- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #8.501
sadece hamilelik ihtimali geliyor aklıma. hamile değilsen tekrar yumurtluyorsun. Testin silikleşecek mi bakalımAcaba gerçekten yumurtlamamı başka ne olabilir ki gebelik harici
Minnak kurabiyelere yazdım ve fotoğraf attım gebelik olsaydı koyulaşırdı yumurtlama bu tekrar değerlendir dedi. Hamilede kalabilirsin bir kaç gün sonra adette olabilirsin belli olmaz dedi adet olmazsan üstüne 14 gün say gebelik testi yap dedisadece hamilelik ihtimali geliyor aklıma. hamile değilsen tekrar yumurtluyorsun. Testin silikleşecek mi bakalım
Yaptım canım negatifhamilelik testi yaptın mı
Ne zamana kadar denemeye devam etmek lazim beybi görl?değerlendirmeye devam :) ne sana ne bana dinlenmek yok
Bendede sürekli bu akıntı var inşallah benimkidr güzel sonuçlanır yaacanım benim bir hafta sarı akıntım oldu kaç günün var tek belirtim oydu
her türlü bekleyip göreceğiz :) iyi farkettin ay tekrar yumurtladığınıMinnak kurabiyelere yazdım ve fotoğraf attım gebelik olsaydı koyulaşırdı yumurtlama bu tekrar değerlendir dedi. Hamilede kalabilirsin bir kaç gün sonra adette olabilirsin belli olmaz dedi adet olmazsan üstüne 14 gün say gebelik testi yap dedi
ben çatlama gününü ve ertesi günü değerlendirmeyi sonrasında da 2 kez gün aşırı ilişki planlıyordum.ha çatladı ha çatlayacak diye milyon kez değerlendirdim. artık dermanımız kalmadıNe zamana kadar denemeye devam etmek lazim beybi görl?
grup yonetıcısı arkadasımızın eşi amelıyat oldu o yuzden bıraz bakamadı ve bakamazda bır kac gun o yuzden guncelleyemedi.Kızlar grupta kaç kişi hcg pozitif görmüş. Henüz güncelleme yapılmamış galiba
Canım selam sen gebe değil miydinBeni de ekler misiniz?
Sat 29 Aralık
Bat 31 Ocak
Ateş takibi de yapıyorum ama başka uygulamayla
Bende sizinle aynı ben batımı bekleyeceğimKızlar benim bata 5 gün kaldı bat 9 ocak pik 25 aralıkta oldu catlamayı testim yoktu bilmiyorum genelde ertesi günü çatlar ne zaman test yapsam acaba varmı benle aynı olan
yumurtlamadan once asagıda ııd barıyer gıbı dırek gelıyordu ılerı gıtmıyordu sımdı ılerı kadar baksam da bısey yok dıyımSenin de mi öyle
Evet hiçte sevmem beklemeyiher türlü bekleyip göreceğiz :) iyi farkettin ay tekrar yumurtladığını
hamıle degılsın dımı pekıKızlar 2. Ye yumurtlamışım dimi normalde bat bugün hala olmadım şimdi 14 gün sonra mı olacağım. Bir tık rengi açılmış geldi övünün banamelisaa93 Papatyamaviss
amin inşallah canım.Bendede sürekli bu akıntı var inşallah benimkidr güzel sonuçlanır yaa
Yok geçen ay 5 gün gecikmişti ama sonradan kırmızılar geldiCanım selam sen gebe değil miydin
Ben sanki seni temmuz Ağustos gruplarından gebe diye hatirliyorum belki de yanlış kaldı aklımda. Hayırlısı olsunYok geçen ay 5 gün gecikmişti ama sonradan kırmızılar geldibu ay buradan devam