- 5 Temmuz 2022
- 2.092
- 3.073
- Konu Sahibi Mervenur277
- #8.641
Allah en hayırlı zamanda versin inşallah canımDoktor 3 ay sonra olsa da olmadan da ameliyat dedi ama işte Allah isterse olur. Adet olmuş olmama rağmen hamileymişim gibi hissediyorum hep
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah en hayırlı zamanda versin inşallah canımDoktor 3 ay sonra olsa da olmadan da ameliyat dedi ama işte Allah isterse olur. Adet olmuş olmama rağmen hamileymişim gibi hissediyorum hep
Nedir şu top.muhabetti ya anlayamadım ben herkes ellemis kendini
Yumurtlama masajını geçen ay denedim adetimi uzatımca korktum ebru abla yi sıkı takip ediyorum inşallah benimde olur 5 aydır evliyim 6 aya girdik nerdeyse denşyoruz ilk gündenMutlaka dene canım jeli yumurtlama döneminde 3 gün kullan... jeli ilk defa bu ay kullandım..yumurtlama masajınıda ilk defa bu ay yaptım.. ☺☺
Canim benim dongum de 28 günde bir ortalamaBir de tam 14. Yumurtlama gününe denk gelip ilk deneme de hamile kalan oldu mu çünkü internette gezinirken kimisi 9.gün itibaren başlayın diyor benim adet döngünün genelde 28 29 30 günde 1 oluyor baya yoğun ve uzun sürüyor
Zaten 1 ilişki ile hamile kalınıyor. Ama önemli olan doğru günü bulabilmek.Merhabalar ben çok yeniyim acemiliğimi maruz görün lütfen biz eşimle 3-4 yıllık evliyiz hep korunuyorduk ama ilk defa bebek için yumurtlama dönemine denk getirmek istedik. En son adetim 21 Aralık başlangıç, 3 ocakta doktor tam yumurtlama günündesin dedi biz de korunmadan bebek için ilk adımı attık ama tek seferde hamile kalınır mı şu an arada giren kramplarım ağrılarım var ama yine de birer gün ara vererek devam etmek lazım mı? Yaş 30 bu arada
Aaa bende tam tersine erken yumurtladm bu ay hemde 1 hafta erken.. bende sıkı takip ediyorum ebru hanımı , mesajla danışıyorum ara ara. Gebelikle ilgili çoğu şeyi ondan öğrendim.... inşallah tez zamanda güzel haberler alırsın.. ben 2 yıllık evliyimde kpss ye hazırlanıyodum istemedik çocuk.. son 6 7 aydır deniyoruz.. 2 ay önce kimyasal geçirmiştim..Yumurtlama masajını geçen ay denedim adetimi uzatımca korktum ebru abla yi sıkı takip ediyorum inşallah benimde olur 5 aydır evliyim 6 aya girdik nerdeyse denşyoruz ilk günden
Peki tam gaz devam o zaman doktorumda 1 er gün arayla deneyin demiştiCanim benim dongum de 28 günde bir ortalama
Ama 15. Gün de yumurtlama olduğum oluyor 21. Gündende de.
Bu her ay değişen birşey sabit bir gün yok.
Tabsiyem adet bitiminden sonra 2 güne bir ilişki yaşamak. Mutlaka denk gelir böyle.
Benim geçen ay 17. Günde oldu bu ay 13. Günde oldu yumurtlamaBir de tam 14. Yumurtlama gününe denk gelip ilk deneme de hamile kalan oldu mu çünkü internette gezinirken kimisi 9.gün itibaren başlayın diyor benim adet döngünün genelde 28 29 30 günde 1 oluyor baya yoğun ve uzun sürüyor
Cevap için çok teşekkürlerCanim benim dongum de 28 günde bir ortalama
Ama 15. Gün de yumurtlama olduğum oluyor 21. Gündende de.
Bu her ay değişen birşey sabit bir gün yok.
Tabsiyem adet bitiminden sonra 2 güne bir ilişki yaşamak. Mutlaka denk gelir böyle.
Yok malesef bulamadımÇok araştırdım ama hiç karşıma çıkmadı videosu yoksa sen buldun muuu
Emin degilim ben çok hazırken kendimi şuan hiç hazır hissetmiyorum dün akşam akıntım geldi sünen içinde kahve çizgiler vardı. Sabah da kalktım öglebe dogru bildigin yumurta akı geldi akşama dogru sancı başladı kasıgımda sanırım yumurtladım ama kötü güne denk geldi malesef
Canım ben bi döngünün ortasında bakmıştım bide regliye iki gün kala bakmıştıştım eyer gebelik varsa iki gün kala yukarıda oluyor ama sonradanda çıkabilir die okumuştum herkesin rahim şekli aynı olmaya biliyormuş bu işin uzmanları ebeler oyüzden uzun bir dönem kendini takip etmenlazım rahmin hangi dönemlerde nasıl oluyor die ozaman kendinde anlarsın zamanla bi farklılık olursaBen o zaman gebe değilim ben hissediyorum yukarıda değil çünkü ne zaman çıkıyor ki acaba
Baya fark etmiş sanki ben de uygulama üzerinden gidiyorum sanırım kullandığım uygulama iyi sonuç veriyor doktorda muayene işe tam bugün tam zamanı demişti çok şaşırmıştım umarım acemi şansı olur da bu ay tutarBenim geçen ay 17. Günde oldu bu ay 13. Günde oldu yumurtlama
Adet bittikten 3 gün sonra başlıyoruz masaja diye hatırlıyorum demi canım.PCoda bilirsin 21.gün genelde yumurtlama olmuyor.Ben de yapayım adet olsun bitsin deAaa bende tam tersine erken yumurtladm bu ay hemde 1 hafta erken.. bende sıkı takip ediyorum ebru hanımı , mesajla danışıyorum ara ara. Gebelikle ilgili çoğu şeyi ondan öğrendim.... inşallah tez zamanda güzel haberler alırsın.. ben 2 yıllık evliyimde kpss ye hazırlanıyodum istemedik çocuk.. son 6 7 aydır deniyoruz.. 2 ay önce kimyasal geçirmiştim..
Anladım kuzum doğru diyorsun ateşi bile iki ay ölçünde regli ateşimi öğrendim 36,2 reglimateşim mesela inş düşmez 11 Aralık Son adet tarihimdiCanım ben bi döngünün ortasında bakmıştım bide regliye iki gün kala bakmıştıştım eyer gebelik varsa iki gün kala yukarıda oluyor ama sonradanda çıkabilir die okumuştum herkesin rahim şekli aynı olmaya biliyormuş bu işin uzmanları ebeler oyüzden uzun bir dönem kendini takip etmenlazım rahmin hangi dönemlerde nasıl oluyor die ozaman kendinde anlarsın zamanla bi farklılık olursa