- 1 Nisan 2022
- 12.488
- 15.357
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #1.481
Sen jeli kullandınmi?Sıvı alımına dikkat ediyor musun canım
2 saat canımSıvı alımına dikkat ediyor musun canım
Evet kullandım canım. Gayet güzel bence. Kayganlaştırıcı etkisi de var. Dışarı da akmadı spermSen jeli kullandınmi?
Bazen dalgalanmalar olabiliyor. Yapmaya devam et bence2 saat canım
Ooo güzel o zaman canım..sonuç gol olsunEvet kullandım canım. Gayet güzel bence. Kayganlaştırıcı etkisi de var. Dışarı da akmadı sperm
Ayyyyy inşallah ya. Bugün silikleşti testim zaten. Bugün de değerlendirirsem artık dinlenme.Ooo güzel o zaman canım..sonuç gol olsun
Çok dinlenme belki 2 defa yumurtladın bilmek olmaz..hem 2 gün boş olmakla devam et yinedeAyyyyy inşallah ya. Bugün silikleşti testim zaten. Bugün de değerlendirirsem artık dinlenme.
Dün değerlendirdik. Bugün de olsun diyorum. Yarın da mı olsun.Çok dinlenme belki 2 defa yumurtladın bilmek olmaz..hem 2 gün boş olmakla devam et yinede
Ovülasyon testini ilişkiden sonra yapmayın diyorlar canımBana yardım eder misinizsaatlere sıvı alımına dikkat ediyorum ama ovulasyon testim bi gün silik bi gün koyu cıkıyor.ilişki olduğu gecenin sabahı baya belirginleşiyor sonra tekrar silik anlayamıyorum
Yarın boş bırak canım..hatda silik olduysa 2 gün boş bırakDün değerlendirdik. Bugün de olsun diyorum. Yarın da mı olsun.
Bugün silik oldu işteYarın boş bırak canım..hatda silik olduysa 2 gün boş bırak
Ama gece 12 de olduysa sabah 11 de yapıyorum oyle yapmamalı mıyımOvülasyon testini ilişkiden sonra yapmayın diyorlar canım
Bi kaç kez tuvalete gidiyor musun ilişkiden test yapana kadarAma gece 12 de olduysa sabah 11 de yapıyorum oyle yapmamalı mıyım
Tamam bu gün yap..sonra 2 gün boş bırak.Bu arada benim eskiden bir arkadaşım vardır..çok benziyorsun onaBugün silik oldu işte
YaaaaaTamam bu gün yap..sonra 2 gün boş bırak.Bu arada benim eskiden bir arkadaşım vardır..çok benziyorsun ona
Evet canım sabah 3. Kez gittiğimde yapıyorum testi. Araştırdım benzer vaka da bulamadım niye böyle oluyor anlamadımBi kaç kez tuvalete gidiyor musun ilişkiden test yapana kadar
Testlerde sıkıntı olabilir miEvet canım sabah 3. Kez gittiğimde yapıyorum testi. Araştırdım benzer vaka da bulamadım niye böyle oluyor anlamadım
Nerden belli oluyorki çok kahve içtiğin?Yaaaaakızlar da fotoğraftan çok kahve içtiğimin tespitini yaptılar
Bir gebenin günlüğünden aldım ama bakalım devam edeyim yapmaya bi ümitTestlerde sıkıntı olabilir mi