- 30 Kasım 2021
- 5.425
- 7.759
- 31
- Konu Sahibi Mervenur277
- #8.601
Kizlarr esim sperm testi verdi. Sayi morfoloji vs 2 kat artmisken bir anda ileri hiz %80 lerden %24 e dusmus. Nasil arttirabiliriz bir oneriniz var mi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
orası neresıı bacımmm evet eskıden berı kullanılan bır yontemmıs tabıkısıEvet bu dogru bunu bende denedim gebelik olunca ele degmiyor burda doktorların bazılarıda ultrasonda ilk haftalarda gözükmedigi için elle kontrol ediyor
evet ben daha 8 deyımm (((((((((((((((Ay hiç dikkat etmemiştim bak ben ona. Ama senin daha 10 gün olmadı ki kanka
benimki 18 mm adetin 3 cu gunuaynen rengi açılmış birazcık. Tekrar 14 gün bekleyecek misin bilmiyorum seni takip edip göreceğiz :) ilk kez görüyorum tam bat zamanı yumurtlamayı ama oluyormuş bazı aylarda
Evet canım yumuşak ve ıslak oluyor normalde sert ama regli oluncada yumuşuyor önemli olan yumuşamış ve yukarı çıkmış olmasa neredeyse degmiyor eleEle değmeyen o top gibi şey mi :)
Hadi kolay gelsinKızlar kesin yumurtlamaymış silikleşti melisaa93
Bende merak ediyordum bu ebe kadınlar Hürrem’in gebe olduğunu nasıl 2 dkda anlıyorlar diyeorası neresıı bacımmm evet eskıden berı kullanılan bır yontemmıs tabıkısı
Ooo sen adet bitimi hiç vakit kaybetmebenimki 18 mm adetin 3 cu gunu
Canım tuvalet pozisyonunda bide sırt üst uzanarak bakılıyor tek parmakla veya iki parmakla rahim içini kontrol ediyorsun normalde ince ve sert oluyor rahim adet dönemine yakın biraz daha aşağıya iniyor ve yumuşuyor eyer gebelik varsa oldugu yerden yukarı çıkıp yumusak ıslak bir hal alıyor elini zorlayınca az degiyorKızlar nasıl yani tam anlatırmısınız
İnşAllah canım çok geçmiş olsun dikkat etDoktora gittim kızlar.
Korunmadigini hamilelik şüphesi olabileceğini söyledim.
Antibiyotik vermeyim o zaman dedi. .
İbromin cold ve parol verdi.
İnşallah toparlar beni.
bura almanya canım istanbulda hiç rastlamamıştım burda bakıyorlar elle net bişey söylemek için bana bakınca çok küçük demişti ve tabi düşük oldu tutunamayıncaorası neresıı bacımmm evet eskıden berı kullanılan bır yontemmıs tabıkısı
Anladım canım teşekkür edermCanım tuvalet pozisyonunda bide sırt üst uzanarak bakılıyor tek parmakla veya iki parmakla rahim içini kontrol ediyorsun normalde ince ve sert oluyor rahim adet dönemine yakın biraz daha aşağıya iniyor ve yumuşuyor eyer gebelik varsa oldugu yerden yukarı çıkıp yumusak ıslak bir hal alıyor elini zorlayınca az degiyor
Nası bakılıyo anlatın artık çatlicamEvet canım yumuşak ve ıslak oluyor normalde sert ama regli oluncada yumuşuyor önemli olan yumuşamış ve yukarı çıkmış olmasa neredeyse degmiyor ele
Aynen benimde öyle canım pco görünümü var hormonlarım normal.İçime şu serptiniz valaİnofolic 2 aydır kullanıyorum bemd.Jel alayım bende o zaman.Yumırtlama masajını düzenli kaç aydır yapıyorsunuz pekiHormonlarımda bir sıkıntı yok ama yumurtalıklarmda pco görüntüsü var ultrasyonda bakınca .. ovulasyon testi 4 aydır kullanıyorum.. inofolic combi kullanıyorum 2 aydır.. ve bu ay diğer aylardan farklı olarak jel kullandım ve yumurtlama masajı yaptım(bir gebenin günlüğü youtube kanalında var ayrıntılı bilgisi)
aaa bu yontemın kullanıldıgna sasırdım detaylı bır youtube vıdeosu varmı acaba ehehehbura almanya canım istanbulda hiç rastlamamıştım burda bakıyorlar elle net bişey söylemek için bana bakınca çok küçük demişti ve tabi düşük oldu tutunamayınca
Yaa maşallahh Allah onuda nasip etsin ben endometriozis hastası olduğum için telaşlanıyorum aslındaBen 1 senedir olmuyor benim iki tane var çocuğum ama 3 inatçı cıktı
Aa tamam gördümmCanım tuvalet pozisyonunda bide sırt üst uzanarak bakılıyor tek parmakla veya iki parmakla rahim içini kontrol ediyorsun normalde ince ve sert oluyor rahim adet dönemine yakın biraz daha aşağıya iniyor ve yumuşuyor eyer gebelik varsa oldugu yerden yukarı çıkıp yumusak ıslak bir hal alıyor elini zorlayınca az degiyor
gördünmü elledinmiiAa tamam gördümm
Ya ben ellemeye korktum şimdigördünmü elledinmii