Olacak olacak her ay birbirini tutmuyor kiBugün çay içtikten 1-2 saat sonra yaptim sabah yapamadım normalde hep giderim ama bugün niyeyse hiç gelmedi yapamadım o yüzdenbelki çaydan mi acaba dedim. Yarın sabahki düzenden devam edicem ama yumurtlama olmayacak mı anlamıyorum
İnşallah kuzum artık kullanmamaya çalışıyorum ben bebek yağı yada jel kullanıyordum ama artık bıraktık sayılır zor ama imkansız değilTeşekkür ederim elimden geldiğince azaltmaya bırakmaya calıscam inşallah başarırım
Kuzum sildim sanırım ama o kadar belirgindi ki bulursam atayımO testin fotoğrafı var mı acaba ?
Varsa bana özelden atar mısın?
Çizgi belirgin miydi?
Aşko bir kere yapıp bırakmıyoruz ki pik olmadan bir gün önce pik olunca bide sonraki günler devam ediyoruz ya ilişkiyeVallahi gerçekten öylee ama tutturanlar nasıl tutturmus oluyor
Merhaba canım teşekkür ederim canım Allah razı olsun ne güzel kalmışsın maşallah biz de doğal olmasını istiyoruz olmazsa aşılama falan düşünürüm varikosel ameliyatı düşünmüyorum canım amin inşallah bana ve isteyen herkese sizde istiyorsanız size de nasip etsin hayırlı ve tez zamanda inşallahMerhaba bizim de morfoloji % 1 doktor tek başina problem olmadiğini soyledi onun disinda sorun olmadigi icin 2 kere hamile kalmistim bu ameliyati olanlarin geneli memnun olmadigini soyluyor yani riskli bir durum insallah size de gerek kalmaz Rabbim nasip etsin en kisa zamanda
Faydası olur inşallah kuzum kız ne dicem fıstık ben vajinismus yendim ama jelsiz yani kayganlastiricisiz ilişkiye giremiyorum su bazlı da değilmiş benimki durex mor var ok ginseng var bir de ok küçük bir tane var çilekli mi ne o var hepsinden almışım su bazli almamışımAminnnnTamam kuzucumm deneyeceğim
Bitanem onların arkasında yazıyor sperm öldürücü etkisi yoktur falan gibi onu bir oku yoksa bana doktorum su bazlı kullan demişti. Ultrason jelleri var ya ondan alabilirsin trendyolda satılıyorFaydası olur inşallah kuzum kız ne dicem fıstık ben vajinismus yendim ama jelsiz yani kayganlastiricisiz ilişkiye giremiyorum su bazlı da değilmiş benimki durex mor var ok ginseng var bir de ok küçük bir tane var çilekli mi ne o var hepsinden almışım su bazli almamışımgebeligi engelliyor falan diye okudum. Hindistan cevizi yağı önermişler o var bende o olur mu acaba
Bilincaltinda kendimizi uzuyoruz.ben gece mesela yatagimdan kalkip dolabin arkasina saklanmisim esim cok korktu beni oyle gorunce bende cok korktumYa rahat olduğumu düşünüyorum ama bilinçaltı galibabir an önce olsun bitsin de artık geriye doğru sayayım derdindeydim asssla olmuyor bu sefer de
Oyy oyy tuttsunda amanAşko bir kere yapıp bırakmıyoruz ki pik olmadan bir gün önce pik olunca bide sonraki günler devam ediyoruz ya ilişkiye
Çok geçmiş olsun canım bu durumu yendiğine sevindim. Sprey ve jel engel olabiliyormuş ama kullanırken hamile kalanlarda var. Ne şekillerde hamile kalanlara şahit olduk yeterki zamanı gelsinmerhaba hanımlar sizlere danısmak istedgim onemli bi konu var bilenler fikir sahibi olanlar bana yardımcı olursa cok sevinirim ben 1.5 senedir vajınusmus dum ve vajınusmusu evde eşimle beraber dilatör setiyle beraber daha yeni yendim 1 2 hafta kadar oluyır ama ben dilatörleri kullanırken aynı zamanda kayganlastırıcı jel ve uyuşturan vemcain sprey ile yaptım daha bunlar sayesiden yendim diyebilirim ve suanda da eşimle ilişkilerimde spreyi ve jeli kullanmaya devam ediyorum sormak istedigim allah sizce jel ve sprey hamile kalmama engel olur mu zararı olurmu sizce bunlar beni düşündürüyor bilginiz var ise yorumlarını bekliyorm acilen
Büyük bir sır kapısı aralanacakYapıcam aşko atarım burayada eğer öyleyse hepimiz bir yalanı yaşamışız aylardır
Çok teşekkür ederim ben elimden gelemi yapıp rabbime bırakıcam bakalım hayırlısı inşallahÇok geçmiş olsun canım bu durumu yendiğine sevindim. Sprey ve jel engel olabiliyormuş ama kullanırken hamile kalanlarda var. Ne şekillerde hamile kalanlara şahit olduk yeterki zamanı gelsinSen rahat ol gerisi gelecektir artık
Tamam kuzum üçüne de bakimBitanem onların arkasında yazıyor sperm öldürücü etkisi yoktur falan gibi onu bir oku yoksa bana doktorum su bazlı kullan demişti. Ultrason jelleri var ya ondan alabilirsin trendyolda satılıyor
Tabu üzerinden 5.6 yıl geçti ama kaynattim ilk kaynarligi geçince kovaya doldurdum zaten kovanın dibinde kaliyor arada baya mesafe oluyor yanmazsiniz ama hemen oturursan buhar yakar yazmayacak şekilde ama buharı hissedecksin hatta battinaniyeye saricaksin alt kısmı buhar disari çıkmasın buhar bitince kalkıyorsun hemen ardından ilişki demişlerdi bana bende öyle yaptım sanırım 1 yada 2 kere denedim ben bu kadaray hadi inşallah kızpeki nasıl hazırladım kaç dakika oturdun üstünde
onları da anlatır mısın
Canım ya insallah öyledir testin pik cikarsa bi kac gun icinde paylasirmisin çünkü benimki 3 gün pik kaldi ve ağrıdan deli oldum yani hissediyorum orda biseyler oluyor ama büyüyor mu çatlıyor mu anlamadım ve genelde ben ya sağdan ya soldan tek taraflı agri hissederdim bu ay iki taraflı agri cektimLaboquick kullanıyorum ben hep. Hiç yanıltmadı şu ana kadar ama hem doktor hem ovu takip edince anladım ki testler pik olduğu zamanı çatlayınca gösteriyor bence. Yumurtam büyük ama pik göremedim mesela. Eğer yumurta olgunluğa erişince pik olsaydı görünürdü. Demek ki çatlayınca pik gösteriyor silikleşince değil
Canım bi kac güne koyulasacak belliki benim bu ay birden pik oldu daha önce yavaş yavaş oluyor du şu bi kac gun dikkatli sekilde yap insallah görursun
Ben zaten normalde de yarım saat duruyorum öyleKızlar iyi akşamlar bir şey soracağım ; değerlendirmeden sonra ancak yarım saat ayaklarımı dikebildim söylemesi ayıp ishal olmuşum lavaboya gittim zaten her ay olmuyor diye daha fazla tutamadım sizce olacağı varsa tutar mı