Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yine moral bozukluğuyla uyandım kızlar, test yaptım negatif ama adet de hala yok o anlık lekelenmeden sonra durdu. Sürekli doktora gitmek de istemiyorum çok yıprandım yoruldum artık psikolojim bozuldu sizce napabilirim

Doktor bana da kahve ozellikle paketli olanlar yani nescafe tarzi olanlar dogurganligi azaltiyor. Bir fincsn turk kahvesi icebilirsin dedi. Onu bile biraktim

Nesacfe hiç sevmiyorum, filtre kahve içiyorum, türk kahvesi içtiğim gün filtre kahve de içmiyorum denge kurmaya çalıştım

Sordum kuzum ben biraz kilo vermek de istiyorum dedim bu şekilde önerdi. Sana magnezyumu niye ekletmişti mesela? Bana onu demedi hiç
Yok onlar eklemedi bana canm ben sonradan kendim aldm videoları flan dinleyince ilk eş paketi önerdiler ben sadece panecae ile basladm sonra eş paketi aldm bitince sadece panecae ve fodegayla devam ettm minerayla

Kızlar Mfk alcam eş paketi 1 aylık ve adalis eklicem, sizce iyi mi? Şunu alma gerek yok veya şnu da ekle diyeceğiniz bi şey var mı?? Veya 1 aylık yeterli mi ? fnd_50 bebekheyecani
Ben iki aydır kullanıyorum canım mfk genelde 1 ay yeterli olmuyor. Ama sen bir aylık al bitince yekrar alırsın bende öyle yapıyorum.şimdi eş paketim bştmek üzere bitsin flora ile athena alcagım

Kızlar günaydın iki saat önceden kesilen sıvı Almina çok uyamadim sonuç böyle şuan çatlaması sanırım hala var kasıklarımda ağrı

Eklentiler

• IMG20221217103131.jpg
    56,2 KB · Görüntüleme: 69
Sordum kuzum ben biraz kilo vermek de istiyorum dedim bu şekilde önerdi. Sana magnezyumu niye ekletmişti mesela? Bana onu demedi hiç
Ben kendime bunları aldım canım. Sirke ve tridoxin i eşim de kullanıyor.

Eklentiler

• IMG_20221217_114616.jpg
    181,4 KB · Görüntüleme: 125
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…