Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bana akıl verin ben dün pik diye düşünüp değerlendirdim ama esas pik bugün müş bugünü değerlendireyim mi yoksa bugünü es geçip yarınımı değerlendireyim çok kararsız kaldım
Yormayın kendinizi o zaman akşama doğru yeniden test yap silikleşmeye başlıyorsa yumurta serbest kalmış demektir 12-24 saatlik canlı kalma süresi var hemen onu değerlendirin diyecem ama sen şehir dışındaydin bilmiyorum yetişebilir misin akşama

Yormayın kendinizi o zaman akşama doğru yeniden test yap silikleşmeye başlıyorsa yumurta serbest kalmış demektir 12-24 saatlik canlı kalma süresi var hemen onu değerlendirin diyecem ama sen şehir dışındaydin bilmiyorum yetişebilir misin akşama
Kız değerlendirmeye karar verdim valla ya boş geçmicem tutacağı varsa zaten tutar içimde kalıp acaba diyeceğime yapam gitsin gidiyorum eve aldım biletimi allahtan iller yakın arası 100 km 😂😂

Kızlar size bişey sorcam. Eşleriniz bu sık ilişki konusuna nasıl bakıyor. İtiraz ya da böyle isteksizlik falan oluyo mu?
İtiraz ediyor tabi benimki..özlenti olsun diye öyle diyor..ne kadar çocuk istese bile..sevib evlensek bile..ben anlıyorum onu..çünkü kendimde resmen bıktım..sanki görev gibi..rahat olmak başka bir şey..onun istediği o.

Kızlar bir şey soracağım ben her 28 günde bir adet oluyorum 4 5 gün sürüyor adetim düzenli ancak ne ovülasyonum negatif çıkıyor acaba yumurtalayamıyormuyum ama yumurtlamasam her ay düzenli adet olur muyum ki lütfen yanıtlar mısınız ?????

X