Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öyle yorucu ki şuan. Bugün modum inanılmaz düştü. Artık moralimi yüksek tutamıyorum. Test yapmak zor hergun beklemek zor. Ne zormuş bu işler.
Bak canım.
Sabrın sonu selamet
Ama bu ovulasyon testinde yumurtlama günlerini belirleyip ilişki yaşamakta yetmiyor.
6-7 aydır yapiyorum bir sonuç alamadım malesef.

Eklentiler

• IMG_20220917_140758.jpg
    101,5 KB · Görüntüleme: 58
Canım bence bir doktora git ya yerleşme ya da kist türü bir şey de olabilir ultrasonda daha rahat görünür
Tatlım daha geçen ay gittim işte adet söktürücü vermişti, inan yoruldum ya zaten doktor bulamadım gönlüme göre. Özele gittiğim halde hiç memnun kalmadım hiç rahatlamadım. Zaten bu doktor ve muayene işi çok geriyor beni iyice stres yapıyorum bilmiyorum ya en iyisi bir iki gün bekleyip test yapmak galiba..

En sonunda gelcem elinden tutcam senin strese girme diye beraber gitcez doktora da her yere de. Sakin ol bebeğim biraz

Ay bende öyleym ya nedense doktora gitmek geriyor beni

Kizlaaar kahve demişken çay kahve tüketimine dikkat ediyor musunuz? Tutunmaya engel olabilir mi kafein? Ben ne olur ne olmaz çayımı açık iciyorum kahveyi de günde bı kupadan fazla tüketmiyorum

Benimde karnıma ağrılar girmişti en son gittigimde kendime diyorm ya zatn yumurta takibi 5 dakikalık birsey ama yok o koltuğa oturuncaya kadr ille bir gerginlik
Aynen öyle, tabi doktorun da aşırı önemi var . Ben nerde böyle uyuz soğuk itici kadın varsa onlara denk geldim :/ bari hamilelik sürecimde gönlüme göre birini bulayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…