Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eşinde sperm pormlemi falan varmıydı yavrum bi sorun vardı yada mesela benim eşimde ileri hız hareket problem
Ya aslında değerleri çok iyiydi geçen seneki tahlilde. Yalnız sperm yıkanınca doktorun istediği değer değildi. Açıkçası biraz pişman oldum niye takviye kullanmadık diye. Perhiz sürecinde çikolata kahve muz fındık yedirmek gerekmis

Tabi çok yorucu sürec ama yine diyorum yapanlar ya dinleniyor kaç sene ve ya dediğin gibi doğal yolla kalıyor bende çok gördüm.Ama biz ne kadar kendimizi yıpratsak bile..bizim alnımızda yazılmış biz doğulunca..sadece biz sanıyoruzki mesela takviye kullandım gebe kaldım..hiçte öyle diğil aslındatüp bebek yapıb tutmayan var sonra kendisi kalmış seneler sonra..Valla düşününce kafam gidiyor

Son adet tarihim 23kasim başlangıç adet tarihim 23 Aralık

Evet haklısın herkesin zamanı var hepimiz sağlıklı,hayırlı bebek sahibi olalım Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın kaç tüp bebek deneyip tutmayan var. O yüzden pes etmek de istemiyorum

bebekheyecani cnm benim adet salı sabah bittim sali akşam ve dün akşam yaptık.bugun yok mu diyor dedim yok bgn pas yarın devam yorulma yiğidim üst üste 3 4 gün yapacağımız günler yakın diyorum ben bazen tahrik ediyorum bakıyorum iş bitmiş oluyor
Erkeklerin dayanamadığı şey tahrik ve cazibe

Allah ım ölcem valla ders almak lazım sizden. Zillisiniz hepiniz

2 yıl hiç korunmadin mi. Ben 1 buçuk yıl korundum 2 yıldır korunmuyorum
İlk ay sadece korundum yapınca hemen olcak sananlardandım eşim tam bir yıl önce varikosel ameliyatı oldu iyileşme süreci falan gerçekten insan zaman nasıl geçiyor anlamıyorum bile

Bir boş bir dolu saha saglıklı olur canım

Kız değerlendirmeye karar verdim valla ya boş geçmicem tutacağı varsa zaten tutar içimde kalıp acaba diyeceğime yapam gitsin gidiyorum eve aldım biletimi allahtan iller yakın arası 100 km
Kız siz neden ayrı yerlerdesiniz yawww

Ne var canım yaşında ya niye tüp bebek diyorlar kaç yaşındasın ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…