- 13 Ekim 2022
- 4.405
- 5.977
onları da yogurt olarak yersin hem bir gün yaptın belki o bile işe yararKalan sütleri de yoğurt mayalayayım bari
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
onları da yogurt olarak yersin hem bir gün yaptın belki o bile işe yararKalan sütleri de yoğurt mayalayayım bari
Hayir canim adetten sonra direkt yapmistimCanım bu Buhari yaptığın gün yumurtlama gününe mi denk geldi
Öyle yaparım artık offf çok da heyecanlanmıştım bi test yapayım dedim baktım yumurtlamaonları da yogurt olarak yersin hem bir gün yaptın belki o bile işe yarar
şimdi 3 gün buharı yapıp sonramı ilişki yoksa buhar ardından ilişki mi 3 günkaçırma yumurtlamayı sabah yapıyosun zaten sütü, akşamda ilişki :)
3 gün mü yaptın canımHayir canim adetten sonra direkt yapmistim
Hepimiz bunu merak ediyoruz bi 3 gün sonra diyoruz bi buhar ardındanşimdi 3 gün buharı yapıp sonramı ilişki yoksa buhar ardından ilişki mi 3 gün
hahaa kafada deli sorularHepimiz bunu merak ediyoruz bi 3 gün sonra diyoruz bi buhar ardından
Yok kuzum 2 gun yaptim3 gün mü yaptın canım
Adet bitimi çok mantıklı o zaman benim ki 7 gün sürüyor 8. 9.10. Gün buharı yapsam 11. Gün yumurtlama günüm zaten tam denk gelirYok kuzum 2 gun yaptim
kızlar ya ovulasyon testlerini alayımmı ne yapayım hepiniz kullanıyorsunuz aklımı çeldiniz
Ben bunu aldım canım çok da memnunum
atıştırırsın artık işte bir şeyler bebiş doğsun totoşunu yersinAy sormaaa arabayla gidiyorum zaten 1 saatcik aram var. Bastimda bastim. Ac kaldim o yuzden
bende daha bilemedim ama ben yumurtlama öncesi buharı gün içinde yapıp bir dolu bir boş ilişkiye devam ederim. :)şimdi 3 gün buharı yapıp sonramı ilişki yoksa buhar ardından ilişki mi 3 gün
almıcaktım ama galiba alıcam bu ay da deniyelim inşaallah tutar hangi saatlerde yapıyorsun canımBen bunu aldım canım çok da memnunum
İnşallah gerek kalmazalmıcaktım ama galiba alıcam bu ay da deniyelim inşaallah tutar hangi saatlerde yapıyorsun canım
Aynen canim ins olumlu sonuclar alirsinAdet bitimi çok mantıklı o zaman benim ki 7 gün sürüyor 8. 9.10. Gün buharı yapsam 11. Gün yumurtlama günüm zaten tam denk gelir