Ekliyorum canım inşallah bu ay yeri dolsun hemen bebişininkızlar merhaba gruba ilk defa yazıyorum. sat 14 ocak bat 10 şubat... aslında son adet tarihi diyebilir miyim bilmiyorum. çünkü sıradan bir regl değildi. 8 haftalık bebeğimi kaybettim. kanamanın başladığı tarihti. kadın doğumcu zihinsel olarak hazır hissediyorsan beklemene gerek yok dedi. Şubat için hayırlısı dedik biz de... şubat ayında alacağımız güzel haberler olsun inşallah hepimizin gönlüne göre olsun.
çok sağol canım hepimizin inşallahhEkliyorum canım inşallah bu ay yeri dolsun hemen bebişinin
test yapmadan nasıl anlamış onu ya canım sen testlerini yaptır ona göre ilaç yazsın doktorSöylediklerimden hatta idrar testi yaparsinz dedim soylediklern idrar yolu enfeksiyonu değil dedi fitil hap yazmsti
valla anlamadmki bende anlattam şikayetlerimi öyle dedi kadın doğuma gidince anlaşılır bakalmtest yapmadan nasıl anlamış onu ya canım sen testlerini yaptır ona göre ilaç yazsın doktor
İkiniz de kayıplara karıştınız yahu? Nerelerdesiniz mübareklerfnd_50 yohturrr
Kaç yumurta vardı canım aşılama yapmadan önce ultrason ile bakmadı mı aslında çok yumurta olunca aşılama yapmak istemiyor kadın dogumcularDoktordan çıktım ama hiç iyi diğilim..bana diyor yumurtan çok olduğu için ilişkiye devam edin 1 hafta..hepsi çatlamamış..şimdi bende düşünüyorumki acaba aşılamayı yaparken yumurtam çatlamışmı..böyle olucaktısa neden ben aşılama yaptım bu kadar ağrı
8 vardır..Kaç yumurta vardı canım aşılama yapmadan önce ultrason ile bakmadı mı aslında çok yumurta olunca aşılama yapmak istemiyor kadın dogumcular
Nasıl aşılama yaptı size doktorunuz nasıl cesaret etti ohss durumu olabilir akışına niye bırakmadı8 vardır..
Dur bakalım canım. Mesela 4 taneyse yumurtan , 2 tanesi daha çatlamadıysa belki ilk ikisinden tutmuştur . Ama dediği gibi de değerlendirmeye devam et yinede . Allah ın izniyle bu ay olur inşallahDoktordan çıktım ama hiç iyi diğilim..bana diyor yumurtan çok olduğu için ilişkiye devam edin 1 hafta..hepsi çatlamamış..şimdi bende düşünüyorumki acaba aşılamayı yaparken yumurtam çatlamışmı..böyle olucaktısa neden ben aşılama yaptım bu kadar ağrı
Aksine dedi iyi çok yumurtan var..Nasıl aşılama yaptı size doktorunuz nasıl cesaret etti ohss durumu olabilir akışına niye bırakmadı
Aynen bencede ufaklar büyümüş onlar için diyor değerlendirDur bakalım canım. Mesela 4 taneyse yumurtan , 2 tanesi daha çatlamadıysa belki ilk ikisinden tutmuştur . Ama dediği gibi de değerlendirmeye devam et yinede . Allah ın izniyle bu ay olur inşallah
Eğer tutarsa sizin çoğul gebelik olabilir canımAksine dedi iyi çok yumurtan var..
ıyıde hepsı tutarsa ne olcak.hangı dr a gıttın kı sen.adı neydı ıyı bı dr mu arastırdınmı?bu soruları onada sormussundur ınsallah canmDoktordan çıktım ama hiç iyi diğilim..bana diyor yumurtan çok olduğu için ilişkiye devam edin 1 hafta..hepsi çatlamamış..şimdi bende düşünüyorumki acaba aşılamayı yaparken yumurtam çatlamışmı..böyle olucaktısa neden ben aşılama yaptım bu kadar ağrı
İkiz istiyorum zaten yeterki tutsun..iyi düşünüyorum iyi olsunEğer tutarsa sizin çoğul gebelik olabilir canım
Bende ona bakıyordum tsh 0,01 çıkmış normal gelmedi bana. Ne olabilir ki sebebi? Bilen var mı? Ya da bir sıkıntı oluşturur mu?melisaa93 canım sonucların cıktımı