-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #9.361
Ozelmiydi doktor eğer ozelse işlemin nasıl olacağını ne gibi aşamalar olacağını söylemesi gerekliydi devletse bisey diyememde başka araştır içine sinmeside önemliÇıktım doktordan 5 dakika bile sürmedi konuşması..bende bu kadar evrakla gitmişimbana diyor adetliyken gel..hiç eski hormonlara bile bakmadı..ama fiyatın MaşAllahı var 6700..içime sinmedi doktor
En güzeliHer zaman kolayını bulmaya çalışırımda ben
As | As | As | As |
Hsb | |||
Canım üstteki üç noktaya tıklayıp şu tablo seçeneğinden direk yapsan olmuyormu
Oy kuzum bende burdan duyduğum kadar. Hergün düzenli ölç bide burda gerçekten ateş konusunda çok iyi olanlar var sor herkes seve seve cevaplar inşallah hamiş haberinide alırızHımm tamam canım teşekkür ederim hiç bi bilgim yoktu cahilliğimi mazur gör
HAhahahaNeden daha önce söulemedin canım burda ekşın yaşıyoruz boşuna kodlar bilmem neler
As
As
As
As Hsb
Daha basiti varmış baksana sen yazılım neyim anlarsın tabi bana ali gel okulu boyutunda lazım pc cahili olarakTable tag'inin içinde yaparsan çok süper olur takildigin yer olursa mantık yürütmeye çalışirim yazilimciym
Canom fotoğraf simgesinin yanındaki 3 noktaya tıkla tablo kısmı geliyorBen yazarken tablo seçeneği kapalı ya bende neden öyle ki
En güzeli kolayı tabii, ben yeni üye oldum hiç bilmiyorum karıştırmadim buraları cevap yazıp cikiyomDaha basiti varmış baksana sen yazılım neyim anlarsın tabi bana ali gel okulu boyutunda lazım pc cahili olarak
Özel..söylemedi ben ondan çok sinirlendim..düşündüğü bir tek para..salakmıyım ben ona para vereyim..aşılamaya doktora gitmemeyimim sebebi bu saçma sapan doktorlarOzelmiydi doktor eğer ozelse işlemin nasıl olacağını ne gibi aşamalar olacağını söylemesi gerekliydi devletse bisey diyememde başka araştır içine sinmeside önemli
AhahahEn güzeliben kendi dilimden görünce direkt oraya yöneldim
HAhahahaay çok güldüm ben secemiyorum tablo ya neden böyle acaba
Kız ancak gördüm mesajları ne bileyimNeden daha önce söulemedin canım burda ekşın yaşıyoruz boşuna kodlar bilmem neler
As As As As Hsb
De miAhahahfark ettim kız hemen yazmışsın kodları ama demiyorsun ki bu kız tabloyu oluşturduktan sonra o kodların içinde nasıl düzenleyecek
Yok valla bende disabled şekilde tüm alanlarCanom fotoğraf simgesinin yanındaki 3 noktaya tıkla tablo kısmı geliyor
Hayır bizim kodla uğraşıp aslında çok kolay bişey olmasına güldümdeneme rast gele yazdım çok mu salak görünüyor
HahaahahAhahahfark ettim kız hemen yazmışsın kodları ama demiyorsun ki bu kız tabloyu oluşturduktan sonra o kodların içinde nasıl düzenleyecek