- 31 Ağustos 2012
- 21.718
- 35.024
- Konu Sahibi Mervenur277
- #1.581
Bunlar ne kadar tuttu canim ?Ben kendime bunları aldım canım. Sirke ve tridoxin i eşim de kullanıyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunlar ne kadar tuttu canim ?Ben kendime bunları aldım canım. Sirke ve tridoxin i eşim de kullanıyor.
Adet söktürücü masajı yap kesin hamilelik yoksaYine moral bozukluğuyla uyandım kızlar, test yaptım negatif ama adet de hala yok o anlık lekelenmeden sonra durdu. Sürekli doktora gitmek de istemiyorum çok yıprandım yoruldum artık psikolojim bozuldu sizce napabilirim
Yani test negatifti olsa çıkardı heralde, masaj videosu var mıydı canım yapayımAdet söktürücü masajı yap kesin hamilelik yoksa
Yani test negatifti olsa çıkardı heralde, masaj videosu var mıydı canım yapayım
Aşkım ürünler geldiğinde sana birkaç soru sorayım. Ben şimdi eş paketine sadece sirke-adalis mi ne bi de yine a’lı bi şey eklettim. Bu fotodakilerin hangileri eş paketiyle geliyordu hangilerini sen ekledinBen kendime bunları aldım canım. Sirke ve tridoxin i eşim de kullanıyor.
Deneyim kuzum valla ağlıcam artık ya .. evet Papatyamaviss sendeyiz canımAşkım masaj var adet söktürücü geçen onu yapmıştı Papatyamaviss bi sor onu dene istersen
İlk defa için 1 aylık al..belki hamiş oldun.Önceden kullandığın ürün varmı?Kızlar Mfk alcam eş paketi 1 aylık ve adalis eklicem, sizce iyi mi? Şunu alma gerek yok veya şnu da ekle diyeceğiniz bi şey var mı?? Veya 1 aylık yeterli mi ? fnd_50 bebekheyecani
Bende 3 fincan kesin içiyorum ortama göre fazlasıda oluyor allah isterse her şey bahane şekerim bir ben bir kahve birde bebişimiz olsun4-5 tane içiyorum
Canım eş paketi panagea bee fodega ana madde bunlar sen bunlara istegini ekleyebilirsin dueumuna göre yumurta azlıgı varsa athena , kilo varsa adviktor , beebgin turunabilmesi için adendo gibi meselaAşkım ürünler geldiğinde sana birkaç soru sorayım. Ben şimdi eş paketine sadece sirke-adalis mi ne bi de yine a’lı bi şey eklettim. Bu fotodakilerin hangileri eş paketiyle geliyordu hangilerini sen ekledin
3 bin civarı canım. Eşimin de var ama 6 kutuBunlar ne kadar tuttu canim ?
Canım ben bu paketi aldım. Kendim için antox aldım sigara içtiğim için aldım. Adalis aldım zayıflamak için galiba bu. Bi de sirke aldım ikimiz kullanıyoruz.Aşkım ürünler geldiğinde sana birkaç soru sorayım. Ben şimdi eş paketine sadece sirke-adalis mi ne bi de yine a’lı bi şey eklettim. Bu fotodakilerin hangileri eş paketiyle geliyordu hangilerini sen ekledin
Ufak bir fincan dedi bana da doktor. Esim ona bile izin vermiyorNesacfe hiç sevmiyorum, filtre kahve içiyorum, türk kahvesi içtiğim gün filtre kahve de içmiyorum denge kurmaya çalıştım
Ya ben o kadar kasmıyorum canım. Alkol içen de hamile kalabiliyor neticede. Olduktan sonra oluyor hayatımı kısıtlamıyorum şu an. Hamile kaldıktan sonra zaten dikkat edicez.Ufak bir fincan dedi bana da doktor. Esim ona bile izin vermiyor
Etkilese de çok düşük bir orandır.Bende 3 fincan kesin içiyorum ortama göre fazlasıda oluyor allah isterse her şey bahane şekerim bir ben bir kahve birde bebişimiz olsun
Kız senin zayıflamaya ihtiyacın yok gibi duruyor niye aldın:) bi de sirkeyi nasıl kullanıyorsun aşkım?? Bi de kafana göre mi aldın bu ürünleri yoksa adam mı al dedi doktorCanım ben bu paketi aldım. Kendim için antox aldım sigara içtiğim için aldım. Adalis aldım zayıflamak için galiba bu. Bi de sirke aldım ikimiz kullanıyoruz.
Ben kafama göre aldım bebişim. Demiştim ya sana video izledim diye. Destekten zarar gelmez diye düşündüm yani. Sirkeyi bi kaşık kullanıyorum suya karıştırıp içiyorum. Ya işte 3 kilo fazlam var onun içinKız senin zayıflamaya ihtiyacın yok gibi duruyor niye aldın:) bi de sirkeyi nasıl kullanıyorsun aşkım?? Bi de kafana göre mi aldın bu ürünleri yoksa adam mı al dedi doktor
Ben bunları aldım aşklar sizce yeterli mi bebekheyecani fnd_50 NiquCanım eş paketi panagea bee fodega ana madde bunlar sen bunlara istegini ekleyebilirsin dueumuna göre yumurta azlıgı varsa athena , kilo varsa adviktor , beebgin turunabilmesi için adendo gibi mesela
Yeterli kuzum
Yeter aşkım zaten temel eş paketini almışsın. İlk bunla başlatıyor zaten.
Kilo vermekmi istiyorsun canım?minera Athena ekleye bilirdin..bu ay öyle başla belki kaldın