Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de sabah çaylarını çok seviyorum ama 2 bardak açık içmeye başladım fazlasını içmiyorum. Kahveyi de hiç icmiyim diyordum ama dayanamadım 1 kupa içiyorum her gün inşallah zararı yoktur :KK43:
Yok ya olmaz bişey. O kadar da takmamak lazım bence. Onlara gelene kadar neler var bebişim endişe duyacak. Sen de çok takılma

O zaman 1 gün arayla değerlendirin canım en azından olursa yumurtlama kaçırmasın. Hep silik ama pik olmamış hiç.
ya ben böyle cocuk için korunmayi bıraktıktan sonra görev gibi olduğu için hiç o psikolojide gün aşırı olmuyor bu yumurtlama zamanını komple akışında ilerliyorum yoksa hiç içimden gelmiyo bari yumurtlamayi yakalasaydım 1 gün yine zorlardim kendimi nolcak benim bu halim ya 😅 2 3 gunde bir olsa olmazmi 😅

Kizlaaar kahve demişken çay kahve tüketimine dikkat ediyor musunuz? Tutunmaya engel olabilir mi kafein? Ben ne olur ne olmaz çayımı açık iciyorum kahveyi de günde bı kupadan fazla tüketmiyorum
Kahve kesinlikle içmiyorum..alıştım bile..çay açik içiyorum.Cocuk için her şeye dikkat ediyorum😩

Kahve kesinlikle içmiyorum..alıştım bile..çay açik içiyorum.Cocuk için her şeye dikkat ediyorum😩

Kahve icmiyim diyordum ama dayanamıyorum öğlen bir kupa içiyorum :KK43: çayı sabahları 4-5 bardak içerdim, açık şekilde 2ye ancak düşürdüm :KK43:

ya ben böyle cocuk için korunmayi bıraktıktan sonra görev gibi olduğu için hiç o psikolojide gün aşırı olmuyor bu yumurtlama zamanını komple akışında ilerliyorum yoksa hiç içimden gelmiyo bari yumurtlamayi yakalasaydım 1 gün yine zorlardim kendimi nolcak benim bu halim ya 😅 2 3 gunde bir olsa olmazmi 😅
Hahahahah 🤣 kız sen öldürcen beni. Yani tek ilişkiyle hamile kalan da var olmaz diye bişey yok ama. En azından yumurtlama zamanı 3-4 gün sık olsa iyi olur canım

X