- 15 Temmuz 2015
- 18.698
- 31.195
Ay lütfen okadar gordukkı artık ınanamıyoruz da malesef sahsen bende ınanamıyorum yanıOhaaaaa ya bu çok belli bu da yalancı çizgi olmasın lütfen. Sabah ilk işin predictoru kullanmak olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay lütfen okadar gordukkı artık ınanamıyoruz da malesef sahsen bende ınanamıyorum yanıOhaaaaa ya bu çok belli bu da yalancı çizgi olmasın lütfen. Sabah ilk işin predictoru kullanmak olsun
Yarın predictorde de görürsek işte o zaman gönülden sevinebilirizAy lütfen okadar gordukkı artık ınanamıyoruz da malesef sahsen bende ınanamıyorum yanı
Kötü düşünme canım hayırlısı olsun inşallah vardır sağlıkla büyür varsa da bence var dualarım senle güzel is alıcanmı ben inanıyorum❤❤Askım ben kımyasal yasadıgım ıcın cok temkınlıyım pozıtıf gorursem de hemen heveslenemem sanırım
Güzel haberler alırsın inşallah ben inanıyorum❤Kötü düşünme canım hayırlısı olsun inşallah vardır sağlıkla büyür varsa da bence var dualarım senle güzel is alıcanmı ben inanıyorum❤❤
Agzından bal damlıyor mubarek nasıp be gulum bu ay tek ılıskımız oldu oyuzden hevesım yokKötü düşünme canım hayırlısı olsun inşallah vardır sağlıkla büyür varsa da bence var dualarım senle güzel is alıcanmı ben inanıyorum❤❤
Ahah sabah atarım sıze artık bos dolu orası mechulYarın predictorde de görürsek işte o zaman gönülden sevinebiliriz
Ben bile değerlendiremesemde umut ediyorum yatılı geldi görümcem eşim hastaydı çocuklarda öyle cnm allah bilir hayırlısı olsun nasipte varsa olur ne mucizeler oldu ❤Agzından bal damlıyor mubarek nasıp be gulum bu ay tek ılıskımız oldu oyuzden hevesım yok
Rabbım ol der olur be gulum beklıcez Senın bat ne zamanBen bile değerlendiremesemde umut ediyorum yatılı geldi görümcem eşim hastaydı çocuklarda öyle cnm allah bilir hayırlısı olsun nasipte varsa olur ne mucizeler oldu ❤
1 şubat ama pek umudum yok öbür aya inşallahRabbım ol der olur be gulum beklıcez Senın bat ne zaman
T1 kısmında çizgi gördüm ben canım t1 ne anlama geliyormuş peki ilk kez gördüm testi ondan soruyorumBu daha net oldu sanki
Ben inanıyorum bu kez pozitif göreceğizAhah sabah atarım sıze artık bos dolu orası mechul
İnanmak istiyorum Allahım inşallahBen inanıyorum bu kez pozitif göreceğiz
Askım bılmıyoruz bakalım hem akşam ıdrarı hemde bellı belırısiz yarın sabah bellı olurAyyy var var
Hayırlı olsun görünüyor inşallah artar devamı gelirAskım bılmıyoruz bakalım hem akşam ıdrarı hemde bellı belırısiz yarın sabah bellı olur
Nasıp kuzum bellı olur yarın artıkHayırlı olsun görünüyor inşallah artar devamı gelir
Hayırlı olsun papatyacığım inşallah vardır yarın bekliyoruzAskım bılmıyoruz bakalım hem akşam ıdrarı hemde bellı belırısiz yarın sabah bellı olur