- 17 Temmuz 2022
- 173
- 194
- 30
- Konu Sahibi Mervenur277
Hemen başlayın bence de ne olur ne olmazEvet hem de baya uzun en iyisi hemen başlamak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemen başlayın bence de ne olur ne olmazEvet hem de baya uzun en iyisi hemen başlamak
Aynen kacirmayi göze alamamHemen başlayın bence de ne olur ne olmaz
Bu akşam da yaptin mi canımEve gidince sana testlerimi atayım her gün pik olacakmış gibi yapıp olmamış benimkide çok komik yanlız değilsin
Jel benimkide karqoya verilmiş.Giyim bende aldım..bir hamilelikten önce birde hamile kalarken ayakabı aldımGeldi hayırlısı önce jel sonra diğeri inşallah görünce aldım hemen çok tatlı değil mi
İlk denemenmi canım?Kızlar gebe kalmak için neler yapıyorsunuz ne gibi hazırlıklar hangı ritüeli uyguluyosunuz hep beraber yapalım ınsalah hep beraber hamıle kalırız hadı destek postu olsun neler yapmalıyız?
Evet tecrubesızım neler yapmam gerekiyo bırsey bılmıyorum fazlaİlk denemenmi canım?
Şöyle düşünüyorum canım. Koyu olduğu zaman çatlayacak kadar büyümüş oluyo. Çatlayıncaya silikleşiyor. Yani dolayısıyla yeterli büyüklüğe ulaşmıştır diye düşünüyorum.Kızlar size benim aklıma ne takıldı. Bilen varsa aydınlatsın şu garibi Biz ovulasyon testi yapıyoruz piki görüyoruz ya yumurtlama olmuş diyoruz. Peki bu ovulasyon testindeki lh değer artışı yumurtanın yeterli büyüklüğe ulaşmasına göre mi oluyor yoksa bizim pik sandığımız ay yumurtamız küçük kalmış olabilir mi
Hormonlarına baktır canım..eşinde test vere bilir..yumurtlama dönemlerini takip ede bilirsin..yenisin hamiş ola bilirsin çok beklemeden..vitaminEvet tecrubesızım neler yapmam gerekiyo bırsey bılmıyorum fazla
Bence ilk önce sağlık. O yüzden değerlerine baktır ve muayene ol derim. Eşin de olabilir. Yumurtlama takip edebilirsin ovülasyon testiyle. Vitamin desteği.Kızlar gebe kalmak için neler yapıyorsunuz ne gibi hazırlıklar hangı ritüeli uyguluyosunuz hep beraber yapalım ınsalah hep beraber hamıle kalırız hadı destek postu olsun neler yapmalıyız?
Evet tecrubesızım neler yapmam gerekiyo bırsey bılmıyorum fazla
Tesekür ederim suan hastaneye gidemem bana gülerler felan daha 4 aylık evliyim ama ben cocuk cok istiyorum bu ay olmazsa kendılığınden mutlaka gidicemHormonlarına baktır canım..eşinde test vere bilir..yumurtlama dönemlerini takip ede bilirsin..yenisin hamiş ola bilirsin çok beklemeden..vitamin
Valla benim eşim de çok diyor Eylül olsun mu olursa diye diyor oğlumuzun adı Eymen onunla da uyumlu olur diyoBenim esim de kızımız olursa adı Eylül ada olacak değip duruyor onun hatrina Eylül de mi doğacak nedir
Uyumlu da olurmuş hani neden olmasınValla benim eşim de çok diyor Eylül olsun mu olursa diye diyor oğlumuzun adı Eymen onunla da uyumlu olur diyo
Bence 11 pik gibiHadi bakaliiiiiiim hep beraber çıldıralim 27 Kasım sat döngünün 17.gunu bugün.
Ben ha pik ha şimdi pik diye diye helak oldum siz nasıl yorumlarsiniz. Sabah yaptım birde şimdi yaptım tertemiz bir sayfa jajakakk yani 7si ve 11i pik mi ne noluyoooooo
Bende ufak tefek cinsiyetsiz şeyler alıyorum ya her şey gittikçe pahalilaşiyor ve görünce dayanamıyorum.alıyorum çok sevimli geliyor banaJel benimkide karqoya verilmiş.Giyim bende aldım..bir hamilelikten önce birde hamile kalarken ayakabı aldım
Yarin tekrar denesem mi yoksa 1 gün ara mi versemCanım 2 ay önce bende adetten hemen sonra yapmıştım aynen böyle çıkmıştı sonra daha silik çıkmaya başladı daha 16. gün pili gördüm. Yani pik yakın olmayadabilir sen düzenli yap yinede