- 21 Kasım 2022
- 457
- 804
- 35
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #1.561
Doktor bana da kahve ozellikle paketli olanlar yani nescafe tarzi olanlar dogurganligi azaltiyor. Bir fincsn turk kahvesi icebilirsin dedi. Onu bile biraktim
Kilo varsa adalis diye biliyorum ama genede emin değilimKızlar Mfk alcam eş paketi 1 aylık ve adalis eklicem, sizce iyi mi? Şunu alma gerek yok veya şnu da ekle diyeceğiniz bi şey var mı?? Veya 1 aylık yeterli mi ?fnd_50 bebekheyecani
Sordum kuzum ben biraz kilo vermek de istiyorum dedim bu şekilde önerdi. Sana magnezyumu niye ekletmişti mesela? Bana onu demedi hiçKilo varsa adalis diye biliyorum ama genede emin değilimben magnezyum için minerada almstim mfk ya sordunmu ne onerdiler
Yok canım adet düzensizliğim varCanım çok az kalmış yarın olursun yumurtlama sende pco var mı.
Yok onlar eklemedi bana canm ben sonradan kendim aldm videoları flan dinleyince ilk eş paketi önerdiler ben sadece panecae ile basladm sonra eş paketi aldm bitince sadece panecae ve fodegayla devam ettm mineraylaSordum kuzum ben biraz kilo vermek de istiyorum dedim bu şekilde önerdi. Sana magnezyumu niye ekletmişti mesela? Bana onu demedi hiç
İnşallah en yakın zamanda görürüzBende aynı durumdayım. 20gun bugün henüz yumurtlama görmedim cildiricam
Ben iki aydır kullanıyorum canım mfk genelde 1 ay yeterli olmuyor. Ama sen bir aylık al bitince yekrar alırsın bende öyle yapıyorum.şimdi eş paketim bştmek üzere bitsin flora ile athena alcagımKızlar Mfk alcam eş paketi 1 aylık ve adalis eklicem, sizce iyi mi? Şunu alma gerek yok veya şnu da ekle diyeceğiniz bi şey var mı?? Veya 1 aylık yeterli mi ?fnd_50 bebekheyecani
Bu ovülasyon testinize göre adet döngünüz kaç gün olduBak canım.
Sabrın sonu selamet
Ama bu ovulasyon testinde yumurtlama günlerini belirleyip ilişki yaşamakta yetmiyor.
6-7 aydır yapiyorum bir sonuç alamadım malesef.
4-5 tane içiyorumBndeee vazgeçemiyorum günde kaç fincan tüketiyorsun peki
Kızlar Mfk alcam eş paketi 1 aylık ve adalis eklicem, sizce iyi mi? Şunu alma gerek yok veya şnu da ekle diyeceğiniz bi şey var mı?? Veya 1 aylık yeterli mi ?fnd_50 bebekheyecani
Evet canım var daha havuç falan ye istersenKızlar günaydın iki saat önceden kesilen sıvı Almina çok uyamadim sonuç böyle şuan çatlaması sanırım hala var kasıklarımda ağrı
Şuan pik görünüyor aslında. Henüz çatlama yok. Bugün yarın değerlendirinKızlar günaydın iki saat önceden kesilen sıvı Almina çok uyamadim sonuç böyle şuan çatlaması sanırım hala var kasıklarımda ağrı
Aşkım masaj var adet söktürücü geçen onu yapmıştıYine moral bozukluğuyla uyandım kızlar, test yaptım negatif ama adet de hala yok o anlık lekelenmeden sonra durdu. Sürekli doktora gitmek de istemiyorum çok yıprandım yoruldum artık psikolojim bozuldusizce napabilirim
Ben kendime bunları aldım canım. Sirke ve tridoxin i eşim de kullanıyor.Sordum kuzum ben biraz kilo vermek de istiyorum dedim bu şekilde önerdi. Sana magnezyumu niye ekletmişti mesela? Bana onu demedi hiç
Bunlar da eşimin içtikleriSordum kuzum ben biraz kilo vermek de istiyorum dedim bu şekilde önerdi. Sana magnezyumu niye ekletmişti mesela? Bana onu demedi hiç
Canim benim adet dongum değişmiyor. 27-30 arası adet oluyorum.Bu ovülasyon testinize göre adet döngünüz kaç gün oldu