- 12 Eylül 2022
- 2.794
- 5.165
- 32
- Konu Sahibi Mervenur277
- #1.501
Ne bileyim öyle hissetmişler doğru ama çok içiyorumNerden belli oluyorki çok kahve içtiğin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne bileyim öyle hissetmişler doğru ama çok içiyorumNerden belli oluyorki çok kahve içtiğin?
Ona sordun mu peki. Bi de kaç gün oldu başlayalı testeBir gebenin günlüğünden aldım ama bakalım devam edeyim yapmaya bi ümit
Dur bende resim koyayım bir kaç saatlikNe bileyim öyle hissetmişler doğru ama çok içiyorum
Koy kızDur bende resim koyayım bir kaç saatlik
Valla 20. Gündü canım bugun.ebru abla teste devam dedi ama stres oldum bayaOna sordun mu peki. Bi de kaç gün oldu başlayalı teste
Devam devam belki geç yumurtlarsın belli mi olur.Valla 20. Gündü canım bugun.ebru abla teste devam dedi ama stres oldum baya
İnşallahDevam devam belki geç yumurtlarsın belli mi olur.
Canım bence bir doktora git ya yerleşme ya da kist türü bir şey de olabilir ultrasonda daha rahat görünürKızlar bi de size sorayım, bana bir akıl verin nolur. İki gündür kahverengi çok hafif lekelenmelerim vardı, dün gece peçeteye kırmızı geldi, adet olduğumu düşündüm hatta buraya da sat-bat yazdırdım. Fakat o andan beri kanama yok, yine hafif kahve lekelenmeler var bugün sadece. Bu nedir sizce? Ben bilemedim ne düşüneceğimi .
Bu arada her ay yumurtlama olmayabiliyor. Çok doğal bu hepimizde olabilir. Aklının bir köşesinde dursunİnşallah
Bu arada her ay yumurtlama olmayabiliyor. Çok doğal bu hepimizde olabilir. Aklının bir köşesinde dursun
Oda olabilir zaten adetlerimde düzensiz bu ay olmazsa doktora gidicem testlerden de stres oluyorumBu arada her ay yumurtlama olmayabiliyor. Çok doğal bu hepimizde olabilir. Aklının bir köşesinde dursun
Keşke herkes koysa ben hepinizi çok merak ediyorumKoy kız
Keşke herkes koysa ben hepinizi çok merak ediyorumDur bende resim koyayım bir kaç saatlik
AynenKeşke herkes koysa ben hepinizi çok merak ediyorum
Kız ne tatlısın maşallah
Sende canımKız ne tatlısın maşallah
Teşekkür ederimSende canım
Soyle atayım canım 1 testim kaldi malesef siparis versem baya geç gelirBazen dalgalanmalar olabiliyor. Yapmaya devam et bence
Ayy tatlişlar siz profil fotosu mu koydunuz bakiim bebekheyecani ve NiquOoo güzel o zaman canım..sonuç gol olsun
Bir kaç saatlik benimki