Hahah evett. Dun esimin arkadasinin bebegine hayrli olsuna gittik. Gozume sokarcasina diger cocugunun kucagina verdirtiyor bebegi cok zoruma gitti eve geldim agladim zirladim. Ah ahhatıştırırsın artık işte bir şeylerbebiş doğsun totoşunu yersin
Canım degerlendır dedıyse dr un keşke bıraz dınlenıp bıda deneseydın.nıye bosverıyosun o kadar tedavı gordun.nolduda ?Kızlar hiç günler geçmiyor..ilk bu ay ilişki 1 defa yaşadık..dünde değerlendirmek istedik kasık bel karın ağrıları çok oldu..bende boş verdim
bende daha bilemedim ama ben yumurtlama öncesi buharı gün içinde yapıp bir dolu bir boş ilişkiye devam ederim. :)
az önce aklımdan öyle geçtibende daha bilemedim ama ben yumurtlama öncesi buharı gün içinde yapıp bir dolu bir boş ilişkiye devam ederim. :)
canım hamile kalmıştım dedin düşükmü yaptın yoksa ikinciyimi istiyorsunHahah evett. Dun esimin arkadasinin bebegine hayrli olsuna gittik. Gozume sokarcasina diger cocugunun kucagina verdirtiyor bebegi cok zoruma gitti eve geldim agladim zirladim. Ah ahh
1 defa değerlendirdim çok ağrım oldu dün..düşündüm zaten sperm yaşıyor..valla çok zor sürec..bir arkadaş hiç değerlenditmemiş aşılamadan sonra ama hamile kalmışCanım degerlendır dedıyse dr un keşke bıraz dınlenıp bıda deneseydın.nıye bosverıyosun o kadar tedavı gordun.nolduda ?
Yani aşılama olunca ilişki olması gerekiyor muydu?Kızlar hiç günler geçmiyor..ilk bu ay ilişki 1 defa yaşadık..dünde değerlendirmek istedik kasık bel karın ağrıları çok oldu..bende boş verdim
Anladım canım ama dr un gun asırı degerlendırın demıstı sankı ben oyle hatırlıyorum.ben olsam okuduguma degıl tıbba ınanırdım.sen bugun degerlendır muhakkak.bıraz asılamada zorlanma olmustu ya senın ondan agrımıstır.hijyen kurallarına dıkkat ederek degerlendır bugun1 defa değerlendirdim çok ağrım oldu dün..düşündüm zaten sperm yaşıyor..valla çok zor sürec..bir arkadaş hiç değerlenditmemiş aşılamadan sonra ama hamile kalmış
2 defa ilişki dedi..ben 1 defa değerlendirdimYani aşılama olunca ilişki olması gerekiyor muydu?
Senin ne hissedeceğini bilmiyor ki hiç bu duyguyu yaşamamış. Bizlere de nasip olacak inanıyorumHahah evett. Dun esimin arkadasinin bebegine hayrli olsuna gittik. Gozume sokarcasina diger cocugunun kucagina verdirtiyor bebegi cok zoruma gitti eve geldim agladim zirladim. Ah ahh
Ne kadar sperm o kadar iyiYani aşılama olunca ilişki olması gerekiyor muydu?
Yaaa ay o zaman çıldırırım heralde hem size hem kendime sevincimdenay hepimiz hamile çıkıyormuşuz bu ay hadi hayırlısıyla inşallah
Yok bana 2 gün ara olmadan değerlendir dedi..yarında yanına çağırmış.Yok ağrım ondan diğil..aşılama olan kızların hepsinde bu ağri var..Bakıcam belki bu gün değerlendiririmAnladım canım ama dr un gun asırı degerlendırın demıstı sankı ben oyle hatırlıyorum.ben olsam okuduguma degıl tıbba ınanırdım.sen bugun degerlendır muhakkak.bıraz asılamada zorlanma olmustu ya senın ondan agrımıstır.hijyen kurallarına dıkkat ederek degerlendır bugun
Aynen ondan diyorNe kadar sperm o kadar iyibıde sonradanda bı yumurta çatlayabılır o yüzden dr gun asırı devam dıyor sanırım
parti yaparız artık topıkce annelere gideriz ne güzel olurYaaa ay o zaman çıldırırım heralde hem size hem kendime sevincimden
Nasipte varsa o ilişkiden de tutar tabi. Siz bencede bugün değerlendirin elinden geleni yapmış olursun2 defa ilişki dedi..ben 1 defa değerlendirdim
Hadı ınsallah guzel haberler alırsın canmYok bana 2 gün ara olmadan değerlendir dedi..yarında yanına çağırmış.Yok ağrım ondan diğil..aşılama olan kızların hepsinde bu ağri var..Bakıcam belki bu gün değerlendiririm
Allahım her kes benden umutlu nedense..5 şubat yıl dönümüz tamda o zaman belli olucakHadı ınsallah guzel haberler alırsın canmama o kadar emek bosa gıtmesın dr ne diyorsa uygula olurmu..senden umutluyum ben olacagına ınanıyorum
Ben tam olarak nasıl olduğunu bilmiyorum o yüzdenNe kadar sperm o kadar iyibıde sonradanda bı yumurta çatlayabılır o yüzden dr gun asırı devam dıyor sanırım
Tamam o zaman bu günde değerlendireyimNasipte varsa o ilişkiden de tutar tabi. Siz bencede bugün değerlendirin elinden geleni yapmış olursunÇok ağrın olursa farklı pozisyon deneyin belki daha rahat olursun