- 23 Kasım 2022
- 978
- 2.754
- 39
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #1.201
Yormayın kendinizi o zaman akşama doğru yeniden test yap silikleşmeye başlıyorsa yumurta serbest kalmış demektir 12-24 saatlik canlı kalma süresi var hemen onu değerlendirin diyecem ama sen şehir dışındaydin bilmiyorum yetişebilir misin akşamaKızlar bana akıl verin ben dün pik diye düşünüp değerlendirdim ama esas pik bugün müş bugünü değerlendireyim mi yoksa bugünü es geçip yarınımı değerlendireyim çok kararsız kaldım
Teşekkürler sizinkinin markası nedir acabaBir gebenin günlüğünden aldım canım
Aynı jel canım gynoseedTeşekkürler sizinkinin markası nedir acaba
Hamile kaldığımda 3 gün üst üste denemiştik bugün devam etmeye karar verdimBu günü boş bırak..yarın yine devam
Attığımız gol olsun inşallahbu aksam sızın aksamınız
Kız değerlendirmeye karar verdim valla ya boş geçmicem tutacağı varsa zaten tutar içimde kalıp acaba diyeceğime yapam gitsin gidiyorum eve aldım biletimi allahtan iller yakın arası 100 kmYormayın kendinizi o zaman akşama doğru yeniden test yap silikleşmeye başlıyorsa yumurta serbest kalmış demektir 12-24 saatlik canlı kalma süresi var hemen onu değerlendirin diyecem ama sen şehir dışındaydin bilmiyorum yetişebilir misin akşama
Tamam kuzum sen bilirsinHamile kaldığımda 3 gün üst üste denemiştik bugün devam etmeye karar verdim
Attığımız gol olsun inşallah
iş yorgunluğuna göre değişiyor aslında , yoksa ben hergün isterim ama bazen bazı gunler zor gelıyor banada gelıyor yalan yookKızlar size bişey sorcam. Eşleriniz bu sık ilişki konusuna nasıl bakıyor. İtiraz ya da böyle isteksizlik falan oluyo mu?
Offf ne bileyim ya zaten 3 gün var her ay hamile kalmak için ona da mırın kırın yapınca sinirleniyorum beniş yorgunluğuna göre değişiyor aslında , yoksa ben hergün isterim ama bazen bazı gunler zor gelıyor banada gelıyor yalan yook
İtiraz ediyor tabi benimki..özlenti olsun diye öyle diyor..ne kadar çocuk istese bile..sevib evlensek bile..ben anlıyorum onu..çünkü kendimde resmen bıktım..sanki görev gibi..rahat olmak başka bir şey..onun istediği o.Kızlar size bişey sorcam. Eşleriniz bu sık ilişki konusuna nasıl bakıyor. İtiraz ya da böyle isteksizlik falan oluyo mu?
Ya tamam da napalm hepi topu 3 gün var her ay.İtiraz ediyor tabi benimki..özlenti olsun diye öyle diyor..ne kadar çocuk istese bile..sevib evlensek bile..ben anlıyorum onu..çünkü kendimde resmen bıktım..sanki görev gibi..rahat olmak başka bir şey..onun istediği o.
Tavşanmıyız biz ya diyor üst üste 3 gün oluncaKızlar size bişey sorcam. Eşleriniz bu sık ilişki konusuna nasıl bakıyor. İtiraz ya da böyle isteksizlik falan oluyo mu?
HahahahahTavşanmıyız biz ya diyor üst üste 3 gün olunca
Kız onlar anlamaz..sana diyorum 2 defa ilişki oluyor bana diyor test yap..bu ay birde jel var..hiç aklım almıyor nasıl olucakYa tamam da napalm hepi topu 3 gün var her ay.
Ne zor işler yaKız onlar anlamaz..sana diyorum 2 defa ilişki oluyor bana diyor test yap..bu ay birde jel var..hiç aklım almıyor nasıl olucak
Eşime göre gayet normal ben sperm kalitesi için gün aşırı diyorum ama hergün de olsa olmasın demiyorKızlar size bişey sorcam. Eşleriniz bu sık ilişki konusuna nasıl bakıyor. İtiraz ya da böyle isteksizlik falan oluyo mu?
Şanslısın o zamanEşime göre gayet normal ben sperm kalitesi için gün aşırı diyorum ama hergün de olsa olmasın demiyor
Hiim bende o zaman kullanayım öyleyse bugün geldi jelimYumurtlama zamanı bebişim. Zaten şu an o durumdayım kullancam bugün.