- 21 Kasım 2022
- 458
- 805
- 35
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #1.601
Peki şimdi can alıcı bi soru sorcam ne zaman başlıcam ben bunlaraYeter aşkım zaten temel eş paketini almışsın. İlk bunla başlatıyor zaten.
Evet bitanem, istiyorum. Ekleyeyim mi şimdi sence hemen. Yoksa bir ay bunları kullanayım öyle mi ekleyeyim napayım? Ay sanmıyorum kaldığımı canım ya sabah test yaptım negatifti, ama bat henüz geçmedi bilmiyorumKilo vermekmi istiyorsun canım?minera Athena ekleye bilirdin..bu ay öyle başla belki kaldın
Sirkeyi kullanabiliyormusn ya ben içmedim tadı çok kötü geldiBen kendime bunları aldım canım. Sirke ve tridoxin i eşim de kullanıyor.
İstediğin zaman başla gelir gelmez.Peki şimdi can alıcı bi soru sorcam ne zaman başlıcam ben bunlara
Adet olup olmamam etkilemiyor galiba o zamanİstediğin zaman başla gelir gelmez.
Kullanıyorum canım 1 kaşık döküyorum 1-2 yudum suya içiyorum direk. Eşim de içiyor.Sirkeyi kullanabiliyormusn ya ben içmedim tadı çok kötü geldi
Dur bekle azcık..adetliyken sipariş ede bilirsin..Amh değerin nasıl..Athena yumurtalıklar için çok iyi..minera magnezium..eşine azoperm ala bilirsinEvet bitanem, istiyorum. Ekleyeyim mi şimdi sence hemen. Yoksa bir ay bunları kullanayım öyle mi ekleyeyim napayım? Ay sanmıyorum kaldığımı canım ya sabah test yaptım negatifti, ama bat henüz geçmedi bilmiyorum
Yani ben beklemedim başlamak için. İllaki zaten adet dönemine denk gelir. Öyle bi bilgi var mı bilmiyorum açıkçasıAdet olup olmamam etkilemiyor galiba o zaman
Evet canım çatlamamış havuç tüket bol bolKızlar günaydın iki saat önceden kesilen sıvı Almina çok uyamadim sonuç böyle şuan çatlaması sanırım hala var kasıklarımda ağrı
Bende öyle denedimde 1 2 defa icemedm ya kaldı öyleK
Kullanıyorum canım 1 kaşık döküyorum 1-2 yudum suya içiyorum direk. Eşim de içiyor.
Ben videosunu izledim. Eş paketine dahil edelim diyordu sirke için. O yüzden önem verdim açıkçasıBende öyle denedimde 1 2 defa icemedm ya kaldı öyle
Aslında faydalı normal sirkeden farkli bitkilerde var içinde ama bende pek olmadı yaniBen videosunu izledim. Eş paketine dahil edelim diyordu sirke için. O yüzden önem verdim açıkçası
Ya yesinler senin üç kilonuBen kafama göre aldım bebişim. Demiştim ya sana video izledim diye. Destekten zarar gelmez diye düşündüm yani. Sirkeyi bi kaşık kullanıyorum suya karıştırıp içiyorum. Ya işte 3 kilo fazlam var onun için
Aşkım 1 amh , normal sayılırmış. Eşim de sperm verdi çok iyi çıkmıştı Allaha şükür o yüzden ona ekstra bi takviye düşünmedim ama al dersen bakayım. Athena ve minerayı da öbür ay eklerim olmazsa ?Dur bekle azcık..adetliyken sipariş ede bilirsin..Amh değerin nasıl..Athena yumurtalıklar için çok iyi..minera magnezium..eşine azoperm ala bilirsin
Kuzum tabi olur..ben sadece ilacların etkisini sana söyledim.Benim eşimdede spermi iyi çok şükür..ama ben yinede aldım..dahada iyi olsunAşkım 1 amh , normal sayılırmış. Eşim de sperm verdi çok iyi çıkmıştı Allaha şükür o yüzden ona ekstra bi takviye düşünmedim ama al dersen bakayım. Athena ve minerayı da öbür ay eklerim olmazsa ?
Bu arada adetliyken kullana bilirsin ben bekli hamilesin diye dedim sipariş etme..adendo birde var cocuğun tutunması için onuda ekleye bilirsin.Aşkım 1 amh , normal sayılırmış. Eşim de sperm verdi çok iyi çıkmıştı Allaha şükür o yüzden ona ekstra bi takviye düşünmedim ama al dersen bakayım. Athena ve minerayı da öbür ay eklerim olmazsa ?
Yesinler kızYa yesinler senin üç kilonu
Türk kahvesiyle sıkıntı olmaz da espresso tarzı agir kahveler nescafe ve granul kahveleri bıraktım bende arada bir canım isterse çayida cok abartmadikca bisey olmaz bence yaKizlaaar kahve demişken çay kahve tüketimine dikkat ediyor musunuz? Tutunmaya engel olabilir mi kafein? Ben ne olur ne olmaz çayımı açık iciyorum kahveyi de günde bı kupadan fazla tüketmiyorum
Benimde öyle demekki mutlaka regliden 14 gün önce yumurtlama olmuyor. Feci kafa karıştırıcı bilgiler.Canim benim adet dongum değişmiyor. 27-30 arası adet oluyorum.
Yumurtlama 15 inde de olsa 20 de de regl geliyor gününde.