- 12 Eylül 2022
- 2.794
- 5.165
- 32
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #1.181
Aynen bugün kullanırım hemen yazarımKuzum sen jeli kullanırsın bu gün sonra bana yaz nasıl oldu..merak ediyorum bende ilk defa kullanıcam
Yumurtlama zamanı bebişim. Zaten şu an o durumdayım kullancam bugün.Ayy benim.jelim de geliyor bugün dağıtıma çıkmış ilk kullanımda tutar inşallah@bebekheyecani sen yunurtlamaya yakın mu kullanacaksın jeli yoksa herhangi bir ilişki gününde mi
Benimde 5. Gün ama yumurtlama ağrısı çekiyorum sanırım 2-3 gündür kasık ve belde normal mi bu yumurtlama dönemi ağrı olmasıEvet başlamış koyulaşmaya. Benim biteli 4.günüm bugün canım.
Evet normal canım benim de 2-3 gündür öyleBenimde 5. Gün ama yumurtlama ağrısı çekiyorum sanırım 2-3 gündür kasık ve belde normal mi bu yumurtlama dönemi ağrı olması
Kuzum bence sen bu gün değerlendir..belki yarın yumurtlama oldu..en azından öncesindede değerlendirmiş olursun
[/QUOTE
Dün de değerlendirmiştik ama bakalımöyle mi diyorsun tamam o zaman zaten bugün daha koyu geldi haklısın en azından yarın olursa yumurtlama daha iyi olur
Dün yaptıysan istersen bu gün boş bırak o zaman..zaten sperm yaşıyor..yarın koyu olursa en azından sperm kaliteli olur 1 gün boş olursa..
Canım benim adetim ayın 5 inde bitti bugün daha yeni piki gördüm. Sen devam et testlerini yapmayaBenimki de bu şekilde koyulasmaya doğru gidiyor sanki kızlar ne dersinizbebekheyecani canım sen reglden sonra kaçıncı Gündesin bugün güzel güzel yumurtlamalarin tutsun inşallah
Benim pikti dün değerlendiremedim hastaydım. Bu akşam devam. Ama olmasaydım da yapmazdım çünkü kaliteli olmayabilir üst üste. Sen bilirsin ama yineKızlar bana akıl verin ben dün pik diye düşünüp değerlendirdim ama esas pik bugün müş bugünü değerlendireyim mi yoksa bugünü es geçip yarınımı değerlendireyim çok kararsız kaldım
Bence yakında Yumrtlama pik olurBenimki de bu şekilde koyulasmaya doğru gidiyor sanki kızlar ne dersinizbebekheyecani canım sen reglden sonra kaçıncı Gündesin bugün güzel güzel yumurtlamalarin tutsun inşallah
Bende o yüzden tam olarak kararsız kaldım işte yaBenim pikti dün değerlendiremedim hastaydım. Bu akşam devam. Ama olmasaydım da yapmazdım çünkü kaliteli olmayabilir üst üste. Sen bilirsin ama yine
Bu günü boş bırak..yarın yine devamKızlar bana akıl verin ben dün pik diye düşünüp değerlendirdim ama esas pik bugün müş bugünü değerlendireyim mi yoksa bugünü es geçip yarınımı değerlendireyim çok kararsız kaldım
Gynoseed jelden mi bahsediyorsunuz. Ben de aldım yarın elimde olacak muhtemelen.Aynen bugün kullanırım hemen yazarım
Bir gebenin günlüğünden aldım canımGynoseed jelden mi bahsediyorsunuz. Ben de aldım yarın elimde olacak muhtemelen.
kullanıp sende yorumunu yaz bakalımAynen bugün kullanırım hemen yazarım
Tamam bebişimkullanıp sende yorumunu yaz bakalım