- 24 Ağustos 2022
- 4.075
- 11.957
Gördüm vallahiiiiiiGozukuyor dımı efektsız de yansımıs mı pekı allahım heyecanlandım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gördüm vallahiiiiiiGozukuyor dımı efektsız de yansımıs mı pekı allahım heyecanlandım
CAnimmm bende gördüm
Hayırlı olsun papatyacığım inşallah vardır yarın bekliyoruz
Yarın için bana dua edin emiiiGördüm vallahiiiiii
Ederim tabiii ama görünen köy kılavuz istemez geliyor bebişinnnYarın için bana dua edin emiii
Kaç gün var bata canım?efekt olanlara hiç bakmadım efektsiz görülüyor amaKızlar bir sorum var , bır kaç efektli ve efektsız foto atıyorum sıze @melisaa93 predıctor hak kazandımı sence @fnd_50 askım senı. Boyle belırsız seylerle rahatsız etmek ıstemem ama benı bılıyorsun
T1 1-2 haftalık olduğunu gösteriyormuş yeni çıkartmış predictor markası deneyim dedim ama çokta güvenmiyorumT1 kısmında çizgi gördüm ben canım t1 ne anlama geliyormuş peki ilk kez gördüm testi ondan soruyorum
Peki sana bir soru o zaman bu parmakla birsye bakılıyor du neydi o onu denedin mi bide o masil bir şeydi onu detaylı anlatirmisin denediysen daha önceki ay ve bu ay bir fark varmiİnanmak istiyorum Allahım inşallah
Canım mısafırlıkteyım ya basını yakalamadım atda bende bakıyım bıda.benı etıketleyın ya bu testlerde bulamıyom sonraayy cok heycanlıı at hadııııNasıp kuzum bellı olur yarın artık
Beklemiş ve efektsız halını atayım kuzum bugun 5 yarın 4 gun kalıyoKaç gün var bata canım?efekt olanlara hiç bakmadım efektsiz görülüyor ama
Al canım benımCanım mısafırlıkteyım ya basını yakalamadım atda bende bakıyım bıda.benı etıketleyın ya bu testlerde bulamıyom sonraayy cok heycanlıı at hadıııı
Kuzum ben bu ay ne parmakladım kendımı ne mememı mıncıkladım ne akıntıma baktım ne ates olctum hıcbısey yapmadım soyle bı dusununce barız aklıma sey gelıyor sadece , ıkı gece onceydı sanırım karnım kabız gıbı cok agrıdı afedersın tuvalete cıktım sonra o gecesı 2 gıbı yıne cok yogun agrısı cok oksurudgumden dıye düşündüm tek dikkatımı ceken bu olduPeki sana bir soru o zaman bu parmakla birsye bakılıyor du neydi o onu denedin mi bide o masil bir şeydi onu detaylı anlatirmisin denediysen daha önceki ay ve bu ay bir fark varmi
Efekt yoksa var kuzucumAl canım benım
Ay resmen hamilesin yumurtlama günleri birliktelikleri nası yapmıştın aşkoKuzum ben bu ay ne parmakladım kendımı ne mememı mıncıkladım ne akıntıma baktım ne ates olctum hıcbısey yapmadım soyle bı dusununce barız aklıma sey gelıyor sadece , ıkı gece onceydı sanırım karnım kabız gıbı cok agrıdı afedersın tuvalete cıktım sonra o gecesı 2 gıbı yıne cok yogun agrısı cok oksurudgumden dıye düşündüm tek dikkatımı ceken bu oldu
Peki üşüdün mü akşamları hiç? İçersi güzelmiş ben çok üşüyorum şuanKuzum ben bu ay ne parmakladım kendımı ne mememı mıncıkladım ne akıntıma baktım ne ates olctum hıcbısey yapmadım soyle bı dusununce barız aklıma sey gelıyor sadece , ıkı gece onceydı sanırım karnım kabız gıbı cok agrıdı afedersın tuvalete cıktım sonra o gecesı 2 gıbı yıne cok yogun agrısı cok oksurudgumden dıye düşündüm tek dikkatımı ceken bu oldu
Yaaa kuzum vardır bence..hiç üzülmeni istemiyorum..ama ben var diyorum hatda varsa beta değerin yüksek çıkıcakBeklemiş ve efektsız halını atayım kuzum bugun 5 yarın 4 gun kalıyo
Ben bile heyecanlandım şuanKuzum ben bu ay ne parmakladım kendımı ne mememı mıncıkladım ne akıntıma baktım ne ates olctum hıcbısey yapmadım soyle bı dusununce barız aklıma sey gelıyor sadece , ıkı gece onceydı sanırım karnım kabız gıbı cok agrıdı afedersın tuvalete cıktım sonra o gecesı 2 gıbı yıne cok yogun agrısı cok oksurudgumden dıye düşündüm tek dikkatımı ceken bu oldu
Canim tek iliskiydi ya, üstünden kaç gün geçti ?Kuzum ben bu ay ne parmakladım kendımı ne mememı mıncıkladım ne akıntıma baktım ne ates olctum hıcbısey yapmadım soyle bı dusununce barız aklıma sey gelıyor sadece , ıkı gece onceydı sanırım karnım kabız gıbı cok agrıdı afedersın tuvalete cıktım sonra o gecesı 2 gıbı yıne cok yogun agrısı cok oksurudgumden dıye düşündüm tek dikkatımı ceken bu oldu
Efektsız kuzum sımdı cektım attımEfekt yoksa var kuzucum
Kuzum pık gordugum gun ogleden sonra oldu bıde oncekı gun aksam oldu , aksam sabah baska olmadıAy resmen hamilesin yumurtlama günleri birliktelikleri nası yapmıştın aşko
Yok kuzum usumedımPeki üşüdün mü akşamları hiç? İçersi güzelmiş ben çok üşüyorum şuan
Hangi gün gördün pikKuzum pık gordugum gun ogleden sonra oldu bıde oncekı gun aksam oldu , aksam sabah baska olmadı