- 4 Ocak 2023
- 21
- 43
- 32
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #9.401
Bana gülmeyecekseniz eğer söyleyimSon adet tarihiniz ve beklenen adet tarihiniz nedir ?
Tablo ekle dıyıp eklıyorsun canımPapatyamaviss canım bu tablolar nasıl açılıyor şubat topiğini açayım dedim tablo yapamadım
[td]…[/td1] şeklinde oluyor diye okudum ama tutturamadım
Sanmam canımArkadaşlar bugün çatlatma iğnesi yapalı 14 gün oldu. Acaba iğne etkisi mi hâlâ?
Sağol kuzum Amin..zaten aşılama kararını verene kadar demediğim bir şey kalmadı..20 üstünde yaşım olsaydı yinede beklerdim..ben zor hamile kalıyorum ama zaman versem inanıyorum kalıcam..ama mayısta 35 olucak artık..ne zamana kadar bekleyim..eşim diyor her ay erteliyorsun aşılamayı..ne edeyim istemiyorum saçma sapan ilaçlar kullanayım..hepsi o kadar bizim için zararlıki..ama mecburum.o zaman aşılama deneyebılırsın.sorun olmamasına cok sevındım cok daha cabuk tutar oyleyse yaptıracagn ıslemlerinşallah en kısa zamanda guzel sonuclar alırsın ınsallah
Bır hafta var dıyorsun hcgbyok meydanda daha tabıkı kesmeKızlar gögüslerim şiş hafif ama bu her adet döngümde oluyor acı yok. Bata bir hafta var hiç belirti de yok sizce ümidimi keseyim mi belirtisiz gebelik haberi hiç duydunuz mu@fnd_50 Papatyamaviss Niqu @savascii @marilyn95
Yarın test vermeyi düşünüyorum. İnşallah iğne etkisi değildirSanmam canım
Amin canım yada her belirtiyi hamileliğe yormaya calısıyoruz midem yansa hemen google a yazıyorumBiz bu ay ilk defa denedik ve çok değerlendiremedik bu ayi, ona rağmen çok fazla belirti gördüm bu yüzden test yapmak istedim,silik çizgi de gördüm ama regl oldum, anladım ki tamamen psikolojik. O yüzden hiç düşünme düşününce çünkü hem regl gecikebiliyor hem hamileyim sanıyorsun olmazsa daha çok üzülüyorsun falan. En hayırlı zamanda nasip etsin Allah hepimize
Aşılama tüp bebek gıbı degıl canım merak etme.aşılamayı olunca kendını hıc yorma ama bır hafta fln.bırde ıyı bır doktor bul alanında uzman.Gerısı Allahın takdırı artıkSağol kuzum Amin..zaten aşılama kararını verene kadar demediğim bir şey kalmadı..20 üstünde yaşım olsaydı yinede beklerdim..ben zor hamile kalıyorum ama zaman versem inanıyorum kalıcam..ama mayısta 35 olucak artık..ne zamana kadar bekleyim..eşim diyor her ay erteliyorsun aşılamayı..ne edeyim istemiyorum saçma sapan ilaçlar kullanayım..hepsi o kadar bizim için zararlıki..ama mecburum.
İnşallah vardır hepimizde canımBır hafta var dıyorsun hcgbyok meydanda daha tabıkı kesme
Oldu nihayet elbirliğiyleTablo ekle dıyıp eklıyorsun canım
Evet ya ben de çok üzüldüm ama hayırlısı böyleymiş galiba daha bat gelmeden 180i görünce ihtimal vermek istememiştimYa canım çok üzüldüm bugün çok böyle haber aldım
İnşallah sürpriz yaparlar bizeeBende ilk hamilelik sıfır belirti vardır..hatda test bile yapmak istemiyordum şimdide aynı durumdayım belirtiler var ama boş veriyorum..adetle çok benziyorlar
Koredemısın gercektenYine bir sıkıntım daha var sorunlu yeni üyeben de bir de yaklaşık 1 yılı aşkın vertigo ve meniere sendromu var benim gibi meniere sendromu olupta gebelik isteyen ya da gebelik yaşamış olan var mı? Çünkü ilaç büyük korkum ilaç kullanmazsam atak yaşıyorum malesef doktor en zararsız ilaçları verse de endişeliyim
Doktor bir bulsam..Allah bana doğru yolu göstersinAşılama tüp bebek gıbı degıl canım merak etme.aşılamayı olunca kendını hıc yorma ama bır hafta fln.bırde ıyı bır doktor bul alanında uzman.Gerısı Allahın takdırı artık
14 gün olduysa sanmıyorum iğne etkisinin kalacağınıArkadaşlar bugün çatlatma iğnesi yapalı 14 gün oldu. Acaba iğne etkisi mi hâlâ?
Amin canımİnşallah sürpriz yaparlar bizee
Canım benim Allah yerini doldurur inşallah hemen sıkma canını vardır bi hayır sağlıklı bi bebiş nasip olsunMerhaba kızlar ctsi 180 çıkan değerim bugün 80 çıktıçok üzgünüm
Doktorum tekrar gitmem için tarih vermedi. 1 sonraki ay için aşılama planladık. Ben umutsuz oldupum için âdet olunca gelirim dedim. Yarın kan vermek istiyorum acaba erken mi olur?14 gün olduysa sanmıyorum iğne etkisinin kalacağınıBir kaç gün sabahları yaparak koyulaşmasını takip et yada doktorun ne zamana çağırdı ona göre kan verirsin