- 4 Mayıs 2015
- 10.688
- 16.661
Ooo hadi hayırlı olsun tosuncuk yumurta yumoş bir bebiş olur inşAllahKızlaaar bence çatladı bugün yumurta bakınn çift çizgi gördümm imagination forever Tikabasa D dra21 melisaa93
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooo hadi hayırlı olsun tosuncuk yumurta yumoş bir bebiş olur inşAllahKızlaaar bence çatladı bugün yumurta bakınn çift çizgi gördümm imagination forever Tikabasa D dra21 melisaa93
Çatladığına emin miyiz dra gittin mi kuzu ultrasonda kesinleşseydi ay inanamıyorum ya
Valla benim hep 14. Gün pik olurdu. Bu sefer yumurta çok büyüdüğü için 12. Gün çatlama oldu demek ki ben artık pik’in çatlama olduğuna inanıyorum vallaayy demekkı bu test catlamayı gosterıyor ayool aa aaa çok şaşırdım su anda,demekkı ovulasyon testlerı gercekten dogru ya.hadı ınsallah guzel haberlerını beklıyoruz artık sekercım
Bu test hangi markaydı benim çok gecikti bu ay yaValla benim hep 14. Gün pik olurdu. Bu sefer yumurta çok büyüdüğü için 12. Gün çatlama oldu demek ki ben artık pik’in çatlama olduğuna inanıyorum valla
Perhiz tamam versin bakalım en azından içtiğim ilaçlar boşa gitmesin baştan bilelim neyin ne olduğunu aynen biraz gergin ama biz o kadar muayene oluyoruz o kadar da olsunDirek sperm veriyor canım idrar kutusuna ayy cokmu açık yazdim ve erkekler nefret ediyor bu testten öncesinde de dr ne der bilmem ama 3 gün perhiz olmayacak bekleyecek
Amin canım hepimiz inşaAllahAmin bebeğim inşallah temiz çıkar da hemencecik hamiş kalırsın
P.tesi nasipse gidicem şaka gibi şuanda birsey yok ama bi kontrol için gidicemcanım sen doktora gittinmi enfeksiyon için
evet adı bu ilacın canım.bizim bu hafta rahimm filmi var,ondan sona karar verilecek tedavi durumuna ama hap yok artık dedi.rahim filminde tıkanıklık rahme yakın bi yerdeyse direk tüp bebek dedi.sanırım bizde daha fazla yıpranmayalım diye direk tüp bebek isteyeceğiz.inşallah tedaviniz güzel sonuçlanırAynen canım ben de hissettim direkt günümden önce gittim kist mi oluştu diye sordum baktı ve daha dögümğn 21.günüydü 3,5 cm di. O ayki adetle gitmedi muhtemelen aynı ilaç tarifine göre cyclo prog.. gibi bişeydi onunla bir sonraki adette gitti çok şükür. Ben rahim filmini geçen sene çektirdim bir sıkıntı yoktu şükür herhalde bir senede de bişey olmamıştır diye umuyorum.şimdi de femara kullanıyorum bakalım nasip..
Amin canım uğurlu gelsin inşallah bu ay
Laboquick bu bebeğim hep bunu kullandım hiç şaşmadıBu test hangi markaydı benim çok gecikti bu ay ya
ınovıta hıc kullanmısmıyıdn kuzum oda dogru cıkarıyormuydu?ben ıkı ay onla yaptım ama olmadı malesef.bu ay saldım ne ovü testı ne ates cok mutluyum vallaha kafam rahat.Laboquick bu bebeğim hep bunu kullandım hiç şaşmadı
Walla cnm kafamda deli sorular oluştuLaboquick bu bebeğim hep bunu kullandım hiç şaşmadı
Laboquick bu bebeğim hep bunu kullandım hiç şaşmadı
Bi daha ki ay bende böyle yapacagım galiba ya cok daraldıgımı hissediyorum o cift cizgiyi görene kadarınovıta hıc kullanmısmıyıdn kuzum oda dogru cıkarıyormuydu?ben ıkı ay onla yaptım ama olmadı malesef.bu ay saldım ne ovü testı ne ates cok mutluyum vallaha kafam rahat.
Kullanmadım yavrum ama sanırım gelecek ay ben de senin gibi yapıcam çok bunaldım çünküınovıta hıc kullanmısmıyıdn kuzum oda dogru cıkarıyormuydu?ben ıkı ay onla yaptım ama olmadı malesef.bu ay saldım ne ovü testı ne ates cok mutluyum vallaha kafam rahat.
Dünkünü eve gidince atim yavrum hafif çizgi vardı ordan anladım zaten çatlar diyeWalla cnm kafamda deli sorular oluştu
Dünkünüde atsaydın 2sinide gorseydık
Gercekten Çatladımı yoksa tam çatladı çatlıcak oyuzden mi pik oldu?
Yarın bakalım ne olucak
Al benden de o kadar. Geleceği varsa gelir napalım nasipBi daha ki ay bende böyle yapacagım galiba ya cok daraldıgımı hissediyorum o cift cizgiyi görene kadar
Aynen canımha ıyı barı o da rısk ama deger
nıye oyle dedınkı daha adet olmmaıssınKızlar bende ocaktan şutlayıp kendimi şubat grubuna geldim. Bu ay ne ateş nede ovülasyon yapmak gelmiyor içimden valla. Muhtemelen salacam çok yoruldum çünkü sürekli çaba göstermekten. 2-3 güne adetimin gelmesi lazım.
Ayy inanamıyorum dolandirildik desene acaba bende cift çizgiyi gördüğümde mi catlamisti ya ayy hadi inşallah bakalım darısı gebelik testinde bu çizgileri gormeye yarinda yaparmisin bakalim siliklesecekmiKızlaaar bence çatladı bugün yumurta bakınn çift çizgi gördümm imagination forever Tikabasa D dra21 melisaa93
Peki bir şeyi daha merak ettim ates olcuyormusun o nasil çıktı varmi tablon paylasabilirmisin varsaKızlaaar bence çatladı bugün yumurta bakınn çift çizgi gördümm imagination forever Tikabasa D dra21 melisaa93
İnnovita kullandım ilk defa bu ay hala pik göremedim bugün 20. Gün geçen ay kullanmadan yumurtladigimi anlayabilmistim. Ben de yapmam bundan sonra, daha buyuk stres ciddenınovıta hıc kullanmısmıyıdn kuzum oda dogru cıkarıyormuydu?ben ıkı ay onla yaptım ama olmadı malesef.bu ay saldım ne ovü testı ne ates cok mutluyum vallaha kafam rahat.
gerçekten ya ben yanlış biliyormuşum yada biz :) silikleşince çatladı diyordum peki bazen iki sürüyor çift çizgi o zmaan iki gün boyuncamı çatlama sürüyorayy demekkı bu test catlamayı gosterıyor ayool aa aaa çok şaşırdım su anda,demekkı ovulasyon testlerı gercekten dogru ya.hadı ınsallah guzel haberlerını beklıyoruz artık sekercım