- 26 Aralık 2015
- 11.524
- 18.491
- 34
-
- Konu Sahibi Mervenur277
Zeynep ismi de çok seviyoruz artık kız olursa ikisinden birine karar veririzUyumlu da olurmuş hani neden olmasın
Evlenmeden önce kiziminda oğlumun da ismi hazirdi oğlum oldu ismini koydum digeride kiz olursa hayalim Eylül ecmel di sagolsun en yakın arkadaşım hayalim olduğunu bile bile koyduZeynep ismi de çok seviyoruz artık kız olursa ikisinden birine karar veririzerkek olursa ismi belli onda eminiz dereyi görmeden paça sıvayanlarda bugün hayal kurmak güzel
Yok kız sinir oldum artık sadece sabahları yapacam sabah akşam daha çok stres sinir yapıyorBu akşam da yaptin mi canım
Sen değerlendirmeye devam et bak benden söylemesiYok kız sinir oldum artık sadece sabahları yapacam sabah akşam daha çok stres sinir yapıyor
Tabi çok pahalılaşıyor..uçmuş fiyatlar vallaBende ufak tefek cinsiyetsiz şeyler alıyorum ya her şey gittikçe pahalilaşiyor ve görünce dayanamıyorum.alıyorum çok sevimli geliyor bana
Aynen biraz dene..İn şa Allah hemen kalirsınTesekür ederim suan hastaneye gidemem bana gülerler felandaha 4 aylık evliyim ama ben cocuk cok istiyorum bu ay olmazsa kendılığınden mutlaka gidicem
Oğlunuzun ismi ne pekiEvlenmeden önce kiziminda oğlumun da ismi hazirdi oğlum oldu ismini koydum digeride kiz olursa hayalim Eylül ecmel di sagolsun en yakın arkadaşım hayalim olduğunu bile bile koydubana Eylül ismi çok güzel çok farklı geliyor siz koyun oğlunun ismiyle de çok güzel uyar
Oğlumun adı ensar kizida eylul ecmel düşünüyordum suan sadece ecmel düşünüyorumOğlunuzun ismi ne pekiaynen koz olursa çok ahır basıyor erkek olursa da Kerem ismini çok çok seviyorum Hatta eymen ve Kerem arasında kalmıştık kuzenimin çocuğu Kerem vardı ne bilim koymadık ama Şuan yine oğlun olursa bu sefer koyarım diyorum Gerçekte in Eylül de güzel bir isim ne bilim çok duygulu geliyor bana
Öyle mi diyorsunBence 11 pik gibi
Hatırdır kuzumKızlar benim tahlil sonuçlarından sonra moralim bozuldu kaç gündür kendime gelemedim buraya da hiç bakamadım..
Piki gördükten sonra silindi benim 2 ay yaptım öyle oldu o zaman yumurtladım. Acaba niye hamile kalmadım ki o zamanBen
Şöyle düşünüyorum canım. Koyu olduğu zaman çatlayacak kadar büyümüş oluyo. Çatlayıncaya silikleşiyor. Yani dolayısıyla yeterli büyüklüğe ulaşmıştır diye düşünüyorum.
Amh 0.98 çıktıHatırdır kuzum
Ne çıktı canımKızlar benim tahlil sonuçlarından sonra moralim bozuldu kaç gündür kendime gelemedim buraya da hiç bakamadım..
Sat 5 aralık bat 6 ocak. Yarın hsg çektireceğim sonra ovulasyon testleri kullanacağım insallah bu ay gebe kalabilirimBu topik hepimize hayırlı uğurlu gelsin en kısa zamanda göbüşlerimiz dolsun inşallah
Arkadaşlar lütfen düzenli bir şekilde yazmayacak ve regl mi olduğunu gebe mi olduğunu guncellemeyecekler isim vermesinler dikkat edelim bunlara
HEPİMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN İNŞALLAH
�
�
Anne adayımız SAT TARİHİ BAT TARİHİ sonuç @imagination forever 27 KASIM 22 ARALIK Mervenur277 27 KASIM 23 ARALIK @Esma324506 4 ARALIK 30 ARALIK @Mevsimlisan 3 ARALIK 31 ARALIK @bebekheyecani 5 ARALIK 31 ARALIK savascii 1 ARALIK 1 OCAK @Bearhug 4 ARALIK 1 OCAK Aye10 27 KASIM 1 OCAK @bademmgoz 5 ARALIK 2 OCAK @dream2311 5 ARALIK 2 OCAK @serenayal 4 ARALIK 3 OCAK @Yagmur45thr 5 ARALIK 3 OCAK trueliving_ 6 ARALIK 3 OCAK @babypink00 9 ARALIK 3 OCAK @hiskolikk 3 ARALIK BURALARDA @mrsdnz 3ARALIK 4 OCAK @Hayirlisi123 5 ARALIK 4 OCAK @marilyn95 4 ARALIK 4 OCAK NewMamaa 6 ARALIK 4 OCAK @Hayat sevince guzel27 4 ARALIK 4 OCAK @mutluanne2779 7 ARALIK 4 OCAK @trkn0709 8 ARALIK 6 OCAK @ceydap 11 ARALIK 6 OCAK @Feyzacim 10 ARALIK 8 OCAK @elifelif98 7 ARALIK 8 OCAK @fatsek 10 ARALIK 8 OCAK @Asenr snmz 13 ARALIK 10 OCAK @Kaplann 10 ARALIK 11 OCAK Niqu 11 ARALIK 11 OCAK @birumutbende 12 ARALIK 12 OCAK mssmaya07 13 ARALIK 13 OCAK fnd_50 13 ARALIK Papatyamaviss 12 ARALIK @lavinya- 11 OCAK @melegim can 24 ARALIK 20 OCAK @B_Nur
Amh 0.98 çıktıFsh 8.08 o iyi sanırım da amh düşük ultrasonda yumurtalıklar iyi dedi ama amh
Belki teste yetismeden içerideki spermlerle buluşma yaşamıştır kiz umudunu kaybetme sen degerlendirmissin ne guzel bizimde gelse su yumurtlama günleri hayırlısıyla daha regliye gun saycaz cok işimiz varÖyle mi diyorsunçok enteresan bir dönem oldu. Ne akıntıyi doğru düzgün anladim ne yumurtlamayı.umarik dediğiniz gibidir en azından değerlendirdik bu akşam bis gecicem sanırım. savascii sen neye karar verdin tamam mı devam mı napiyoruz
12 gun pik gibiKızlar ne diyorsunuz? Yorumlarınız çok kıymetli.
Dr ne dedi canım test sonuçlarına