- 18 Kasım 2022
- 198
- 371
- 25
-
- Konu Sahibi Mervenur277
Evet haklısın femara hakkında bilgiye sahip değilim ama etkilerine baktığımda yumurtlama erken olabilir. ne kadar erken başlarsak o kadar iyi olacak bizim için.Ama bugün femara başlıyorum o sebeple daha erken yumurtlama olabilir o ihtimali de düşünüyorum en iyisi hemen başlamak ovulasyona
En iyisi erken başlamak bir ay daha fire vermek istemiyorumEvet haklısın femara hakkında bilgiye sahip değilim ama etkilerine baktığımda yumurtlama erken olabilir. ne kadar erken başlarsak o kadar iyi olacak bizim için.
Bu yumurtalar bizi çıldırtacakkız biz senle aynı anda elle elle yumurtlarız bak gör
İnşallah istediğimiz sonucu en kısa zamanda hayırlısı ile alırızEn iyisi erken başlamak bir ay daha fire vermek istemiyorum
Canım bi de bu hormonun en çok salgılandığı saatler var onlara dikkat ederek dene istersenSen benim bu tablo ile tekrar yumurtlayacagimi mi düşünüyorsun ya ahahjaja tertemiz bir sayfa baksana saat 15.30daki teste ama dersen ki devam peşindeyim
Canım 26 gün döngümKızlarcım adet bittikten kaç gün sonra ovulasyona başlıyorsunuz adet dongunuz nasil
Hangi testleri kullanıyorsun kuzum sen bir ebenin günlüğünden aldim ben ama yeter mj ay sonuna bilemedim geçen ay da kullandımBen geçen ay hemen başladım
Canım 26 gün döngüm
Ben geçen ay laboquick kullanmıştım bu ay innovita aldım. Kaç gün senin döngün. Test kaç taneHangi testleri kullanıyorsun kuzum sen bir ebenin günlüğünden aldim ben ama yeter mj ay sonuna bilemedim geçen ay da kullandım
Ben de ocak ayı listesine tayin oldum bugün.Bu topik hepimize hayırlı uğurlu gelsin en kısa zamanda göbüşlerimiz dolsun inşallah
Arkadaşlar lütfen düzenli bir şekilde yazmayacak ve regl mi olduğunu gebe mi olduğunu guncellemeyecekler isim vermesinler dikkat edelim bunlara
HEPİMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN İNŞALLAH
�
�
Anne adayımız SAT TARİHİ BAT TARİHİ sonuç @imagination forever 27 KASIM 22 ARALIK Mervenur277 27 KASIM 23 ARALIK @Esma324506 4 ARALIK 30 ARALIK @Mevsimlisan 3 ARALIK 31 ARALIK bebekheyecani 5 ARALIK 31 ARALIK savascii 1 ARALIK 1 OCAK @Bearhug 4 ARALIK 1 OCAK Aye10 27 KASIM 1 OCAK @bademmgoz 5 ARALIK 2 OCAK @dream2311 5 ARALIK 2 OCAK @serenayal 4 ARALIK 3 OCAK @Yagmur45thr 5 ARALIK 3 OCAK @trueliving_ 6 ARALIK 3 OCAK @babypink00 9 ARALIK 3 OCAK @hiskolikk 3 ARALIK BURALARDA @mrsdnz 3ARALIK 4 OCAK @Hayirlisi123 5 ARALIK 4 OCAK @marilyn95 4 ARALIK 4 OCAK @smgsmgsmg 6 ARALIK 4 OCAK @Hayat sevince guzel27 4 ARALIK 4 OCAK @mutluanne2779 7 ARALIK 4 OCAK @trkn0709 8 ARALIK 6 OCAK @ceydap 11 ARALIK 6 OCAK @Feyzacim 10 ARALIK 8 OCAK elifelif98 7 ARALIK 8 OCAK @fatsek 10 ARALIK 8 OCAK @Asenr snmz 13 ARALIK 10 OCAK D Defnemege 10 ARALIK 11 OCAK @Niqu 11 ARALIK 11 OCAK @birumutbende 12 ARALIK 12 OCAK mssmaya07 13 ARALIK 13 OCAK @fnd_50 13 ARALIK @Papatyamaviss 12 ARALIK @lavinya- 11 OCAK @melegim can 24 ARALIK 20 OCAK @B_Nur
Dongum 33 35 arası bu ay 30 gün oldu eve gidip bakmam lazım işteyim şuan ama dongumu yakalayacak kadar yoktu galibaBen geçen ay laboquick kullanmıştım bu ay innovita aldım. Kaç gün senin döngün. Test kaç tane
Eve gidince sana testlerimi atayım her gün pik olacakmış gibi yapıp olmamışSen benim bu tablo ile tekrar yumurtlayacagimi mi düşünüyorsun ya ahahjaja tertemiz bir sayfa baksana saat 15.30daki teste ama dersen ki devam peşindeyim
Aşkım zaten çatlamayı görünce bırakacaksın ben öyle yapıyorum bak bakalım yeter miDongum 33 35 arası bu ay 30 gün oldu eve gidip bakmam lazım işteyim şuan ama dongumu yakalayacak kadar yoktu galiba
İşte sorun da orda ben çatlamayi görene kadar 28 29 gün olmus oluyorAşkım zaten çatlamayı görünce bırakacaksın ben öyle yapıyorum bak bakalım yeter mi
Çok minişGeldi hayırlısıönce jel sonra diğeri inşallah görünce aldım hemen çok tatlı değil mi
Ayyyyy inşallahÇok minişgiyeceği günleri de görelim inşallahh ay benim jelim hala kargoda gelse bir an önce perşembe adetim bitecek denemek istiyorum hemen
Canım 2 ay önce bende adetten hemen sonra yapmıştım aynen böyle çıkmıştı sonra daha silik çıkmaya başladı daha 16. gün pili gördüm. Yani pik yakın olmayadabilir sen düzenli yap yinedeKızlar bu testi netten almıştım bugün geldi ilk defa kullanıyorum artimed markasi reglim 11 aralikta gece bitti 12 aralıkta hatta yine az da olsa leke geldi ama test baya koyu gibi geldi bana daha çok erken 1 gün gecti regliden sivi alımına dikkat bile etmedim 1.5 saatlik filan idrarla yapılmış öncesi kahve meyve suyu içmiştim sizce yakın gibimi yumurtlama
Genelde adet bitiminden hemen sonra diyorlar ama benim adetim 3-4 gün kısa sürüyor onun için ben adet bitiminden 4 gün sonra başlıyorum. Zaten pikide adetten 15-16 gün sonra görüyorum. Eğer adet döneminiz uzunsa hemen başlayın benceKızlarcım adet bittikten kaç gün sonra ovulasyona başlıyorsunuz adet dongunuz nasil
Evet hem de baya uzun en iyisi hemen başlamakGenelde adet bitiminden hemen sonra diyorlar ama benim adetim 3-4 gün kısa sürüyor onun için ben adet bitiminden 4 gün sonra başlıyorum. Zaten pikide adetten 15-16 gün sonra görüyorum. Eğer adet döneminiz uzunsa hemen başlayın bence