-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #1.541
Ben etmiyorum valla. Kahve içmemek daha çok stres yapar bende.
Yok ya olmaz bişey. O kadar da takmamak lazım bence. Onlara gelene kadar neler var bebişim endişe duyacak. Sen de çok takılmaBen de sabah çaylarını çok seviyorum ama 2 bardak açık içmeye başladım fazlasını içmiyorum. Kahveyi de hiç icmiyim diyordum ama dayanamadım 1 kupa içiyorum her gün inşallah zararı yoktur
Aynen doktorda önemli tabi aslnda bir iki doktora gidip kafana yatanla devam etmek bence çünkü sana iyi gelen bana gelmeyebilirAynen öyle, tabi doktorun da aşırı önemi var . Ben nerde böyle uyuz soğuk itici kadın varsa onlara denk geldim :/ bari hamilelik sürecimde gönlüme göre birini bulayım
Yok ya olmaz bişey. O kadar da takmamak lazım bence. Onlara gelene kadar neler var bebişim endişe duyacak. Sen de çok takılma
Öyle tabi, bakalım inşallah hayırlı haberler için gideriz bir dahaki doktor randevumuzaAynen doktorda önemli tabi aslnda bir iki doktora gidip kafana yatanla devam etmek bence çünkü sana iyi gelen bana gelmeyebilir
Amin inşallah hayırlısıÖyle tabi, bakalım inşallah hayırlı haberler için gideriz bir dahaki doktor randevumuza
ya ben böyle cocuk için korunmayi bıraktıktan sonra görev gibi olduğu için hiç o psikolojide gün aşırı olmuyor bu yumurtlama zamanını komple akışında ilerliyorum yoksa hiç içimden gelmiyo bari yumurtlamayi yakalasaydım 1 gün yine zorlardim kendimi nolcak benim bu halim yaO zaman 1 gün arayla değerlendirin canım en azından olursa yumurtlama kaçırmasın. Hep silik ama pik olmamış hiç.
Sendemi bağımlısın off kahve benim icin yemek ten önde geliyorYaşasın kafein
Kahve kesinlikle içmiyorum..alıştım bile..çay açik içiyorum.Cocuk için her şeye dikkat ediyorumKizlaaar kahve demişken çay kahve tüketimine dikkat ediyor musunuz? Tutunmaya engel olabilir mi kafein? Ben ne olur ne olmaz çayımı açık iciyorum kahveyi de günde bı kupadan fazla tüketmiyorum
Yumurtanın çatlatmasına yardım ediyor..erkeklerde de işe yarıyor))Havuç ne ise yarıyor ona göre ben de kullanayim
Kahve kesinlikle içmiyorum..alıştım bile..çay açik içiyorum.Cocuk için her şeye dikkat ediyorum
Hahahahahya ben böyle cocuk için korunmayi bıraktıktan sonra görev gibi olduğu için hiç o psikolojide gün aşırı olmuyor bu yumurtlama zamanını komple akışında ilerliyorum yoksa hiç içimden gelmiyo bari yumurtlamayi yakalasaydım 1 gün yine zorlardim kendimi nolcak benim bu halim ya2 3 gunde bir olsa olmazmi
Benim için de öyle vallaSendemi bağımlısın off kahve benim icin yemek ten önde geliyor
Yumurta takibi alttan mi muane oluyor ?Benimde karnıma ağrılar girmişti en son gittigimdekendime diyorm ya zatn yumurta takibi 5 dakikalık birsey ama yok o koltuğa oturuncaya kadr ille bir gerginlik
Yumurta takibi alttan mi muane oluyor ?
EvetYumurta takibi alttan mi muane oluyor ?
Doktor bana da kahve ozellikle paketli olanlar yani nescafe tarzi olanlar dogurganligi azaltiyor. Bir fincsn turk kahvesi icebilirsin dedi. Onu bile biraktimKahve icmiyim diyordum ama dayanamıyorum öğlen bir kupa içiyorumçayı sabahları 4-5 bardak içerdim, açık şekilde 2ye ancak düşürdüm
Yaşasın kafein