Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olumsuz canim lekelenme başladı yarını adet sayacam. Fark şu ki hiç adet ağrım yok. Aşılama olanlarda adet ağrısı olmuyormus bir kaç ay
Nedense bence sende eşine göre tutmadı..içim öyle diyor kuzumzaten aşılamada şans az..ondan ben aşılamaya kadar hep kendim kalmak istiyorum..bu ay son sonra mecbur gidicem..ne zamana kadar beklicemki..

Nedense bence sende eşine göre tutmadı..içim öyle diyor kuzumzaten aşılamada şans az..ondan ben aşılamaya kadar hep kendim kalmak istiyorum..bu ay son sonra mecbur gidicem..ne zamana kadar beklicemki..
Nasip canım kendimi alistirmistim olumsuzluğa. Bu ay ara vereceğiz sonraki ay birdaha bakacaz duruma, sen yine 1 sefer kalabildin umudun var bende o da yok

Nasip canım kendimi alistirmistim olumsuzluğa. Bu ay ara vereceğiz sonraki ay birdaha bakacaz duruma, sen yine 1 sefer kalabildin umudun var bende o da yok
Kuzum çok ilaç kullandım..kesin mfk etkisi oldu bende..ben mfk verdiğim parayla çoktan 2 tane aşılama yapmıştım..durmadan kullandık..ama onunla alakası yok..ikinci üçüncü cocuğa bir türlü kala bilmeyenler var..hem bana yaşa göre hep tüp bebek diyorlar..sinir oluyorum bende..

Kızlar size bişey sorcam. Eşleriniz bu sık ilişki konusuna nasıl bakıyor. İtiraz ya da böyle isteksizlik falan oluyo mu?
Benim ki çok fena Dün değerlendirdik mesela diyor ki bugünde yapalım yarinda yapalım ona göre her gün yapabiliriz her ilişkiden sonra da inşallah olmuştur dimi diye sorup dua ediyor

Aşılamalar tutmasa bana da tüp bebek derler. Belki yazın sonunda denerim ama o sürece girmeyi hiç istemiyorum. İnşallah hicbirseye gerek kalmadan olur senin de. Yaş kaç ki? Tüp bebeği neden düşünmüyorsun?

Yaş 34.sende kaç?Tüp bebeği en sona sakladım..onun ilaçları ağır..bende hiç çocuk..o zaman gerek 1 tane yapayım..20 üstünde olsaydım kesin yapardım.. 6 7 sene sonrada ikincini koyardım..vücudum dinlenirdi o zamana kadar..şimdi koydursam ikincini kaldıramam zamanda geçiyor 40 yapıcam?ondan direniyorum sona kadar.

Yok canım bu ay ara. Belki normal olur diye. Okuduklarimda vardı aşılama sonrası doğal diye. Hem öyle olmasa da dinlenmek istedim
Eşinde sperm pormlemi falan varmıydı yavrum bi sorun vardı yada mesela benim eşimde ileri hız hareket problem

29 canım. Haklısın gerçekten sürece bakınca ben de kendime güvenemiyorum hem maddi hem manevi çok yorucu süreç. Eşim maddiyata bakma diyor ama öyle olmuyor. Herkes doğal yoldan gebe kalınca biz uğraş uğraş olmuyor demekki nasipte yok zamanı var. Ama tüpten sonra doğal gebe kalani çok okudum araştırdığım yazılarda hatta kadın yeni doğurmuş, zaten olmuyor diye rahatmis hemen gebe kalmış. Pişmanmış hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…