Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kilo vermekmi istiyorsun canım?minera Athena ekleye bilirdin..bu ay öyle başla belki kaldın
Evet bitanem, istiyorum. Ekleyeyim mi şimdi sence hemen. Yoksa bir ay bunları kullanayım öyle mi ekleyeyim napayım? Ay sanmıyorum kaldığımı canım ya sabah test yaptım negatifti, ama bat henüz geçmedi bilmiyorum

Dur bekle azcık..adetliyken sipariş ede bilirsin..Amh değerin nasıl..Athena yumurtalıklar için çok iyi..minera magnezium..eşine azoperm ala bilirsin

Kızlar ovülasyon testi yaptım yumurtam çatlamış sonunda ama inanılmaz karnım ağrıyor adet olacakmışım gibi böyle normalde asla böyle olmazdı yumurta çatlama ağrısımı bu yoksa adet felanmı olucam acaba sat 30 kasım ama kürtaj sonraki ilk adetimdi. Birde yumurta çatladıktan sonra kaç saat yaşıyor kalp olanlarda ilişki oldu bide bugünü değerlendiricez geç kalmış olmayız inşallah

Eklentiler

• Screenshot_2022-12-17-12-49-58-248_com.tamtris.fertilityfriend.jpg
    82,4 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_20221217_123959.jpg
    58,2 KB · Görüntüleme: 43
Dur bekle azcık..adetliyken sipariş ede bilirsin..Amh değerin nasıl..Athena yumurtalıklar için çok iyi..minera magnezium..eşine azoperm ala bilirsin
Aşkım 1 amh , normal sayılırmış. Eşim de sperm verdi çok iyi çıkmıştı Allaha şükür o yüzden ona ekstra bi takviye düşünmedim ama al dersen bakayım. Athena ve minerayı da öbür ay eklerim olmazsa ?

Kuzum tabi olur..ben sadece ilacların etkisini sana söyledim.Benim eşimdede spermi iyi çok şükür..ama ben yinede aldım..dahada iyi olsun

Bu arada adetliyken kullana bilirsin ben bekli hamilesin diye dedim sipariş etme..adendo birde var cocuğun tutunması için onuda ekleye bilirsin.

Kizlaaar kahve demişken çay kahve tüketimine dikkat ediyor musunuz? Tutunmaya engel olabilir mi kafein? Ben ne olur ne olmaz çayımı açık iciyorum kahveyi de günde bı kupadan fazla tüketmiyorum
Türk kahvesiyle sıkıntı olmaz da espresso tarzı agir kahveler nescafe ve granul kahveleri bıraktım bende arada bir canım isterse çayida cok abartmadikca bisey olmaz bence ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…