağını sanmam benim iğne sonrası kist olan ayımda hiç ağrı batma tipi bişey olmadı. İkinci iğnemin 3.günümdeyim ben de sol kasık ve bacak ağrım var
İğne etkisi de olabilir
İnşallah son olur ve bebişle sonlanır canımAslında 3 defa bendede kist oluştu bende hiç böyle batma hissetmemiştim de ne biliyim. Benim 4. İğnem bu
Bekle kuzum güzel haber alırsın inşallahBeklemeye devam yani 12. Güne kadar
Perlitik meslektaşlarııımmmm benim hayalim öğretmen olmaktı ama mühendis oldum.Ben de kendimi tanıtayım
İsmim Benan Ankara'da yaşıyorum inşaat mühendisi yim 32 yaşındayım 1ay dır çalışmıyorum.Bu arada gebelik çalışmalarına hız verdim bir süre daha çalışmayı düşünmüyorum.geçen sene Mayıs'ta korunmayı bıraktık ama dk. hapından kaynaklı adet düzensizliğini aşmaya çalışıyorum onu dışında henüz ayrıntılı bir tedaviye başlamadım.Tahlillerde ve ultrasonda bir sıkıntı görünmedi bu ayda olmazsa eşimleberaber muayene olmayı düşünüyoruz.Bu ay yumurtlama 8.günde oldu 10 gün önceden saptı biraz o yüzden ümitli değilim pek
İnşallah hepimizin ki öyle olur.İnşallah son olur ve bebişle sonlanır canım
Hangi ilaçları kullandın peki
Korkmakta haklısın tabi üçünde de kist olduysa(
Seni yerim tüm güzellikler seninle olsunBen de topiğin en yaşlısı olarak önümüzdeki ay dolu dolu 40 olacağım her ne kadar 30 dan fazla göstersem de lise matematik öğretmeniyim 2 senelik evli olup henüz kimyasal dahil hiç bir gebelik başarım bulunmuyor artık avısı geçtiği için dalga geçebildiğim bir de sadece sol yumurtalığım var))) ilaç milaç takılıyorum şimdilik olmazsa aşılama bir iki aya o da olmazsa tüp bebeğe artık., en güzel dost Allah diyenlerdenim Allah ol derse olur a sonuna kadar inanıp hergün Allah a şükür edip sağlıkla bir de bebişim olsun istiyorum Allah tan .. yarışmacı değilde yancı mı diyelim tüm arkadaşlara canı gönülden sıfır kıskançlıkla duayla bebiş diliyorum ve buradaki herkesi çok seviyorum kardeşim gerçek arkadaşım gibi hissediyorum
Hep beraber alalım güzel haberlerBekle kuzum güzel haber alırsın inşallah
Bende aslan pençesi falan yapabildiğim her şeyi yaptım yakiyla dolandım neler neler klomenide yeni deniyicem bakalimBende hayıt suları sogan suları bele bardak çekmek falan filan hepsini kullandım ama pek faydasını görmedim klomen kullandıgım ay hamile kaldım ama lkimyadal oldu
Tamam canim benimde aklımda bulunsun sagolasinYeterli buldu canım folik asit kullandım oceanın igne oldugum günde estrofeme başladım sonrasındada prostegan kullandım
Ben klomen kist yaptı diye femara kullandım bu kontrolde kist korkumdan bahsedince duphaston verdi doktor 5 gün kullan dedi bir de estrofem de verdi bu defaİnşallah hepimizin ki öyle olur.
Ben klomen ve ovitrelle kullandım hep ayrıca glifor içiyorum sabah akşam..
Canımsın hep birlikte inşallahSeni yerim tüm güzellikler seninle olsun
estrofem ile glifor aynı etken ilaçlar herhalde dimi??Ben klomen kist yaptı diye femara kullandım bu kontrolde kist korkumdan bahsedince duphaston verdi doktor 5 gün kullan dedi bir de estrofem de verdi bu defa
Hoşgeldin hayırlı akşamlar Sat ve bat ı nı söylersen ekleyeyimMerhaba hayırlı aksamlar şimdi üye oldum beni de takvime ekler misiniz ?
Glifor şeker ilacı değil mi canım annemden hatırladığım kadarıyla estrofem östrojen diye biliyorumestrofem ile glifor aynı etken ilaçlar herhalde dimi??
Sat 19 ocak bat 16 Şubat tşklerHoşgeldin hayırlı akşamlar Sat ve bat ı nı söylersen ekleyeyim
Ekliyorum uğurlu gelsin inşallahSat 19 ocak bat 16 Şubat tşkler