Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu yumurtalar bizi çıldırtacak kız biz senle aynı anda elle elle yumurtlarız bak gör
Sen benim bu tablo ile tekrar yumurtlayacagimi mi düşünüyorsun ya ahahjaja tertemiz bir sayfa baksana saat 15.30daki teste ama dersen ki devam peşindeyim

Eklentiler

• 1670936192830-01.jpeg
    119,9 KB · Görüntüleme: 36
Ben de ocak ayı listesine tayin oldum bugün.
Beni de listeye ekler misiniz
Sat:13 aralik
Bat:15 ocak

Sen benim bu tablo ile tekrar yumurtlayacagimi mi düşünüyorsun ya ahahjaja tertemiz bir sayfa baksana saat 15.30daki teste ama dersen ki devam peşindeyim
Eve gidince sana testlerimi atayım her gün pik olacakmış gibi yapıp olmamış benimkide çok komik yanlız değilsin

Canım 2 ay önce bende adetten hemen sonra yapmıştım aynen böyle çıkmıştı sonra daha silik çıkmaya başladı daha 16. gün pili gördüm. Yani pik yakın olmayadabilir sen düzenli yap yinede

Kızlarcım adet bittikten kaç gün sonra ovulasyona başlıyorsunuz adet dongunuz nasil
Genelde adet bitiminden hemen sonra diyorlar ama benim adetim 3-4 gün kısa sürüyor onun için ben adet bitiminden 4 gün sonra başlıyorum. Zaten pikide adetten 15-16 gün sonra görüyorum. Eğer adet döneminiz uzunsa hemen başlayın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…