- 1 Nisan 2022
- 12.559
- 15.419
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #9.321
5 dakika bile sürmedi şaşırdık kaldımİlgilenmesi lazım aslında o kadar özele gidiyoruz uğraşıyoruz 5 dakika nedir
Yaaa aşılama bu kadar pahalı mıymışÇıktım doktordan 5 dakika bile sürmedi konuşması..bende bu kadar evrakla gitmişimbana diyor adetliyken gel..hiç eski hormonlara bile bakmadı..ama fiyatın MaşAllahı var 6700..içime sinmedi doktor
Evet evet o yüzden eledim bu ayıO zaman gecikme yaşıyorsun. 2.günse daha belirgin olmalıydı
Büyük bir ilde mi oturuyorsun başka birini araştır ya mesajlarını okuduö ne kadar pahalanmış bunlar böyleyse tüp bebeği düşünemiyorum ya5 dakika bile sürmedi şaşırdık kaldım
Sen böyle ağlayıp modunu dusurdukce daha da stres oluyorsun asıl o etkiler seni bebeğini modunu yükselt nasibi varsa her durum ve halde gelir bulur seniGerçekten mi? Şuan o kadar kötü hastayım ki. Durup durup ağlıyorum bebek tutunamamıştır bu kadar hastalığa diyekafam kalkmıyo yastıktan. Rabbim inşallah yüzüme güler de etkilemez tutunmasını
Haklısın canım Allah hepimize hayırlı bir evlat nasip etsin inşallahSen böyle ağlayıp modunu dusurdukce daha da stres oluyorsun asıl o etkiler seni bebeğini modunu yükselt nasibi varsa her durum ve halde gelir bulur seni
Peki sağlıklı dünyaya geldilermi ikizlerin canımSonradan da görebiliyor ikinci keseyim varsa tabii benimde önce bir kese gorunmustu bir iki hafta sonra ikinci keseyim gördüler değeri sizinki gibi yükselmişti ama hiç şüphe duymamıştım ikizden
Malesef canım 10 haftalikken kaybettim perde varmış rahmimdePeki sağlıklı dünyaya geldilermi ikizlerin canım
Mantık <td></td> şeklindeyse bence başa ilk <table> <tr>buraya başlık </tr> <td> buraya isim </td> </table> şeklinde olmalıPapatyamaviss canım bu tablolar nasıl açılıyor şubat topiğini açayım dedim tablo yapamadım
[td]…[/td1] şeklinde oluyor diye okudum ama tutturamadım
Hakkaten doymuşlar artık paraya ödüyorsun hiç bakmıyor bile tüp bebek ben geçen ay bilgi almıştım ilaç hariç 24 bindi zam gelecek diye söylüyorlar kimbilğr kaç olduBüyük bir ilde mi oturuyorsun başka birini araştır ya mesajlarını okuduö ne kadar pahalanmış bunlar böyleyse tüp bebeği düşünemiyorum ya
Benim de aynı oluyor 7 gün sayıyorumKızlar benim adetim 4-5 gün sürüyor ama 6. Gün 7. Günde falan günlük pede geçiyorum bir iki damla falan geliyor gelmiyor sadece lekelenme seklinde şimdi ben regl donemini 4-5 gün olarak mı saymam gerekiyor 6-7 mi?
Ben hep 4 gün falan yazdım da uygulamaya o zaman tamamen bittiği günü mü baz alayımBenim de aynı oluyor 7 gün sayıyorum
Ah kuzum kıyamam Rabbim sağlıklı yeniden evlatlar nasip etsin inşallahMalesef canım 10 haftalikken kaybettim perde varmış rahmimde
Rahimde kalınlık varken sıkıntı oluyor muİyi çok şükür canım sevindim
Yok küçük yer..iki tane özel hastane var..ikisinde de bütün doktorları denedim yani ama beğendiğim olmadı..erkek doktoruna aşılama için gitmek istemiyorum..kadında yok beğendiğim yok yani..fiyatlar en düşük hep burda olurdu..burda öylese başka yerde uçmuşBüyük bir ilde mi oturuyorsun başka birini araştır ya mesajlarını okuduö ne kadar pahalanmış bunlar böyleyse tüp bebeği düşünemiyorum ya
Benim bildiğim 6 7 sayılır benim ki de aynen anlattığın şekildeKızlar benim adetim 4-5 gün sürüyor ama 6. Gün 7. Günde falan günlük pede geçiyorum bir iki damla falan geliyor gelmiyor sadece lekelenme seklinde şimdi ben regl donemini 4-5 gün olarak mı saymam gerekiyor 6-7 mi?
Çok karışıkMantık <td></td> şeklindeyse bence başa ilk <table> <tr>buraya başlık </tr> <td> buraya isim </td> </table> şeklinde olmalıama bilmiyorum burada nasıl sadece td şeklindeyse böyle olmalı diye mantık yürüttüm
6-7 olarak guncelliyim o zaman bundan sobrasinda, teşekkürlerrBenim bildiğim 6 7 sayılır benim ki de aynen anlattığın şekilde