- 30 Ocak 2023
- 122
- 203
Çok sağolunEkliyorum uğurlu gelsin inşallah
Evet normalde şeker ilacı ama pcos tedavisinde kullanılıyormuş.Glifor şeker ilacı değil mi canım annemden hatırladığım kadarıyla estrofem östrojen diye biliyorum
Bizide habersiz bırakma kuzumTamam canim benimde aklımda bulunsun sagolasin
Bende kiloluyum pco var bide inşallah güzel bir anne adayı olurum hepinize aynı dileklerimHiçççç korkma. Ben neler neler gördüm ne kilolarda hanımların hamileliklerine şahit oldum. Öncelikle içini ferah tut. Asıl düşman stres, ne kadar sakin ve rahatsan her şey o kadar yolunda ilerliyor.
En kısa zamanda güzel haberlerini alırız inşallah
Evet bana verdi meselaEvet normalde şeker ilacı ama pcos tedavisinde kullanılıyormuş.
O zaman aynı amaçla değildir herhalde herşeyi araştırırım normalde ama estrofeme pek bakmadım doktora bıraktım kendimi tamamen prospektüsünü okudum sadece o kadar .. Şifa olsun da nasıl olacaksa olsun hayırlısıylaEvet normalde şeker ilacı ama pcos tedavisinde kullanılıyormuş.
Tabi söylerim canımBizide habersiz bırakma kuzum
Ekliyorum canım uğurlu gelsin bu aySelam kızlar öylesine gezinirken buldum sizigebelik takvımınze Benin’de eklermsnz
Sat 19 ocak
Bat 20 Şubat
Perlitik meslektaşlarııımmmm benim hayalim öğretmen olmaktı ama mühendis oldum.
Şimdiki hayalim anne olmak İnşAllah hepimize nasip olur
Ayyyyy görüyorum benGünaydın kızlar.Eşimin inadıyla test yaptım..2 tane yaptım..aşılamanın 11 günü
Bende ama diyorum acaba iğnenin etkisimiAyyyyy görüyorum ben
Yok aşkım bu kadar gün kalır mı sanmıyorumBende ama diyorum acaba iğnenin etkisimi
Bilmiyorumki kasetde sen gördünmü?beklemeden çok az gösterdiYok aşkım bu kadar gün kalır mı sanmıyorum
Evet ben ikisinde de görüyorum.Bilmiyorumki kasetde sen gördünmü?beklemeden çok az gösterdi
Sen bu ay aşılama mı yapmıştın aşkımEvet ben ikisinde de görüyorum.