- 9 Mart 2022
- 8.229
- 6.268
Bat 3 şubat, hemen çıktı ama yine de teste güvenmiyorum prodoctor markası çünküBen t1 yazan yerde hafif pembelik gördüm gibi ama bilemedim ya kaçıydi bat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bat 3 şubat, hemen çıktı ama yine de teste güvenmiyorum prodoctor markası çünküBen t1 yazan yerde hafif pembelik gördüm gibi ama bilemedim ya kaçıydi bat
Ben ona inanmıyorum benim öyle olmuştu negatifti ama iyle öğrenenler de varmış artık tesadüf mu yoksa bendeki mi öyle çıktı bilmiyorum ama baya kopkoyuyduKızlar ovulason testinde iki çizgide kipkirmizi mi olmalı?
Daha çok erken canım aynı nerdeyse günlerimiz bekle biraz daha bakalimBat 3 şubat, hemen çıktı ama yine de teste güvenmiyorum prodoctor markası çünkü
Artık beklerim 2 kere test yaptım 3 gün idare eder beniDaha çok erken canım aynı nerdeyse günlerimiz bekle biraz daha bakalim
Daha çok erken canım aynı nerdeyse günlerimiz bekle biraz daha bakalimBat 3 şubat, hemen çıktı ama yine de teste güvenmiyorum prodoctor markası çünkü
Ben baya görüyorum ama
Normalde sılıklerımı ben gozle gormem efektlerle mutlaka cıkartırım ama bunda hemen uc dk ıcerısınde gordum bılmıyorum mınık bı umut kapladı içimiVarrrr gördü bu kartal gözler
T 1 de evetBana kızmayın test değişik olduğu için yapmak istedim geldiği gibi çizgi görebiliyor musunuz?
Gozukuyor dımı efektsız de yansımıs mı pekı allahım heyecanlandımDaha çok erken canım aynı nerdeyse günlerimiz bekle biraz daha bakalim
Ben baya görüyorum ama
Ayyy papatya falına bir kural koydum sadece SEVİYO SEVİYO SEVİYO hay sen çok yaşa inşallah vardırT 1 de evet
Evet efektsiz halinde daha iyi gördüm ki fotoğrafa yansıyor sa bu gözle daha nettir eminim yari sabah erken gebelik testini yap benceGozukuyor dımı efektsız de yansımıs mı pekı allahım heyecanlandım
Ay kesinlikle var zorlanmadım bakarkenNormalde sılıklerımı ben gozle gormem efektlerle mutlaka cıkartırım ama bunda hemen uc dk ıcerısınde gordum bılmıyorum mınık bı umut kapladı içimi
Sen anla artık bizi çok yorulduk bu ay bacım30 Şubat 2 marta denk geliyor diye
Evet yumurtlama zamanım sanırım benimde öyle oldu bu ayBenim yumurtlama zamanımda cok olur bu idrar kaçırır gibi ama bildiğin su yumurtlama zamanindamısın
Bende dedım yapayım en ıyısı ya gıden o kadar test var oda feda olsunEvet efektsiz halinde daha iyi gördüm ki fotoğrafa yansıyor sa bu gözle daha nettir eminim yari sabah erken gebelik testini yap bence
Askım ben kımyasal yasadıgım ıcın cok temkınlıyım pozıtıf gorursem de hemen heveslenemem sanırımPapatyamaviss ben çok net gördüm hadi hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberler alırsın ❤
Geçti srtık yapcak bisey yok zaten etkilersede etkilediBence olacağı varsa zaten oluyor. Birisi yazmı arkadaşı hamile olduğnu bilmeden ağırlık kaldırıyormuş. Bir başkası öğretmenmiş de çocukları kaldırıp durmuş vs. İçini ferah tut ama bundan sonra da dikkat et