- Konu Sahibi Mervenur277
- #9.301
Ne zaman yaptınn canım testini öğrendimCanım anlamadığım halde bariz belli bide yaptıkça burda bu konuda çok iyi arkadaşlar paylaşırsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne zaman yaptınn canım testini öğrendimCanım anlamadığım halde bariz belli bide yaptıkça burda bu konuda çok iyi arkadaşlar paylaşırsın
Toplam bu kadar dedi..şimdi arıyoruz sormak için açmıyorlar..bir sevdiğim doktor var..asistanı 7000 bir tek işlem için dedi ilaçlar içinde diğil..şimdi merak ediyorum bunlardamı bir tek işlem için diyorlarSadece işlem için mi dedi bu fiyatı
Çipli falan değil de mi normal aşılama sadece
Yok onun yanına gitmem..zaten yanımızda bütün ne kadar doktor var hepsinin yanına gitmişliğim var..çok beğendiğim birisi yok ne edicem bilmiyorumYani dediğin gibi belki hiç bilgin olmadan araştırmadan gittin bi yol göstermeliydi süreci anlatmalıydı. İçine sinmediyse başka doktor bak bence canım.aşılamada o kadar pahalı mıymış ya
İçine sinmediyse başka doktora git canım.güvenmek çok önemliÇıktım doktordan 5 dakika bile sürmedi konuşması..bende bu kadar evrakla gitmişimbana diyor adetliyken gel..hiç eski hormonlara bile bakmadı..ama fiyatın MaşAllahı var 6700..içime sinmedi doktor
Yüzde yüz zam mı gelmiş hemen ya 3000 4000 okudum ben kaç yerde bikaç ay önceToplam bu kadar dedi..şimdi arıyoruz sormak için açmıyorlar..bir sevdiğim doktor var..asistanı 7000 bir tek işlem için dedi ilaçlar içinde diğil..şimdi merak ediyorum bunlardamı bir tek işlem için diyorl
Ay cok zor ben bu tablodan hic bi sey anlamiyomkii tablonu degil ates olcerinin fotosunu demistim canim bak bende bu var olur mu bu koltuk altindan olcuyoruz biz bununla ama dil altindan oluyormu bu hic bilmiyorumCanım anlamadığım halde bariz belli bide yaptıkça burda bu konuda çok iyi arkadaşlar paylaşırsın
Gelmiş zam..eltim bir tek film için 3400 verdiYüzde yüz zam mı gelmiş hemen ya 3000 4000 okudum ben kaç yerde bikaç ay önce
O ne yaa çok zor valla şimdisi sonrası daha sonrasıGelmiş zam..eltim bir tek film için 3400 verdi
Zaten hamile kaldım eşim çocuğun kalbini duymadan gitdi mobilyaya baktı beğendik..ben kürtaj oldum sonra 2000 zam geldiO ne yaa çok zor valla şimdisi sonrası daha sonrası
Ben de bilsem bebek kesin olacak bez stoklarım şimdiden hep o geliyor aklıma niyeyse
Yumurtlaman var demek oluyor
Gerçekten mi? Şuan o kadar kötü hastayım ki. Durup durup ağlıyorum bebek tutunamamıştır bu kadar hastalığa diye kafam kalkmıyo yastıktan. Rabbim inşallah yüzüme güler de etkilemez tutunmasınıKesın yumurtlamıssın gozun aydın bebısmama bebege donustumu o yumurta bıraz beklemen lazım.luteal fazın gayet uygun gebelık ıcın
Ya canım çok üzüldüm bugün çok böyle haber aldımMerhaba kızlar ctsi 180 çıkan değerim bugün 80 çıktı çok üzgünüm
ahahahah sana kalma mı dedım askom ne dedım son dongumuz olacak ınsallah dedım x3Kız ben de sizle aynı anda hamile kalayım ne var yani beni de aranıza alınsana Papatyamaviss
Çok gecmıs olsun kuzucum.yumurtanın dollenıp dollenmedıgını artık Allah bılır.sen ıcını ferah tut.dınlen uyu bol bolGerçekten mi? Şuan o kadar kötü hastayım ki. Durup durup ağlıyorum bebek tutunamamıştır bu kadar hastalığa diye kafam kalkmıyo yastıktan. Rabbim inşallah yüzüme güler de etkilemez tutunmasını
Çok teşekkür ederim bebeğim. Rabbim hepimizin gönlüne göre versinÇok gecmıs olsun kuzucum.yumurtanın dollenıp dollenmedıgını artık Allah bılır.sen ıcını ferah tut.dınlen uyu bol bol
Gerçekten mi? Şuan o kadar kötü hastayım ki. Durup durup ağlıyorum bebek tutunamamıştır bu kadar hastalığa diye kafam kalkmıyo yastıktan. Rabbim inşallah yüzüme güler de etkilemez tutunmasını
Canım adet gibiyim ben zaten sökülemiyor gibiyim bugğn 2. Günükaç gün var bata :) inşAllah koyulaşır gitgide
Doğru diyosun inşallah tutunmuşturTutunacagi varsa elini soksan çeksen yine de atamazsın içinden
O zaman gecikme yaşıyorsun. 2.günse daha belirgin olmalıydıCanım adet gibiyim ben zaten sökülemiyor gibiyim bugğn 2. Günü
İlgilenmesi lazım aslında o kadar özele gidiyoruz uğraşıyoruz 5 dakika nedirÇıktım doktordan 5 dakika bile sürmedi konuşması..bende bu kadar evrakla gitmişimbana diyor adetliyken gel..hiç eski hormonlara bile bakmadı..ama fiyatın MaşAllahı var 6700..içime sinmedi doktor
Canım benimde böyle bişeyAy cok zor ben bu tablodan hic bi sey anlamiyomkii tablonu degil ates olcerinin fotosunu demistim canim bak bende bu var olur mu bu koltuk altindan olcuyoruz biz bununla ama dil altindan oluyormu bu hic bilmiyorum