- 7 Kasım 2022
- 3.109
- 5.772
-
- Konu Sahibi Mervenur277
7 dense sanırım 11 i kabul ederdim çünkü 11 de daha eşit gibi görünüyor sankiHiç bir ilac vs kullanmıyorum. Mesela 7 ve 11 dediğim günler pike yakın gibiydi ama sldaha koyulaşır dediğim her gün silik oldu arttı sonra. Sanırım dediğin gibi olmasını dilemekten başka çarem yoken azından Değerlendirilmiş oldu. Sence o günler pik mi peki sen kendinin olsa nasıl degerlendirirdin?
Evet 2 ay regliden önce 10 ve 12. Gün yumurtlama oldu bu beklenen tarihten 14gun önce olmuş oluyor7 dense sanırım 11 i kabul ederdim çünkü 11 de daha eşit gibi görünüyor sanki
Zaten illaki t nin daha koyu olması şart değil ki testler üzerinde de yazıyor ya eşit ya da daha koyu ise pozitif diye geçiyor. Resimden göründüğü kadarıyla ben 11 i seçerdim bir de bir önceki döngü günlerinle de kıyaslasaydın
Emin olmadığın zamanlar bence burdan bu şekilde testsiz gebelik yakalayan çok olmuş tecrübelileri de dinlemek lazım teorik bilgiyle harmanlayıpEvet 2 ay regliden önce 10 ve 12. Gün yumurtlama oldu bu beklenen tarihten 14gun önce olmuş oluyorhayır reglimin geleceği tarihte belli değil. Evet 11 daha makul gibi. Bu akşam da boş geçmeden bitirsem mi acaba bilmiyorum. Baya silik çünkü son yaptığım test çatlama olmuştur yani çoktan
Teşekkür ederim mesajların ve ilgin içinEmin olmadığın zamanlar bence burdan bu şekilde testsiz gebelik yakalayan çok olmuş tecrübelileri de dinlemek lazım teorik bilgiyle harmanlayıp1 boş 1 dolu adet gününe yaklaşana kadar en mantıklısı
Ne demekTeşekkür ederim mesajların ve ilgin içindilerim en güzel zamanda isteğimize kavuşuruz. Teşekkür ederim çok
Ya başladım artık ben dayanamayıp devam ederim.Hayır stres yapma..ben ondan sana diyordum sen ovu testlerini yapma ama ilişkiye gir..böyle olucağını bildiğim için..istiyorsan devam et ama eski aylarla aynı tutma..bak benim şimdiki adetim düzene girmiş..eskisi gibi oluyorum
Canım hepsine dikkat ediyorum ben testide 11.30 gibi yapıyorum geç değil aslında ya kahvaltı felan ancak oluyor. Bakalım inşallah piki görürümdevam et canım yapmaya bıde bence sabahları bıraz daha erken yap.ılk ıdrarından sonra hıc su ıcme bıdahakı geldıgınd eonunla yap.sıvı alımı oldugunda degısıyor test.koyulugu goruncede sabah aksam yap testı.ınsallah cıkar aksama yada yarına benımkıde boyle gun gun koyulastı sonra bırden pık oldu
Kuzum dün değerlendirdim ama tam pik değildi böyle tutarmı acaba yaBak dün demiştim öyle olabilir diye iyikide dün değerlendirdin kuzum
Sabırla test yapmaya devam edecem canım bakalım ne olacak ayı pik yapmadan kapatacam diyede korkuyorumDaha devam canım, pik olmamış bence bir iki güne olacak gibi ama kürtaj olduysan o konu hakkında bilgim yok
Bu yumurtalar bizi çıldırtacakValla benimde siliklesti sabahki biliyor musunhani yumurtlama haniiiiii
Ama moral bozmak yok. Çünkü biz mucize yaratmaya, dünyaya bir hayat getirmeye çalışıyoruzve bunun için en mükemmel zamanda o kendi olacak zaten
Enerjiyi yüksek tutalım. Ben meme kanserinden ve kemoterapi alırken bu günlerin hayalini kurardım, acaba yumurtam kalacak mı zarar gorecekmiyim , bu günlere gelebilecek miyim birdaha diyesağlık olduğu sürece herşey mümkün
Benim esim de kızımız olursa adı Eylül ada olacak değip duruyor onun hatrina Eylül de mi doğacak nedirNiyeyse bu ay hamile kalıcam eylülde kızım olacak adını da Eylül koyacağım gibi ne bu hissiyat
Benim 33-34 günde bir oluyor ilk defa bu ay takip edicemKızlarcım adet bittikten kaç gün sonra ovulasyona başlıyorsunuz adet dongunuz nasil
Adet bittikten hemen sonra ki gün mü başlayacaksın yoksa 5. Gun muBenim 33-34 günde bir oluyor ilk defa bu ay takip edicem
Bat 4 Aralık sat 3 Ocak ekler misinizzzzKızlarrr listeye eklenmek isteyen beni etiketlesin lütfen
Benimde 33 35 günde bir oluyor ilk kez bu ay 30 güne düştüBenim 33-34 günde bir oluyor ilk defa bu ay takip edicem
Ben de geçen yıl kasım da kimyasal geçirdim canım ondan sonra daha da gebelik yok gerçi 3. Ayımız dayız bebek denemelerindeMerhaba arkadaşlar kasımda kimyasal geçirdim tekrar aynısını yaşarım diye korkuyorum inşallah Ocak ayında yine güzel haber alırım devamı gelir benim gibi olan var mı
Benimde 33 35 günde bir oluyor ilk kez bu ay 30 güne düştü
benimde 30-31 di hava değişiminden çok etkilenirim genelde 3-4 andır 33/34 güne çıktıAdet bittikten hemen sonra ki gün mü başlayacaksın yoksa 5. Gun mu
Benim yunurtlamam çok geç oluyor geçen ay adet gününde sayarsak 28. Gun oldu yumurtlamam hemen başlayıp testlerimi ziyan etmek istemiyorum bir yandan da hadi kacirirsam yumurtlamayi diye düşünüyorum kararsız kaldımbenimde 30-31 di hava değişiminden çok etkilenirim genelde 3-4 andır 33/34 güne çıktı
3-4 gün bekleyip başlamayı düşünüyorum. Sen nasıl yapacaksın?
Ama bugün femara başlıyorum o sebeple daha erken yumurtlama olabilir o ihtimali de düşünüyorum en iyisi hemen başlamak ovulasyonabenimde 30-31 di hava değişiminden çok etkilenirim genelde 3-4 andır 33/34 güne çıktı
3-4 gün bekleyip başlamayı düşünüyorum. Sen nasıl yapacaksın?