- 15 Temmuz 2015
- 18.698
- 31.195
Askım sabah hersey ortaya cıkacak testte hata yoksa ben cıplak gozle ılk dakıkadan berı net goruyorumYaaa kuzum vardır bence..hiç üzülmeni istemiyorum..ama ben var diyorum hatda varsa beta değerin yüksek çıkıcak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Askım sabah hersey ortaya cıkacak testte hata yoksa ben cıplak gozle ılk dakıkadan berı net goruyorumYaaa kuzum vardır bence..hiç üzülmeni istemiyorum..ama ben var diyorum hatda varsa beta değerin yüksek çıkıcak
TeşekkürlerYok kuzum usumedım
18 ocak kuzum ilişki oldu gecesı ve sabahı oldu yanı 17 ocaktan 18 e gecerken ve sabah oğleden sonra.Bugun 9.gunum yarın 10Canim tek iliskiydi ya, üstünden kaç gün geçti ?
18 ocak kuzumHangi gün gördün pik
Kuzum herkeste farklıdır bu durumlar ben yandım yanıTeşekkürler
Canım sen ozaman çatlamayıda yakalamış olabilirsin iki ilişki olmuş18 ocak kuzum ilişki oldu gecesı ve sabahı oldu yanı 17 ocaktan 18 e gecerken ve sabah oğleden sonra.Bugun 9.gunum yarın 10
Bat 3 subat demisin ondan sormak istedim canimBu daha net oldu sanki
Ama 17 si aksam pık degıldı pıke cok yakındı 18 sabah ultra pıktı ogleden sonra ılıskı oldu 18 aksamı tekrardan yaptım tekrardan pozıtıfti 19 sabahı silik bak atayımCanım sen ozaman çatlamayıda yakalamış olabilirsin iki ilişki olmuş
Benımde 2 subat ben dayanamadım bu aksam yaptım yarın sabah yapacagım gel sende benle bırlıkte yapBat 3 subat demisin ondan sormak istedim canim
Test simdiden sonuc verirmi
Benim bat 2 subat
Bende 1i veya 31 ocak deneyim diye dusunuyodum
Düne kadar yanıyordum da bugün üşüdüm niyeyse bu ayda olmadı kesin benim yaKuzum herkeste farklıdır bu durumlar ben yandım yanı
Yumurtlamadan 10-12 sonra çıkıyor testte döllenmeyle alakalı biraz ben çok böyle silik görüp regl olduğum için umutlanmıyorum biraz daha bekleyip yapın sizde benceBat 3 subat demisin ondan sormak istedim canim
Test simdiden sonuc verirmi
Benim bat 2 subat
Bende 1i veya 31 ocak deneyim diye dusunuyodum
Yanmayla usumeyke cok bellı olmaz kimisi hamıle oldugunu ogrendıgınde ıshal olur belırtırdır, kımısı kabız olur belırtıdır onun gıbı dusun kuzumDüne kadar yanıyordum da bugün üşüdüm niyeyse bu ayda olmadı kesin benim ya
Yarın ki testle daha netleşir İnşallah ama ben de net bi şekilde gördüm çok sevindim senin adınaKuzum ben bu ay ne parmakladım kendımı ne mememı mıncıkladım ne akıntıma baktım ne ates olctum hıcbısey yapmadım soyle bı dusununce barız aklıma sey gelıyor sadece , ıkı gece onceydı sanırım karnım kabız gıbı cok agrıdı afedersın tuvalete cıktım sonra o gecesı 2 gıbı yıne cok yogun agrısı cok oksurudgumden dıye düşündüm tek dikkatımı ceken bu oldu
İnşAllah öyledir 12den sonra 6 günüm kalmış oluyor 4 gün kala yapsam çıkar mı 7 gün kala böyle silik çıktıysa çıkması lazım diye düşünüyorumYanmayla usumeyke cok bellı olmaz kimisi hamıle oldugunu ogrendıgınde ıshal olur belırtırdır, kımısı kabız olur belırtıdır onun gıbı dusun kuzum
Kızzz daha cok varmıs ha allah senı 4 gun kalayı bekle oyle yap tamammı tut kendınıİnşAllah öyledir 12den sonra 6 günüm kalmış oluyor 4 gün kala yapsam çıkar mı 7 gün kala böyle silik çıktıysa çıkması lazım diye düşünüyorum
Valla demekkı gercekten kaostan beslenıyor bu yumoslar yaa şaka bıtarafa cok sevındım senın adına ınsallah sabahta daha koyu bır cıft cızgı cıkar masallah dıyelımBenımde 2 subat ben dayanamadım bu aksam yaptım yarın sabah yapacagım gel sende benle bırlıkte yap
İnşallah testte hata vb seyler yoktur yarın baska bı marka ile yapacağım ınsallah guzel haberler cıkar bendenYarın ki testle daha netleşir İnşallah ama ben de net bi şekilde gördüm çok sevindim senin adına
Belırtılerını say sımdııı hemenİnşallah testte hata vb seyler yoktur yarın baska bı marka ile yapacağım ınsallah guzel haberler cıkar benden
Olsun canım iyi değerlendirmişsin yinede bence saatleri bile iyi denk gelmişAma 17 si aksam pık degıldı pıke cok yakındı 18 sabah ultra pıktı ogleden sonra ılıskı oldu 18 aksamı tekrardan yaptım tekrardan pozıtıfti 19 sabahı silik bak atayım
boll kaoslar ozaman bebeğiiiiimValla demekkı gercekten kaostan beslenıyor bu yumoslar yaa şaka bıtarafa cok sevındım senın adına ınsallah sabahta daha koyu bır cıft cızgı cıkar masallah dıyelım
Operasyon tamamlandı D dra21 melisaa93 trıpte yapmadım gıttım guzelce zaten kpderımı severm sagolsun oda benı ,sohbet muhabbet ama annesı yıne kıtledı cıkarken yarında geleceksınız demı dedı bızde evet gelırız tabı neden gelmeyelım dedık ama operasyon basarıyla tamam.haydı hayırlısı yaa benım yumosta kaostan beslenıyorsa tamamdır o iş