Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eşime göre gayet normal ben sperm kalitesi için gün aşırı diyorum ama hergün de olsa olmasın demiyor
Valla benimkine kalsa oda tamam der her güne ama yoğun tempoda çalıştığı için adamın takati kalmıyor yorgun oluyor birde her gün olunca aynı aşk şevkle olmuyor ya görev gibi geliyor ikimize de

Kızlar size bişey sorcam. Eşleriniz bu sık ilişki konusuna nasıl bakıyor. İtiraz ya da böyle isteksizlik falan oluyo mu?

Her gün ilişki olayına daha girmedik ama arka arkaya olması durumuna köy çeşmesi değil bu diyor

Ne diyorsunuz kızçelerim. Tek olan az önce yaptığım.

Eklentiler

• IMG_20221215_190744.jpg
    107,8 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_20221215_190449.jpg
    199,3 KB · Görüntüleme: 45
Kızlar size bişey sorcam. Eşleriniz bu sık ilişki konusuna nasıl bakıyor. İtiraz ya da böyle isteksizlik falan oluyo mu?
Bebek istediği için itiraz etmiyo isteksiz davranmıyor. normalde olsa yorgun olduğunda söylerdi.yarin olsun faaliyet derdi . Bebek söz konusu olunca yorgun da olsa ses cikarmiyo sabah akşam devam..

Offf ne bileyim ya zaten 3 gün var her ay hamile kalmak için ona da mırın kırın yapınca sinirleniyorum ben
Bende sınırlenıyorum ama erkeklere böyle yaklaşınca da pek hoş olmuyo farkettırmeden hergun onu cezbedecek bısey yap sen degıl de o gelmıs ıstemıs gıbı olsun yanı dayanamasın

Bende sınırlenıyorum ama erkeklere böyle yaklaşınca da pek hoş olmuyo farkettırmeden hergun onu cezbedecek bısey yap sen degıl de o gelmıs ıstemıs gıbı olsun yanı dayanamasın
Taktik ver kiaazzzz sende var taktikler bizi mahrum etme bu engin bilgilerden valla üst üste olunca da adamın cani istemiyor açıkçası sırf bebek için ses etmiyor yani

Sizin yorumdan sonra tekrar sordum bana önermediniz diye :) ilk ay sizdekilerle başlıyoruz sonra onları ekliyoruz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…