Peki bir şeyi daha merak ettim ates olcuyormusun o nasil çıktı varmi tablon paylasabilirmisin varsa
Evet ateş ölçümü yaptın mı canımKullanmadım yavrum ama sanırım gelecek ay ben de senin gibi yapıcam çok bunaldım çünkü
Dünkünü eve gidince atim yavrum hafif çizgi vardı ordan anladım zaten çatlar diye
Al benden de o kadar. Geleceği varsa gelir napalım nasip
ateş ölçümü derken bildiğimiz vücut sıcaklığımı :) çok bilinçsizim yaEvet ateş ölçümü yaptın mı canım
Canım bende burda öğrendim sabah yataktan kalkmadan dilin altından ölçülüyorum aylık tablo oluşyor yumurta çatlayınca yükseliyor ateş veya işte regl olunca düşüyorateş ölçümü derken bildiğimiz vücut sıcaklığımı :) çok bilinçsizim ya((
çok teşekkür ederim canım benim :) bu ay geçti sanırım benimCanım bende burda öğrendim sabah yataktan kalkmadan dilin altından ölçülüyorum aylık tablo oluşyor yumurta çatlayınca yükseliyor ateş veya işte regl olunca düşüyor
bılyorum kı kuzu :) ben pıkıde catlamayıda degerlendırdım ıkı aydır ama tık yok :) bu ay gun asırı sekılde devam edıyorum bakalım bu işe yararsa soylerımgerçekten ya ben yanlış biliyormuşum yada biz :) silikleşince çatladı diyordum peki bazen iki sürüyor çift çizgi o zmaan iki gün boyuncamı çatlama sürüyor
Belkide çatlama o süre boyunca devam ediyo, kiminde hızlı kiminde bir süre alıyo belki.gerçekten ya ben yanlış biliyormuşum yada biz :) silikleşince çatladı diyordum peki bazen iki sürüyor çift çizgi o zmaan iki gün boyuncamı çatlama sürüyor
Sağol canım benim perşembe gideceğim bakalım artık ❤Bu tarz ilaçları kullanınca hemen büyümüyor zaten bence daha vaktin vardır doktor kontrolün ne zamanKolay gelsin bebişim İnşAllah bir an önce biter işlerin
Reglye yakın bakabılırsın regl ateşin belli olur canımçok teşekkür ederim canım benim :) bu ay geçti sanırım benimgebelik olmazsa deniyim bi dahaki aya
Buralarda okumuşsundur canım çatlamayı kolaylaştırıcı etkisi varmışaa havuç iyi mi geliyormuş.bana inofolic de verdi iki aydır kullanıyorum yumurta kalitesini arttırıyormuş ama havucu bilmiyordum
Amin canım sağol. İnşallah srnin de korkulan gibi çıkmaz da daha çözümcül bişey olur . Belki tıkanıklık açılır da hiç gerek kalmasın inşallahevet adı bu ilacın canım.bizim bu hafta rahimm filmi var,ondan sona karar verilecek tedavi durumuna ama hap yok artık dedi.rahim filminde tıkanıklık rahme yakın bi yerdeyse direk tüp bebek dedi.sanırım bizde daha fazla yıpranmayalım diye direk tüp bebek isteyeceğiz.inşallah tedaviniz güzel sonuçlanır
tamamdır. teyit etmek için soruyorum,regl ateşim düşük olacak dimiReglye yakın bakabılırsın regl ateşin belli olur canım
bi beş kilo alıyım o zmn.zaten klomen de geçici görme bozukluğu yapıyormuş gözüme de iyi gelirBuralarda okumuşsundur canım çatlamayı kolaylaştırıcı etkisi varmış
bendekide soru işte hepsini değerlendirdik bizde ama yokbılyorum kı kuzu :) ben pıkıde catlamayıda degerlendırdım ıkı aydır ama tık yok :) bu ay gun asırı sekılde devam edıyorum bakalım bu işe yararsa soylerım
İnnovitanin instagraminda siliklesince çatladı diyorAcaba hepsimi böyle
Benim ki öyle çıktı evettamamdır. teyit etmek için soruyorum,regl ateşim düşük olacak dimi
Evet bir gebenin günlüğüde öyle diyordu bende şimdi yaptım dünkiyle aynı çıktıİnnovitanin instagraminda siliklesince çatladı diyor
Canjm masaj yapsanaEvet bir gebenin günlüğüde öyle diyordu bende şimdi yaptım dünkiyle aynı çıktıbüyüyemedi acaba bu ay yumurtam bilmiyorum
Çizgi görünce yapılabiliyor mu masajCanjm masaj yapsana
Yumurtlama olana kadar devam edebilirsin.Çizgi görünce yapılabiliyor mu masaj