- Konu Sahibi Mervenur277
- #8.661
Ne jeli bu kuzum nerden aldın ismi ne olmazsa bu ay bende alayım bi de böyle denerimİnşallah sağolun .. Allah hepimizin gönlüne göre versin .. mutlaka yumurtlama döneminde 3 gün deneyin jeli..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne jeli bu kuzum nerden aldın ismi ne olmazsa bu ay bende alayım bi de böyle denerimİnşallah sağolun .. Allah hepimizin gönlüne göre versin .. mutlaka yumurtlama döneminde 3 gün deneyin jeli..
Evet aynen adet bittikten sonra 3. günde başlayıp sabah akşam yaptım ben canm. Benim yumurtlama çok geç oluyodu zaten , erkenden olsun bitsin diye bu ay masajı yaptım..Adet bittikten 3 gün sonra başlıyoruz masaja diye hatırlıyorum demi canım.PCoda bilirsin 21.gün genelde yumurtlama olmuyor.Ben de yapayım adet olsun bitsin de
Benimde öyle canım.21.günden önce görmüyorum malesef hatta25e bile uzuyor bazenEvet aynen adet bittikten sonra 3. günde başlayıp sabah akşam yaptım ben canm. Benim yumurtlama çok geç oluyodu zaten , erkenden olsun bitsin diye bu ay masajı yaptım..
Canım bir gebenin günlüğün diye bir instagram hesabından aldım ben.. trendyolda da satılıyor.. ismi gynoseed.. yurtdışından geliyor bildiğim kadarıyla..Ne jeli bu kuzum nerden aldın ismi ne olmazsa bu ay bende alayım bi de böyle denerim
Benim 27 ve bazen daha fazlasında oluyor canmBenimde öyle canım.21.günden önce görmüyorum malesef hatta25e bile uzuyor bazen
İnşallah canım bu ay nasip olurda düşmez ateşin güzel haberler alırsın ben bu ay dinlenmedeyim 3 kere gebe kaldım 7 ayda ve 5ci haftada düştü ilk gebelikte hiç böyle şeyler olmamıştı tuaf olan yumurtalıklarım hala gergin ve soltarafım arada çok agrı yapıyorAnladım kuzum doğru diyorsun ateşi bile iki ay ölçünde regli ateşimi öğrendim 36,2 reglimateşim mesela inş düşmez 11 Aralık Son adet tarihimdi
bu gün 3cü günü adetin, doktor sağda 7 adet 18 mm yumurta var dedi şaşırdım vallaOoo sen adet bitimi hiç vakit kaybetme
Anladım canım sağlıcakla kucağına al.Banada dua eder misin nolur Çok istiyoruz Bizde Allahım isteyen herkese nasip etsinBenim 27 ve bazen daha fazlasında oluyor canm
Hımm bir gebenin günlüğündeki bayanda hiç cevap vermedi bana bi ilk aldım genel kuralı atmış böyle böyle diye soru sordum bakmadı bile alırsam trendyoldan alırımCanım bir gebenin günlüğün diye bir instagram hesabından aldım ben.. trendyolda da satılıyor.. ismi gynoseed.. yurtdışından geliyor bildiğim kadarıyla..
Sağol canım Allah hepimize nasip etsin bu güzel duyguyu.. elimizden geleni yapalım gerisi Allah'ın takdiriAnladım canım sağlıcakla kucağına al.Banada dua eder misin nolur Çok istiyoruz Bizde Allahım isteyen herkese nasip etsin
Aaa bilmiyorum ben hep cevap aldım ama geç alıyorum genelde... bi araştır canım istersen dene.. bilinen bi yan etkisi yok yazıyor kutusunda.. ama enfeksiyon olanlar ve vajinasında açık yara olanların kullanmaması gerekiyormuş...Hımm bir gebenin günlüğündeki bayanda hiç cevap vermedi bana bi ilk aldım genel kuralı atmış böyle böyle diye soru sordum bakmadı bile alırsam trendyoldan alırım
Hey maşaAllah 7iz doğarmışbu gün 3cü günü adetin, doktor sağda 7 adet 18 mm yumurta var dedi şaşırdım valla
anladım kuzum bakarım biraz enfeksiyonum ypk ama inş bu ay ona ihtiyaç kalmaz ya, dua etAaa bilmiyorum ben hep cevap aldım ama geç alıyorum genelde... bi araştır canım istersen dene.. bilinen bi yan etkisi yok yazıyor kutusunda.. ama enfeksiyon olanlar ve vajinasında açık yara olanların kullanmaması gerekiyormuş...
Kizlar yardimci olabilecek kimse yok mu ?Kizlarr esim sperm testi verdi. Sayi morfoloji vs 2 kat artmisken bir anda ileri hiz %80 lerden %24 e dusmus. Nasil arttirabiliriz bir oneriniz var mi ?
Ovülasyon testi almıştım ilk defa ilk defa olduğu için binkaömjez yazdık farklı zamanlarda yok bakmadı bile bende takipten çıktım innovitanın testleri daha iyi geldi bana daha net ve kadın ne zaman yazsam hep ses kaydı gönderdi yönelendirdiAaa bilmiyorum ben hep cevap aldım ama geç alıyorum genelde... bi araştır canım istersen dene.. bilinen bi yan etkisi yok yazıyor kutusunda.. ama enfeksiyon olanlar ve vajinasında açık yara olanların kullanmaması gerekiyormuş...
haha eşimde aynı şekilde dalga geçiyor benle))Hey maşaAllah 7iz doğarmış
Bir gebenin günlüğü biraz geç dönüyor yoğun sanırm innovitada iyi birde laboquick iyi ıkiside dönüş yapiyorlardiOvülasyon testi almıştım ilk defa ilk defa olduğu için binkaömjez yazdık farklı zamanlarda yok bakmadı bile bende takipten çıktım innovitanın testleri daha iyi geldi bana daha net ve kadın ne zaman yazsam hep ses kaydı gönderdi yönelendirdi
Doğrudur canım.. sen hangisinden memnunsan ondan devam et.. ama jeli denemeni öneririmOvülasyon testi almıştım ilk defa ilk defa olduğu için binkaömjez yazdık farklı zamanlarda yok bakmadı bile bende takipten çıktım innovitanın testleri daha iyi geldi bana daha net ve kadın ne zaman yazsam hep ses kaydı gönderdi yönelendirdi
Ben denedim geçen ay..adetimi bekliyorum şimdiDoğrudur canım.. sen hangisinden memnunsan ondan devam et.. ama jeli denemeni öneririm
Bende ilk defa bu ay denedim.. Allah hepimizin gönlüne göre versinBen denedim geçen ay..adetimi bekliyorum şimdi