Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar size benim aklıma ne takıldı. Bilen varsa aydınlatsın şu garibi Biz ovulasyon testi yapıyoruz piki görüyoruz ya yumurtlama olmuş diyoruz. Peki bu ovulasyon testindeki lh değer artışı yumurtanın yeterli büyüklüğe ulaşmasına göre mi oluyor yoksa bizim pik sandığımız ay yumurtamız küçük kalmış olabilir mi

Ben
Şöyle düşünüyorum canım. Koyu olduğu zaman çatlayacak kadar büyümüş oluyo. Çatlayıncaya silikleşiyor. Yani dolayısıyla yeterli büyüklüğe ulaşmıştır diye düşünüyorum.

Kızlar gebe kalmak için neler yapıyorsunuz ne gibi hazırlıklar hangı ritüeli uyguluyosunuz hep beraber yapalım ınsalah hep beraber hamıle kalırız hadı destek postu olsun neler yapmalıyız?
Bence ilk önce sağlık. O yüzden değerlerine baktır ve muayene ol derim. Eşin de olabilir. Yumurtlama takip edebilirsin ovülasyon testiyle. Vitamin desteği.

Evet tecrubesızım neler yapmam gerekiyo bırsey bılmıyorum fazla

Hormonlarına baktır canım..eşinde test vere bilir..yumurtlama dönemlerini takip ede bilirsin..yenisin hamiş ola bilirsin çok beklemeden..vitamin
Tesekür ederim suan hastaneye gidemem bana gülerler felan daha 4 aylık evliyim ama ben cocuk cok istiyorum bu ay olmazsa kendılığınden mutlaka gidicem

Kızlar merhaba beni de ekler misin Mervenur277 sat 1 kasım bat bilmiyorum pcosum var bakalım inşallah burdan bat tekrar kırmızı paylaşmadan gebe olurum çok heyecanlıyım 43 gün oldu ama bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…