Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yine moral bozukluğuyla uyandım kızlar, test yaptım negatif ama adet de hala yok o anlık lekelenmeden sonra durdu. Sürekli doktora gitmek de istemiyorum çok yıprandım yoruldum artık psikolojim bozuldu :KK43: sizce napabilirim
Adet söktürücü masajı yap kesin hamilelik yoksa

Ben kendime bunları aldım canım. Sirke ve tridoxin i eşim de kullanıyor.
Aşkım ürünler geldiğinde sana birkaç soru sorayım. Ben şimdi eş paketine sadece sirke-adalis mi ne bi de yine a’lı bi şey eklettim. Bu fotodakilerin hangileri eş paketiyle geliyordu hangilerini sen ekledin

Aşkım ürünler geldiğinde sana birkaç soru sorayım. Ben şimdi eş paketine sadece sirke-adalis mi ne bi de yine a’lı bi şey eklettim. Bu fotodakilerin hangileri eş paketiyle geliyordu hangilerini sen ekledin
Canım eş paketi panagea bee fodega ana madde bunlar sen bunlara istegini ekleyebilirsin dueumuna göre yumurta azlıgı varsa athena , kilo varsa adviktor , beebgin turunabilmesi için adendo gibi mesela

Canım ben bu paketi aldım. Kendim için antox aldım sigara içtiğim için aldım. Adalis aldım zayıflamak için galiba bu. Bi de sirke aldım ikimiz kullanıyoruz.

Eklentiler

• Screenshot_2022-12-17-12-23-14-786_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-12-17-12-23-14-786_com.android.chrome.jpg
    63,5 KB · Görüntüleme: 49
Canım ben bu paketi aldım. Kendim için antox aldım sigara içtiğim için aldım. Adalis aldım zayıflamak için galiba bu. Bi de sirke aldım ikimiz kullanıyoruz.
Kız senin zayıflamaya ihtiyacın yok gibi duruyor niye aldın:) bi de sirkeyi nasıl kullanıyorsun aşkım?? Bi de kafana göre mi aldın bu ürünleri yoksa adam mı al dedi doktor

Kız senin zayıflamaya ihtiyacın yok gibi duruyor niye aldın:) bi de sirkeyi nasıl kullanıyorsun aşkım?? Bi de kafana göre mi aldın bu ürünleri yoksa adam mı al dedi doktor
Ben kafama göre aldım bebişim. Demiştim ya sana video izledim diye. Destekten zarar gelmez diye düşündüm yani. Sirkeyi bi kaşık kullanıyorum suya karıştırıp içiyorum. Ya işte 3 kilo fazlam var onun için 😂😂

Eklentiler

• B39060B3-63A6-442E-9F32-40626AD79F12.jpeg
    B39060B3-63A6-442E-9F32-40626AD79F12.jpeg
    56,5 KB · Görüntüleme: 48
X