- Konu Sahibi Mervenur277
- #8.581
ay hadi hayırlısı inşallah :) geçen ay bende denedim o jeli gerçi ovu dönemnde pek deneyemedm eşim grip oldu inşallah güzel haberleri alırsınBende aşırı heyecanlandm şuan.. gynoseed jel.. ilk defa kullandım bu ay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay hadi hayırlısı inşallah :) geçen ay bende denedim o jeli gerçi ovu dönemnde pek deneyemedm eşim grip oldu inşallah güzel haberleri alırsınBende aşırı heyecanlandm şuan.. gynoseed jel.. ilk defa kullandım bu ay
Ovulasyon testinin (LH hormonu tespiti) koyu cikmasiyla gebelik arasinda nasil bir iliski var? Ben bu olayi bilmiyorum.ay var galiba ovu testi koyu çıkmış ateşten anlamam ama hayırlısı bakalm :) jel hangisiydi bu arada
Evet bu dogru bunu bende denedim gebelik olunca ele degmiyor burda doktorların bazılarıda ultrasonda ilk haftalarda gözükmedigi için elle kontrol ediyorBen neler öğreniyorum durun sızede arayım yüksek olursa hamılelık , dusuk ve sert olursa adet ımıs
İnşallah sağolun .. Allah hepimizin gönlüne göre versin .. mutlaka yumurtlama döneminde 3 gün deneyin jeli..ay hadi hayırlısı inşallah :) geçen ay bende denedim o jeli gerçi ovu dönemnde pek deneyemedm eşim grip oldu inşallah güzel haberleri alırsın
valla bende hiç denemedm ama internette falan öyle duydum okudum daha doğrusu ovu testleri satanlar uzun süre koyu çıkarsa gebelik testi yap diyorlar gebelik varsa bazı ovu testleri koyu çıkıyormuş öyle diyorlar :)Ovulasyon testinin (LH hormonu tespiti) koyu cikmasiyla gebelik arasinda nasil bir iliski var? Ben bu olayi bilmiyorum.
Çok iyiydi be valla çok güzel geçtiPijima partisi nasıl geçti
Ele değmeyen o top gibi şey mi :)Evet bu dogru bunu bende denedim gebelik olunca ele degmiyor burda doktorların bazılarıda ultrasonda ilk haftalarda gözükmedigi için elle kontrol ediyor
Ya inşallah çok teşekkür ederim yorumun için inşallah vardır Allah bekleyen herkese nasip etsin
Canım bu testmi böyle bilmiyorum ama bu beyaz bir çizgi gibi görünüyor sanki biraz pembe olması lazım diye biliyorumGörünüyor muuu ?
Kimyasal geçirdiysen geç öğrenmen daha stressiz olur canım. İnşAllah hayırlısıyla vardır ve sağlıklı bir gebeliğin olurTabi öyle Allah bilir kimyasal geçirdiğim için bu kadar üstüne düşüyorum aslında erken öğrenim içim rahat etsin diye
Yumurtlama erken olduysa reglinde erken gelmiştir ama İnşAllah yerleşmedirMaalesef refl oluyorum sanırım (( normalde 28 günde oluyorum bu ay şaşırdım ilk kez 26 günde oldu. Akşama kadar bekleyeyim bakalım belki yerleşme kanamasıdır. Yemin ederim çok zor ya (((
Pco varmı Bide takviye olarak bişey kullandın iz öıAyy inşallah.. 2 ay önce kimyasal gebelik geçirdim korkuyorum ama Allah büyük
Kızlar nasıl yani tam anlatırmısınızEvet bu dogru bunu bende denedim gebelik olunca ele degmiyor burda doktorların bazılarıda ultrasonda ilk haftalarda gözükmedigi için elle kontrol ediyor
Hangisini attım bilmiyorum kuzum alttaki daha belliCanım bu testmi böyle bilmiyorum ama bu beyaz bir çizgi gibi görünüyor sanki biraz pembe olması lazım diye biliyorum
Hormonlarımda bir sıkıntı yok ama yumurtalıklarmda pco görüntüsü var ultrasyonda bakınca .. ovulasyon testi 4 aydır kullanıyorum.. inofolic combi kullanıyorum 2 aydır.. ve bu ay diğer aylardan farklı olarak jel kullandım ve yumurtlama masajı yaptım(bir gebenin günlüğü youtube kanalında var ayrıntılı bilgisi)Pco varmı Bide takviye olarak bişey kullandın iz öı
Canım en iyisi sen bir kan ver kafandaki soru işaretleri gitsinHangisini attım bilmiyorum kuzum alttaki daha belli
Bugün verdim canım sağlık ocağına yarın çıkacak sonuç inşallahCanım en iyisi sen bir kan ver kafandaki soru işaretleri gitsin
Canım doğru söylemiştin bugün biraz yoğun bir gündü unutmuşumBugün verdim canım sağlık ocağına yarın çıkacak sonuç inşallah