- 31 Ağustos 2012
- 21.707
- 35.019
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #1.521
Birazda burda takilalimSafransari burdayız aşko :)
Canım çok az kalmış yarın olursun yumurtlama sende pco var mı.Valla 20. Gündü canım bugun.ebru abla teste devam dedi ama stres oldum baya
Bende aynı durumdayım. 20gun bugün henüz yumurtlama görmedim cildiricamİnşallah
Ben bir ay 21 inde görmüştüm.Bende aynı durumdayım. 20gun bugün henüz yumurtlama görmedim cildiricam
Sat bat belli olsun yazayım kuzu inşallah gebeliktir gerek kalmaz
Ben bir ay 21 inde görmüştüm.
Bak canım.Öyle yorucu ki şuan. Bugün modum inanılmaz düştü. Artık moralimi yüksek tutamıyorum. Test yapmak zor hergun beklemek zor. Ne zormuş bu işler.
Bende çok içerim canım kahve candırNe bileyim öyle hissetmişlerdoğru ama çok içiyorum
O zaman 1 gün arayla değerlendirin canım en azından olursa yumurtlama kaçırmasın. Hep silik ama pik olmamış hiç.Soyle atayım canım 1 testim kaldi malesef siparis versem baya geç gelir
Benim vardı bebişim değiştirdim
Tatlım daha geçen ay gittim işte adet söktürücü vermişti, inan yoruldum ya zaten doktor bulamadım gönlüme göre. Özele gittiğim halde hiç memnun kalmadım hiç rahatlamadım. Zaten bu doktor ve muayene işi çok geriyor beni iyice stres yapıyorumCanım bence bir doktora git ya yerleşme ya da kist türü bir şey de olabilir ultrasonda daha rahat görünür
Yaşasın kafeinBende çok içerim canım kahve candır
En sonunda gelcem elinden tutcam senin strese girme diyeTatlım daha geçen ay gittim işte adet söktürücü vermişti, inan yoruldum ya zaten doktor bulamadım gönlüme göre. Özele gittiğim halde hiç memnun kalmadım hiç rahatlamadım. Zaten bu doktor ve muayene işi çok geriyor beni iyice stres yapıyorumbilmiyorum ya en iyisi bir iki gün bekleyip test yapmak galiba..
Ay bende öyleym ya nedense doktora gitmek geriyor beniTatlım daha geçen ay gittim işte adet söktürücü vermişti, inan yoruldum ya zaten doktor bulamadım gönlüme göre. Özele gittiğim halde hiç memnun kalmadım hiç rahatlamadım. Zaten bu doktor ve muayene işi çok geriyor beni iyice stres yapıyorumbilmiyorum ya en iyisi bir iki gün bekleyip test yapmak galiba..
Ah ah canım hiç kolay bi şey değil ya ben çok kasılıyorum ne bileyim . Hatta son gittiğimde ağladım strestenAy bende öyleym ya nedense doktora gitmek geriyor beni
Benimde karnıma ağrılar girmişti en son gittigimdeAh ah canım hiç kolay bi şey değil ya ben çok kasılıyorum ne bileyim . Hatta son gittiğimde ağladım stresten
Ben etmiyorum valla. Kahve içmemek daha çok stres yapar bende.Kizlaaar kahve demişken çay kahve tüketimine dikkat ediyor musunuz? Tutunmaya engel olabilir mi kafein? Ben ne olur ne olmaz çayımı açık iciyorum kahveyi de günde bı kupadan fazla tüketmiyorum
Aynen öyle, tabi doktorun da aşırı önemi var . Ben nerde böyle uyuz soğuk itici kadın varsa onlara denk geldim :/ bari hamilelik sürecimde gönlüme göre birini bulayımBenimde karnıma ağrılar girmişti en son gittigimdekendime diyorm ya zatn yumurta takibi 5 dakikalık birsey ama yok o koltuğa oturuncaya kadr ille bir gerginlik