- 1 Nisan 2022
- 12.487
- 15.357
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #1.241
Nedense bence sende eşine göre tutmadı..içim öyle diyor kuzumOlumsuz canim lekelenme başladı yarını adet sayacam. Fark şu ki hiç adet ağrım yok. Aşılama olanlarda adet ağrısı olmuyormus bir kaç ay
Annemler gelicek canım önümüzdeki haftasonu memelektten tam aşılama yaptırdıktan hemen sonra ya.dinlenmem falan gerekicek ben de o yüzden bir ay erteledim sen yaptırdın mıSen ne yaptın aşılama işini canim?
Ben yaptım tutmadı adet oldumAnnemler gelicek canım önümüzdeki haftasonu memelektten tam aşılama yaptırdıktan hemen sonra ya.dinlenmem falan gerekicek ben de o yüzden bir ay erteledim sen yaptırdın mı
Nasip canım kendimi alistirmistim olumsuzluğa. Bu ay ara vereceğiz sonraki ay birdaha bakacaz duruma, sen yine 1 sefer kalabildin umudun var bende o da yokNedense bence sende eşine göre tutmadı..içim öyle diyor kuzumzaten aşılamada şans az..ondan ben aşılamaya kadar hep kendim kalmak istiyorum..bu ay son sonra mecbur gidicem..ne zamana kadar beklicemki..
Kuzum çok ilaç kullandım..kesin mfk etkisi oldu bende..ben mfk verdiğim parayla çoktan 2 tane aşılama yapmıştım..durmadan kullandık..ama onunla alakası yok..ikinci üçüncü cocuğa bir türlü kala bilmeyenler var..hem bana yaşa göre hep tüp bebek diyorlar..sinir oluyorum bende..Nasip canım kendimi alistirmistim olumsuzluğa. Bu ay ara vereceğiz sonraki ay birdaha bakacaz duruma, sen yine 1 sefer kalabildin umudun var bende o da yok
Benim ki çok fenaKızlar size bişey sorcam. Eşleriniz bu sık ilişki konusuna nasıl bakıyor. İtiraz ya da böyle isteksizlik falan oluyo mu?
Taktik diyorsunBende sınırlenıyorum ama erkeklere böyle yaklaşınca da pek hoş olmuyo farkettırmeden hergun onu cezbedecek bısey yap sen degıl de o gelmıs ıstemıs gıbı olsun yanı dayanamasın
Valla orasını Allah bilirHala pık onemlı olan çatlaması yarında böyle pık kalabalır oda var oyle olursa bır gün daha ilişki lazım uc gün üst üsteye nasıl bakar senınkı
Aşılamalar tutmasa bana da tüp bebek derler. Belki yazın sonunda denerim ama o sürece girmeyi hiç istemiyorum. İnşallah hicbirseye gerek kalmadan olur senin de. Yaş kaç ki? Tüp bebeği neden düşünmüyorsun?Kuzum çok ilaç kullandım..kesin mfk etkisi oldu bende..ben mfk verdiğim parayla çoktan 2 tane aşılama yapmıştım..durmadan kullandık..ama onunla alakası yok..ikinci üçüncü cocuğa bir türlü kala bilmeyenler var..hem bana yaşa göre hep tüp bebek diyorlar..sinir oluyorum bende..
HahahahahYa aslında ses çıkarmıyordutaki yumurtlama zamanım sapitip testler sacmasapan gösterene kadar hahahah şey emin misin 3n azından bugün pas mi geçsek diye ağladığı çok zaman oldu ajsnama.
Valla yanıyor da geceler mi ben mi belli değilYansın geceler :) pik devamm
Valla süper ne diyimBenim ki çok fenaDün değerlendirdik mesela diyor ki bugünde yapalım yarinda yapalım ona göre her gün yapabiliriz her ilişkiden sonra da inşallah olmuştur dimi diye sorup dua ediyor
Tekrar bu ay yaptırıcakmısın pekiBen yaptım tutmadı adet oldum
Yaş 34.sende kaç?Tüp bebeği en sona sakladım..onun ilaçları ağır..bende hiç çocuk..o zaman gerek 1 tane yapayım..20 üstünde olsaydım kesin yapardım.. 6 7 sene sonrada ikincini koyardım..vücudum dinlenirdi o zamana kadar..şimdi koydursam ikincini kaldıramam zamanda geçiyor 40 yapıcam?ondan direniyorum sona kadar.Aşılamalar tutmasa bana da tüp bebek derler. Belki yazın sonunda denerim ama o sürece girmeyi hiç istemiyorum. İnşallah hicbirseye gerek kalmadan olur senin de. Yaş kaç ki? Tüp bebeği neden düşünmüyorsun?
Yok canım bu ay ara. Belki normal olur diye. Okuduklarimda vardı aşılama sonrası doğal diye. Hem öyle olmasa da dinlenmek istedimTekrar bu ay yaptırıcakmısın peki
Eşinde sperm pormlemi falan varmıydı yavrum bi sorun vardı yada mesela benim eşimde ileri hız hareket problemYok canım bu ay ara. Belki normal olur diye. Okuduklarimda vardı aşılama sonrası doğal diye. Hem öyle olmasa da dinlenmek istedim
Hatta bazen ben diyorum ki bugün yapmasak olmaz mıValla süper ne diyimbiz peşlerinden dolanıyoruz
Gül canım kaç yaşındasınYok canım bu ay ara. Belki normal olur diye. Okuduklarimda vardı aşılama sonrası doğal diye. Hem öyle olmasa da dinlenmek istedim
Gerçekten alınmıyor ama öyle oluncaHatta bazen ben diyorum ki bugün yapmasak olmaz mıbende hep görev moduna giriyorum çünkü öyle olunca zevk bile alamıyorum ondan
29 canım. Haklısın gerçekten sürece bakınca ben de kendime güvenemiyorum hem maddi hem manevi çok yorucu süreç. Eşim maddiyata bakma diyor ama öyle olmuyor. Herkes doğal yoldan gebe kalınca biz uğraş uğraş olmuyor demekki nasipte yok zamanı var. Ama tüpten sonra doğal gebe kalani çok okudum araştırdığım yazılarda hatta kadın yeni doğurmuş, zaten olmuyor diye rahatmis hemen gebe kalmış. Pişmanmış hattaYaş 34.sende kaç?Tüp bebeği en sona sakladım..onun ilaçları ağır..bende hiç çocuk..o zaman gerek 1 tane yapayım..20 üstünde olsaydım kesin yapardım.. 6 7 sene sonrada ikincini koyardım..vücudum dinlenirdi o zamana kadar..şimdi koydursam ikincini kaldıramam zamanda geçiyor 40 yapıcam?ondan direniyorum sona kadar.