- 13 Ekim 2020
- 417
- 546
- Konu Sahibi Mervenur277
- #8.621
Canım buda bir nasip bence belkide bu kez tutacak bebiş değerlendir bugünüKızlar kesin yumurtlamaymış silikleşti @melisaa93
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım buda bir nasip bence belkide bu kez tutacak bebiş değerlendir bugünüKızlar kesin yumurtlamaymış silikleşti @melisaa93
İnşallah nasip eder canım bende ilk çocuktan 6 ay olmamıştı sonra doktora gittim birde doktor ne desin kızlık zarın tam yırtılmamış doktor eliyle birşeyler yaptı yırttı heralde sonra bir damla kan geldi o ay hamile kaldım kızlık zarı benim çok esnek miş ondanYaa maşallahh Allah onuda nasip etsin ben endometriozis hastası olduğum için telaşlanıyorum aslında
Kız yok mesajı gördüm hahahahaha özel dersteyim nası ellim anam töbegördünmü elledinmii
destinesiaaCanım tuvalet pozisyonunda bide sırt üst uzanarak bakılıyor tek parmakla veya iki parmakla rahim içini kontrol ediyorsun normalde ince ve sert oluyor rahim adet dönemine yakın biraz daha aşağıya iniyor ve yumuşuyor eyer gebelik varsa oldugu yerden yukarı çıkıp yumusak ıslak bir hal alıyor elini zorlayınca az degiyor
Ay hadi inşallah. Eşimde 3. Seviye varikosel çıktı. Sperm sayısı sınırdaymış ama hareketliliği iyi dedi doktor üç ay içinde olmazsa ameliyat olacakEvet hafızam kuvvetlidir. Hadi bakalım bu ay sana uğur getirir inşallah
maalesef daha çekmemişler videosunuaaa bu yontemın kullanıldıgna sasırdım detaylı bır youtube vıdeosu varmı acaba eheheh
Beni de ekler misin ? Sat 29 Aralık bat 31 OcakBu topik hepimize hayırlı uğurlu gelsin en kısa zamanda göbüşlerimiz dolsun inşallah
Arkadaşlar lütfen düzenli bir şekilde yazmayacak ve regl mi olduğunu gebe mi olduğunu guncellemeyecekler isim vermesinler dikkat edelim bunlara
ARKADAŞLAR İSMİNİ LİSTEYE YAZDİRMAK İSTEYENLER BENİ ETİKETLEYEREK SAT BAT YAZSINLAR AKSİ HALDE GÖRMÜYORUM
ATES TAKİBİ YAPANLARR
Papatyamaviss 6e5665 Ovulation charts on FertilityFriend.com
@fnd_50 : 78b8bf Ovulation charts on FertilityFriend.com
@bebekheyecani : 78e298 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Mervenur277 78dd15 Ovulation charts on FertilityFriend.com
savascii 78d42a Ovulation charts on FertilityFriend.com
@aynurland 78fbfb Ovulation charts on FertilityFriend.com
@smgsmgsmg 78cdf6 Ovulation charts on FertilityFriend.com
@melisaa93 78e45f Ovulation charts on FertilityFriend.com
@LeylasiniAriyor 78fec3 Ovulation charts on FertilityFriend.com
@melegim can 79005f Ovulation charts on FertilityFriend.com
HEPİMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN İNŞALLAH
�
�
