- 7 Kasım 2022
- 3.109
- 5.772
-
- Konu Sahibi Mervenur277
Eczanede satılanlar da öyle 5 li falan oluyor nette var 20 30 lular birleştirip satıyorlar hadi inşallah denk gelir bir an önceBen bu markayı ilk defa deniyorum diğer ovu testinde baya silik çıkardı yumurtlama günleri koyulasmaya başlardı en son yumurtlama günü dedigin gibi t daha koyu Olurdu aslında tuhafıma giden 1 gün sonra bi tık fazla köyü geldi belki yumurtlamam erken olacaktır diğer günler anlayacağız bunu sanırımay işin aksi bu test 5li ve 1 tane almisim
Regl den itibaren mi 6. gün yoksa bittikten sonraki 6. gün müBugün regl bitiminin 6. Günü. Yumurtlama akıntısına benzer bir akıntı görünce şaşırdım erken mi yumurtlama olacak acaba diye ovulasyon testi yaptım ama T oldukça silik test bozuk değildir herhalde niye böyle bişey oldu şimdi anlamadım
Ben ovulasyon testlerine bu ay çok kızgınımBen bu markayı ilk defa deniyorum diğer ovu testinde baya silik çıkardı yumurtlama günleri koyulasmaya başlardı en son yumurtlama günü dedigin gibi t daha koyu Olurdu aslında tuhafıma giden 1 gün sonra bi tık fazla köyü geldi belki yumurtlamam erken olacaktır diğer günler anlayacağız bunu sanırımay işin aksi bu test 5li ve 1 tane almisim
Ayy benim şimdi adetim bitince başlıcam..görürsem bendede aynı durum..valla hiç beklemicem..sık ilişki olarak devam edicemBen ovulasyon testlerine bu ay çok kızgınımsövüp durasim var. Hiiiiic çizgiyi gormeden paçaları sivamayalim ben yarın pik olcak vallahi olcak diye diye neredeyse her gün değerlendirmeye başlayınca eeeeeh bı git la oldum
Şimdiden Allah kolaylık versın canımAyy benim şimdi adetim bitince başlıcam..görürsem bendede aynı durum..valla hiç beklemicem..sık ilişki olarak devam edicem
Bende bu markayı ilk defa kullanıyorum yapinca şaşırdım noluyo ya adet biter bitmez mi yumurtlama olacak yakinmi bu kadar dedim çünkü ben böyle bi çizgiden sonra pozitif görürdüm ama bu testler biraz sorunluymus sanırım topiklerde denk geldim biraz aman akışında bırakamıyoruz kii tam bu ay kafam rahat cok mutluyum kesin olacak diyorum şak bi haber geldi al sana rahat kafa al sana mutlulukBen ovulasyon testlerine bu ay çok kızgınımsövüp durasim var. Hiiiiic çizgiyi gormeden paçaları sivamayalim ben yarın pik olcak vallahi olcak diye diye neredeyse her gün değerlendirmeye başlayınca eeeeeh bı git la oldum
Yok her gün sperm iyi olmuyorki..ortada 1 gün boş olmalı..koyu çizgi olunca her gün ola bilir aynen..Şimdiden Allah kolaylık versın canımHergun yoruyor bıraz ama bıde boyle dene.koyu cızgıyı gorunce uc gun hergun dene.testlerı aldıgım bayanın tavsıyesı
Bak şimdi bir test görüntüsü paylasicam altta kafayı yemelik nsnskak bana ne yapacağımı söyleyinAyy benim şimdi adetim bitince başlıcam..görürsem bendede aynı durum..valla hiç beklemicem..sık ilişki olarak devam edicem
Bir test paylaşıyorum bak şimdi jajakka gel beraber çıldıralimBende bu markayı ilk defa kullanıyorum yapinca şaşırdım noluyo ya adet biter bitmez mi yumurtlama olacak yakinmi bu kadar dedim çünkü ben böyle bi çizgiden sonra pozitif görürdüm ama bu testler biraz sorunluymus sanırım topiklerde denk geldim biraz aman akışında bırakamıyoruz kii tam bu ay kafam rahat cok mutluyum kesin olacak diyorum şak bi haber geldi al sana rahat kafa al sana mutluluk
At bakalımBak şimdi bir test görüntüsü paylasicam altta kafayı yemelik nsnskak bana ne yapacağımı söyleyin
En iyi ovu testi bana göre innovita.Birde testi satan kadında diyorki günde 1 defa aynı saatde yapın..2 defa yapınca kafanız karışıyor.Bence kesin testlerde sorun var..çok karışık canımHadi bakaliiiiiiim hep beraber çıldıralim27 Kasım sat döngünün 17.gunu bugün.
Ben ha pik ha şimdi pik diye diye helak oldum siz nasıl yorumlarsiniz. Sabah yaptım birde şimdi yaptım tertemiz bir sayfa jajakakkyani 7si ve 11i pik mi ne noluyoooooo
Laboraquick testler anlamadım halbuki baya memnunum. Aslında aynı saatlerde yapmaya çalıştım özellikle sıvı 0 hiç almadim ne akşam ne oglenn2 defa yaptiklarimda amaEn iyi ovu testi bana göre innovita.Birde testi satan kadında diyorki günde 1 defa aynı saatde yapın..2 defa yapınca kafanız karışıyor.Bence kesin testlerde sorun var..çok karışık canım
Testte sıkıntı yoksa ya da eksta bir ilaç yumurta geliştirici çatlatma iğnesi gibi biley kullanmadıysan Olabilir canım neden olmasın iki kere çatlama görmüşsündür belkiHadi bakaliiiiiiim hep beraber çıldıralim27 Kasım sat döngünün 17.gunu bugün.
Ben ha pik ha şimdi pik diye diye helak oldum siz nasıl yorumlarsiniz. Sabah yaptım birde şimdi yaptım tertemiz bir sayfa jajakakkyani 7si ve 11i pik mi ne noluyoooooo
Hiç bir ilac vs kullanmıyorum. Mesela 7 ve 11 dediğim günler pike yakın gibiydi ama sldaha koyulaşır dediğim her gün silik oldu arttı sonra. Sanırım dediğin gibi olmasını dilemekten başka çarem yokTestte sıkıntı yoksa ya da eksta bir ilaç yumurta geliştirici çatlatma iğnesi gibi biley kullanmadıysan Olabilir canım neden olmasın iki kere çatlama görmüşsündür belki
Ben geçen ay çatlatma iğnesi oldum gittim şu saatte ilişki bir gün sonra falan filan yolladı bikaç gün sonra kontrole çağırdı hala iki yumurtan duruyor çatlamak üzere yine git değerlendir falan dedi yani peşpeşe bazen olabiliyor demekki
Aynen 2 saat sivı hiç almıyorum hatda yemek bile yemiyorum..o kadar dikkat ediyorum..ama neden öyle oluyor bu konuda aslında benimde kafam karışık..ondan ben bir ara ovu testlerini yapmadım..Laboraquick testler anlamadım halbuki baya memnunum. Aslında aynı saatlerde yapmaya çalıştım özellikle sıvı 0 hiç almadim ne akşam ne oglenn2 defa yaptiklarimda ama