- 1 Nisan 2022
- 12.559
- 15.418
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #9.281
Ben bata bir gün kala yaptım canım erkenden yapmak istemedim zaten yaptığımda baya belirgindi çizgi kan değerimde baya güzel çıktı en güzeli beklemek erken yapınca insan bata kadar psikolojik olarak çöküyor ve adetini de etkiliyorYumurtlama değerlemdirşkenki gibi ağrılar m7 canım kasık ağısı batma göğüs hassasiyeti vs bunları yumurtlama değerledmrdiğimiz içn her ay yaşıyorum.Çatlama iğnesinden kaç gün sonra test yapmak lazım peki canım
Demekki öyle oluyor canım buda demek oluyorki yumurtalar gelişmiyor düşük olan gebeligimde ondan oldu belkiAlla alla demekki canım senin çatlama hep yumurtalar küçükken oluyorduysa o yüzden olmamıştır gebelik
Hadi şifa olur inşallah klomen
Canım anlamadığım halde bariz belli bide yaptıkça burda bu konuda çok iyi arkadaşlar paylaşırsınÇatlama ve yumurtlama ateş takibinde çıkıyor yani kesin demi cnm zahmet olmazsa ateş olcerinin fotosunu atabilir
aYok canım kocamla degil sorunum evde ergen bir kızım varda ondan
Bende oluyor iki gündür kasık agrısı gögüslerim sızlıyor bende yumurtlama oldugunu düşündüm öyke olunca uzayan akıntımda geldi ama yumurtlar daha büyümemişler iki gün oldu ilaç biteli günde 1 5 gün kullandım canımCanım Göğsüm kocaman olmuştu sürekli kasık ağrısı hatta bir kaç gün önce lekelenme yaşadım üstüne görme sandım
Kuzum bence adet olunca başka doktora git suan seni bi şekilde bilgilendirmesi ilgilenmesi gerekirÇıktım doktordan 5 dakika bile sürmedi konuşması..bende bu kadar evrakla gitmişimbana diyor adetliyken gel..hiç eski hormonlara bile bakmadı..ama fiyatın MaşAllahı var 6700..içime sinmedi doktor
İnşallah kuzum senin içinde dua ederimKız ben de sizle aynı anda hamile kalayım ne var yani beni de aranıza alınsana@Papatyamaviss
Kuzum zaten adet bıtınce basladın 5 gun ıctn zaten yumurtlaman haftaya olacak kı genelde 12-14-16 gunde yumurtlama oluyor .bır sorun yok yanı normal boyle olmasıBende oluyor iki gündür kasık agrısı gögüslerim sızlıyor bende yumurtlama oldugunu düşündüm öyke olunca uzayan akıntımda geldi ama yumurtlar daha büyümemişler iki gün oldu ilaç biteli günde 1 5 gün kullandım canım
Sonradan da görebiliyor ikinci keseyim varsa tabii benimde önce bir kese gorunmustu bir iki hafta sonra ikinci keseyim gördüler değeri sizinki gibi yükselmişti ama hiç şüphe duymamıştım ikizdenKuzum tek gördü keseyi onu bile zor gördü
Bıde bendede akıntı basladıktan 3,4 gun sonra oluyor lh piki.bence cok normalBende oluyor iki gündür kasık agrısı gögüslerim sızlıyor bende yumurtlama oldugunu düşündüm öyke olunca uzayan akıntımda geldi ama yumurtlar daha büyümemişler iki gün oldu ilaç biteli günde 1 5 gün kullandım canım
Tabi ya çok sinirlendim..belki ben okumamışım belki ben bilmiyorum nasıl oluyor aşılama..bir doktor soru vermezmi..sözde bunun kapısın önünde hep hasta varKuzum bence adet olunca başka doktora git suan seni bi şekilde bilgilendirmesi ilgilenmesi gerekir
Benimde aynı durumum. 5 günüm var. İlk su gibiydi bugün sarıya döndüBilmiyorumki benimde bugün çok akıntım var ve kasık agrımda var şu gibi akıntı peceteye silince rengi sarı gibi benim bata var 9 ocak inşallah bu sefer olmuştur senin bat geçti heralde
Çok silik ya da az silik gebelik demek zaten canım en az 12. günü görmen lazım 14. günde de buna benzer siliklik kalırsa eğer zaten gebelik olurKızlar ıyı akşamlar benım bugün 6. Gün. Sadece iğne etkisini , koyulaşmasın artma yada azalmasını izlemek için bugün itibariyle kaset teste başladım. Ama çok silik 6. Günde iğne etkisi geçermi, sanırım ile yaramadı
Sadece işlem için mi dedi bu fiyatıÇıktım doktordan 5 dakika bile sürmedi konuşması..bende bu kadar evrakla gitmişimbana diyor adetliyken gel..hiç eski hormonlara bile bakmadı..ama fiyatın MaşAllahı var 6700..içime sinmedi doktor
Yumurtlaman var demek oluyorKızlar progesteron 25 çıktı bu ne anlama geliyor sizce
Kesın yumurtlamıssın gozun aydın bebısmKızlar progesteron 25 çıktı bu ne anlama geliyor sizce
Yani dediğin gibi belki hiç bilgin olmadan araştırmadan gittin bi yol göstermeliydi süreci anlatmalıydı. İçine sinmediyse başka doktor bak bence canım.aşılamada o kadar pahalı mıymış yaTabi ya çok sinirlendim..belki ben okumamışım belki ben bilmiyorum nasıl oluyor aşılama..bir doktor soru vermezmi..sözde bunun kapısın önünde hep hasta var