- 5 Temmuz 2022
- 2.081
- 3.068
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #1.261
Ya aslında değerleri çok iyiydi geçen seneki tahlilde. Yalnız sperm yıkanınca doktorun istediği değer değildi. Açıkçası biraz pişman oldum niye takviye kullanmadık diye. Perhiz sürecinde çikolata kahve muz fındık yedirmek gerekmisEşinde sperm pormlemi falan varmıydı yavrum bi sorun vardı yada mesela benim eşimde ileri hız hareket problem
29 canimGül canım kaç yaşındasın
Bende 29 2 yıl oldu evleneli29 canim
Tabi çok yorucu sürec ama yine diyorum yapanlar ya dinleniyor kaç sene ve ya dediğin gibi doğal yolla kalıyor bende çok gördüm.Ama biz ne kadar kendimizi yıpratsak bile..bizim alnımızda yazılmış biz doğulunca..sadece biz sanıyoruzki mesela takviye kullandım gebe kaldım..hiçte öyle diğil aslında29 canım. Haklısın gerçekten sürece bakınca ben de kendime güvenemiyorum hem maddi hem manevi çok yorucu süreç. Eşim maddiyata bakma diyor ama öyle olmuyor. Herkes doğal yoldan gebe kalınca biz uğraş uğraş olmuyor demekki nasipte yok zamanı var. Ama tüpten sonra doğal gebe kalani çok okudum araştırdığım yazılarda hatta kadın yeni doğurmuş, zaten olmuyor diye rahatmis hemen gebe kalmış. Pişmanmış hatta
Son adet tarihim 23kasim başlangıç adet tarihim 23 Aralık
Son adet tarihim 23kasim başlangıç adet tarihim 23 Aralık
Evet haklısın herkesin zamanı var hepimiz sağlıklı,hayırlı bebek sahibi olalımTabi çok yorucu sürec ama yine diyorum yapanlar ya dinleniyor kaç sene ve ya dediğin gibi doğal yolla kalıyor bende çok gördüm.Ama biz ne kadar kendimizi yıpratsak bile..bizim alnımızda yazılmış biz doğulunca..sadece biz sanıyoruzki mesela takviye kullandım gebe kaldım..hiçte öyle diğil aslındatüp bebek yapıb tutmayan var sonra kendisi kalmış seneler sonra..Valla düşününce kafam gidiyor
2 yıl hiç korunmadin mi. Ben 1 buçuk yıl korundum 2 yıldır korunmuyorumBende 29 2 yıl oldu evleneli
Allah ım ölcembebekheyecani cnm benim adet salı sabah bittim sali akşam ve dün akşam yaptık.bugun yok mu diyor dedim yok bgn pas yarın devam yorulma yiğidim üst üste 3 4 gün yapacağımız günler yakın diyorum ben bazen tahrik ediyorum bakıyorum iş bitmiş oluyor
Erkeklerin dayanamadığı şey tahrik ve cazibe
İlk ay sadece korundum yapınca hemen olcak sananlardandım2 yıl hiç korunmadin mi. Ben 1 buçuk yıl korundum 2 yıldır korunmuyorum
Amin AllahEvet haklısın herkesin zamanı var hepimiz sağlıklı,hayırlı bebek sahibi olalımAllah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın kaç tüp bebek deneyip tutmayan var. O yüzden pes etmek de istemiyorum
Allah ım ölcemvalla ders almak lazım sizden. Zillisiniz hepiniz
Bir boş bir dolu saha saglıklı olur canımKızlar bana akıl verin ben dün pik diye düşünüp değerlendirdim ama esas pik bugün müş bugünü değerlendireyim mi yoksa bugünü es geçip yarınımı değerlendireyim çok kararsız kaldım
Kız siz neden ayrı yerlerdesiniz yawwwKız değerlendirmeye karar verdim valla ya boş geçmicem tutacağı varsa zaten tutar içimde kalıp acaba diyeceğime yapam gitsin gidiyorum eve aldım biletimi allahtan iller yakın arası 100 km
İlk ay sadece korundum yapınca hemen olcak sananlardandımeşim tam bir yıl önce varikosel ameliyatı oldu iyileşme süreci falan gerçekten insan zaman nasıl geçiyor anlamıyorum bile
Onerecegin takviye var mı canim. Kullanıp gerçekten fayda gören neler kullanmışAmin AllahTabi kuzum hele sen hiç pes etme..takviyeler al kullanın ikinizde..
Hep ben mfk yı duydum. Ben de başladım bu ayOnerecegin takviye var mı canim. Kullanıp gerçekten fayda gören neler kullanmış
Ne var canım yaşında ya niye tüp bebek diyorlar kaç yaşındasın kiKuzum çok ilaç kullandım..kesin mfk etkisi oldu bende..ben mfk verdiğim parayla çoktan 2 tane aşılama yapmıştım..durmadan kullandık..ama onunla alakası yok..ikinci üçüncü cocuğa bir türlü kala bilmeyenler var..hem bana yaşa göre hep tüp bebek diyorlar..sinir oluyorum bende..
Ben de çok duydum ama hiç almayı düşünmedim yorumlarda olumsuz yazıları çok gördüm belki de etkilidir bilmiyorumHep ben mfk yı duydum. Ben de başladım bu ay