Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Zeynep ismi de çok seviyoruz artık kız olursa ikisinden birine karar veririz erkek olursa ismi belli onda eminiz dereyi görmeden paça sıvayanlarda bugün hayal kurmak güzel
Evlenmeden önce kiziminda oğlumun da ismi hazirdi oğlum oldu ismini koydum digeride kiz olursa hayalim Eylül ecmel di sagolsun en yakın arkadaşım hayalim olduğunu bile bile koydu bana Eylül ismi çok güzel çok farklı geliyor siz koyun oğlunun ismiyle de çok güzel uyar

Oğlunuzun ismi ne peki aynen koz olursa çok ahır basıyor erkek olursa da Kerem ismini çok çok seviyorum Hatta eymen ve Kerem arasında kalmıştık kuzenimin çocuğu Kerem vardı ne bilim koymadık ama Şuan yine oğlun olursa bu sefer koyarım diyorum Gerçekte in Eylül de güzel bir isim ne bilim çok duygulu geliyor bana

Oğlumun adı ensar kizida eylul ecmel düşünüyordum suan sadece ecmel düşünüyorum nasip olursa

Sat 5 aralık bat 6 ocak. Yarın hsg çektireceğim sonra ovulasyon testleri kullanacağım insallah bu ay gebe kalabilirim

Belki teste yetismeden içerideki spermlerle buluşma yaşamıştır kiz umudunu kaybetme sen degerlendirmissin ne guzel bizimde gelse su yumurtlama günleri hayırlısıyla daha regliye gun saycaz cok işimiz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…