-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #8.541
Evet bende çok stres oluyorum ve üzülüyoruöBende bekliycem galiba okadar test yapıyorum bat günü adet geliyo gerek yok okadar para harcamaya ve stres olmaya
Yumurtlama tarihini biliyormusun ve nezamndır istiyorsunEvet bende çok stres oluyorum ve üzülüyoruö
Ben gördüm canım inşallah bebiş vardırKızlar şuradaki çizgiyi görüyor musunuz yoksa sadece ben mi görüyorum
Içme canım başka şeylerle iyi olmaya bak sonra bi şey olur kendi kendini suçlar durursun kendimden biliyorum ben dusukten önce hamileligime hiç ihtimal vermiyordum hamileligimi öğrenmeden 4 gün once ağır ağrı kesici ilaçlar kullanmıştım sonra düşük yapınca bunun mu etkisi oldu falan diye kendimi suçladım durdumKızlar ya parolla toparlanamiyorum.
Aferim içsem içsem olur mu.
Bir yerde gebeliği öğrenmeden için ilaçların bir olumsuzluğu olmaz diye duymuştum.
Ben sanki seni temmuz Ağustos gruplarından gebe diye hatirliyorum belki de yanlış kaldı aklımda. Hayırlısı
Ben sanki seni temmuz Ağustos gruplarından gebe diye hatirliyorum belki de yanlış kaldı aklımda. Hayırlısı olsun
Benimde aşağı yukarı seninle aynı nacizane tavsiyem bekle biraz daha ben yaptım hayalet gördüm şimdi kurup duruyom kafamda erken çıkmaz biliyorum ama bi umut bağladım kendi kendimeKızlar benim bata 5 gün kaldı bat 9 ocak pik 25 aralıkta oldu catlamayı testim yoktu bilmiyorum genelde ertesi günü çatlar ne zaman test yapsam acaba varmı benle aynı olan
Cokk yana kaymış bi çizgi görüyorum ama bi anlam ifade ediyormu bilmiyorum belki test bozuktur başka testle tekrar dene bence kaçıncı günündesinKızlar şuradaki çizgiyi görüyor musunuz yoksa sadece ben mi görüyorum
3 aydır istiyorum evet biliyorum bu ay 25 idi mesalaYumurtlama tarihini biliyormusun ve nezamndır istiyorsun
Olabilir canım ben daha tam olarak çatlattım mı bilmiyorum test yapmakta istemiyorumBugun bir bas agrisi mevcut, progestronun artmaya baslamasina yoruyorum. Sende durumlar nasilmelisaa93 ?
Evet bende beklemeyi düşünüyorum hiç belirti yok zatenBenimde aşağı yukarı seninle aynı nacizane tavsiyem bekle biraz daha ben yaptım hayalet gördüm şimdi kurup duruyom kafamda erken çıkmaz biliyorum ama bi umut bağladım kendi kendime
en güçlüsü dua inşallah en hayırlı şekilde sağlığına kavuşursunYavrum dualarla daha iyi olucam inşallah. Sen nasılsın
Ben 1 senedir olmuyor benim iki tane var çocuğum ama 3 inatçı cıktı3 aydır istiyorum evet biliyorum bu ay 25 idi mesala
Tam göremedim bir türlü canım biraz daha bekleyelim bence. Zar zor gördüğümüz çizgiler bir şey ifade etmiyor malesef. Pembe tonunda görürsek pozitif diyebiliriz@esmerkizzz06melisaa93 @Papatyamaviss kızlar çok az silik bi çizgi çıktı. Kaset testlerde kuruma çizgisi oluyo mu ?
Belirti olup olmamasini aldirma belli olmaz bu isler ben ilk kızıma hamileyken hiç belirti yaşamadım supriz gibi oldu rabbim hayırlısını sagliklisini nasip etsin insallahEvet bende beklemeyi düşünüyorum hiç belirti yok zaten
Valla hafızana hayran kaldım. O gruplarda vardım evet ama olmadı ara verdik mecburiyetten . Ben rehberim ayın 20 günü şehir dışında oluyordum vakit bulamadıkbu ay boşum yine deneyeceğiz
Birde benim yumurtlama günü ilişki olmadı bir gün önce gece oldu yani cumartesi gece pazar sabah 11 de pikti test ama catlamayı bilmiyorum birde salı günü oldu ilki yani 27 aralık tutarmı bilmiyorumBenimde aşağı yukarı seninle aynı nacizane tavsiyem bekle biraz daha ben yaptım hayalet gördüm şimdi kurup duruyom kafamda erken çıkmaz biliyorum ama bi umut bağladım kendi kendime
Evet benimde iki çocukta hiç belirti olmadı bundada olmaz belkideBelirti olup olmamasini aldirma belli olmaz bu isler ben ilk kızıma hamileyken hiç belirti yaşamadım supriz gibi oldu rabbim hayırlısını sagliklisini nasip etsin insallah