Anne adayımız SAT TARİHİ BAT TARİHİ sonuç @imagination forever 27 KASIM 22 ARALIK Mervenur277 27 KASIM @Esma324506 4 ARALIK 30 ARALIK @Mevsimlisan 3 ARALIK 31 ARALIK @bebekheyecani 5 ARALIK 31 ARALIK @demdamla 30 KASIM 1 OCAK savascii 1 ARALIK 1 OCAK @Anne adayi48 2 ARALIK 1 OCAK @Bearhug 4 ARALIK 1 OCAK @yelif10 27 KASIM 1 OCAK 11 @Munzevi93 2 ARALIK 1 OCAK @bademmgoz 5 ARALIK 2 OCAK @dream2311 5 ARALIK 2 OCAK @Sonbahardagel 5 ARALIK 2 OCAK @b1k2 2 OCAK @1sunshine1 6 ARALIK 3 OCAK @menekselimm21 11 ARALIK 3 OCAK @ozlemem 3 OCAK @serenayal 4 ARALIK 3 OCAK @Yagmur45thr 5 ARALIK 3 OCAK @trueliving_ 3 OCAK @babypink00 9 ARALIK 3 OCAK @DilekHanim 3 ARALIK 3 OCAK @mrsdnz 3ARALIK 4 OCAK @Hayirlisi123 5 ARALIK 4 OCAK @marilyn95 4 ARALIK 4 OCAK @smgsmgsmg 6 ARALIK 4 OCAK @Hayat sevince guzel27 4 ARALIK 4 OCAK @mutluanne2779 7 ARALIK 4 OCAK @hiskolikk 5 OCAK @aynurland 2 ARALIK 5 OCAK @Aden2023 8 ARALIK 5 OCAK @babylovev 6 ARALIK 5 OCAK @Melekonline 5 ARALIK 6 OCAK @trkn0709 8 ARALIK 6 OCAK @ceydap 11 ARALIK 6 OCAK @Devakus 7 OCAK @Onlyyou77 6 ARALIK 7 OCAK F Feyzacim 10 ARALIK 8 OCAK @elifelif98 7 ARALIK 8 OCAK @fatsek 10 ARALIK 8 OCAK @B_Nur 6 ARALIK 8 OCAK @Numerus clauses 12 ARALIK 9 OCAK @Umidini kaybetme 10 ARALIK 9 OCAK @miickeymousee 2 ARALIK 10 OCAK L lavinya- 11 ARALIK 10 OCAK @Asenr snmz 13 ARALIK 10 OCAK @EvinuHevi 11 ARALIK 10 OCAK @yenigelin25 12 ARALIK 10 OCAK D Defnemege 10 ARALIK 11 OCAK @ecos 16 ARALIK 11 OCAK @Niqu 11 ARALIK 11 OCAK D dra21 11 OCAK @ozgenaz 12 ARALIK 12 OCAK @birumutbende 12 ARALIK 12 OCAK Papatyamaviss 12 ARALIK 12 OCAK @morganlafaye 16 ARALIK 12 OCAK @mssmaya07 13 ARALIK 13 OCAK @Safransari 16 ARALIK 13 OCAK destinesiaa 16 ARALIK 13 OCAK @tugbaa0 16 ARALIK 13 OCAK @Karakuzu12 14 ARALIK 14 OCAK @glowb 16 ARALIK 14 OCAK @UYMA 18 ARALIK 14 OCAK @siyah yada gri 19 ARALIK 14 OCAK @BuDunyaninMukafatiOlmali 13 ARALIK 15 OCAK @Hayatlarrr 15 OCAK @melisaa93 17 ARALIK 15 OCAK @HoneyBear 15 OCAK @menekselimm21 11 ARALIK 15 OCAK @Kubraslm 15 ARALIK 15 OCAK @kahvetayt 17 ARALIK 17 OCAK @LeylasiniAriyor 18 ARALIK 17 OCAK @September Wind 21 ARALIK 18 OCAK @sevayd 22 ARALIK 18 OCAK @sezen0782 22 ARALIK 18 OCAK @Honeypink 19 OCAK @melegim can 25 ARALIK 21 OCAK @keug03 25 ARALIK 21 OCAK @Sunshine597 20 ARALIK 20 OCAK @gulomakgul 24 ARALIK 20 OCAK @KeriminHilali 26 ARALIK 20 OCAK @mucizem0111 21 OCAK @Asli Miraz 25 ARALIK 22 OCAK @beyons 26 ARALIK 22 OCAK @simomays 29 ARALIK 23 OCAK @bebekheyecani 31 ARALIK 26 OCAK @sklerenkimatik 26 ARALIK 27 OCAK @trueliving_ 27 OCAK @dream2311 28 OCAK savascii 30 ARALIK 28 OCAK Mervenur277 1 OCAK 28 OCAK @ozlemem 30 OCAK @fnd_50 13 ARALIK L lavinya- 11 OCAK @Satilucky 23 ARALIK O _okyanus 26 ARALIK
Bebişim özelden yazar mısın bunuMervenur277 cnm bende gördüm kırmızılari
Ay heyecanla adetimin bitmesini bekliyorum balım ya yarın son günüm adetimin sonra başlıyoruz
Ben bunu birkaç yerdede okumuştum Peki bu normal vajinal muayenede anlaşılıyor muİnşallah nasip eder canım bende ilk çocuktan 6 ay olmamıştı sonra doktora gittim birde doktor ne desin kızlık zarın tam yırtılmamış doktor eliyle birşeyler yaptı yırttı heralde sonra bir damla kan geldi o ay hamile kaldım kızlık zarı benim çok esnek miş ondan
Baktınmıııımaalesef daha çekmemişler videosunu
Yaaa, inşallah ameliyata gerek kalmaz. Ama çözüm buysa olsun tabi ki. Bazen cefa cekmeden sefa sürülmüyor. Ben de kapalı ameliyat olacağım yakında. Piyango bana vurduAy hadi inşallah. Eşimde 3. Seviye varikosel çıktı. Sperm sayısı sınırdaymış ama hareketliliği iyi dedi doktor üç ay içinde olmazsa ameliyat olacak
İnşallah canım dün değerlendirdim bugünde inşallah değerlendirmeye çalışacağım eşim biraz grip bakalımCanım buda bir nasip bence belkide bu kez tutacak bebiş değerlendir bugünü
Aaaa çok şaşırdıım bir nedeni varmış işte bende muayene oldumda bekliyorum işteİnşallah nasip eder canım bende ilk çocuktan 6 ay olmamıştı sonra doktora gittim birde doktor ne desin kızlık zarın tam yırtılmamış doktor eliyle birşeyler yaptı yırttı heralde sonra bir damla kan geldi o ay hamile kaldım kızlık zarı benim çok esnek miş ondan
Doktor 3 ay sonra olsa da olmadan da ameliyat dedi ama işte Allah isterse olur. Adet olmuş olmama rağmen hamileymişim gibi hissediyorum hepYaaa, inşallah ameliyata gerek kalmaz. Ama çözüm buysa olsun tabi ki. Bazen cefa cekmeden sefa sürülmüyor. Ben de kapalı ameliyat olacağım yakında. Piyango bana vurdu
Nedir şu top.muhabetti ya anlayamadım ben herkes ellemis kendiniBen o topa deyince korkuyorum bir şey olursa diye
Çok araştırdım ama hiç karşıma çıkmadı videosu yoksa sen buldun muuuBaktınmıııı
Özelden mesaj olarak atar mısın kuzumBeni de ekler misin ? Sat 29 Aralık bat 31 Ocak
Mutlaka dene canım jeli yumurtlama döneminde 3 gün kullan... jeli ilk defa bu ay kullandım..yumurtlama masajınıda ilk defa bu ay yaptım.. ☺☺Aynen benimde öyle canım pco görünümü var hormonlarım normal.İçime şu serptiniz valaİnofolic 2 aydır kullanıyorum bemd.Jel alayım bende o zaman.Yumırtlama masajını düzenli kaç aydır yapıyorsunuz peki
Ben o zaman gebe değilim ben hissediyorum yukarıda değil çünkü ne zaman çıkıyor ki acabaEvet canım yumuşak ve ıslak oluyor normalde sert ama regli oluncada yumuşuyor önemli olan yumuşamış ve yukarı çıkmış olmasa neredeyse degmiyor ele