- 13 Nisan 2022
- 215
- 69
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #8.521
Merhaba hamile kaldınız mı acaba jeli kullanınca bende bu ay kullanıcam regl yeni bitti :)Canım ben bir gebenin günlüğünden aldım memnunum bu ay kullandım. Ama diğeriyle ilgili bilgim yok açıkçası
Malesef adet oldumMerhaba ben de öyleyim, gebe misiniz acaba
Bat dündü bugün adet oldumValla benim de öyle o batma vardı kasıklarımda adet ağrısı gibi ağrı vardı hepsi bı anda yok oldu, test yaptınız mı bı de bat ne zaman
Yavrum dualarla daha iyi olucam inşallah. Sen nasılsınbebekheyecani kuzum nasıl oldun?
Hayır kalmadım ama devam edicem bu ay da kullanmayaMerhaba hamile kaldınız mı acaba jeli kullanınca bende bu ay kullanıcam regl yeni bitti :)
Bide nasıl kullandınız acaba
Bende bekliycem galiba okadar test yapıyorum bat günü adet geliyo gerek yok okadar para harcamaya ve stres olmayaBende sizinle aynı ben batımı bekleyeceğim
AtsanaSelamin alyekum kizlar sprem testi sonucunu anlayan varmi cozemedik biz ileri hizinda skinti var dedi bir daha aciklama yapmadi sonuclari atsam bakabilecek olan varmi
Çok gecmiş olsun kuzum bol bol dua et internetten aç dualar nazar duasını aç evde hoca okusun youtubeden sen kuran biliyorsan oku bilmiyorsan mealinden oku şifa bulursun inşallahYavrum dualarla daha iyi olucam inşallah. Sen nasılsın
Ay hiç dikkat etmemiştim bak ben ona. Ama senin daha 10 gün olmadı ki kankaevet oluyor kuzum ama 10.gunden sonra aslında genelde oluyor hamıle kalanların tablosuna bak farkedersın benım kımyasal oldugum ayda da aynı sekıl
Olucan kuzum..dualar oku Allah sana yardım edicek.Ben beklemedeğim kuzumYavrum dualarla daha iyi olucam inşallah. Sen nasılsın
Çok dengesini sarsıyor bak bana neredeyse bir hafta geç yumurtladım yumurtayı bile etkiledi iyi ol da canım gerisi hallolur çok geçmiş olsunBenim de aynı canim, günde 3 kez felan parol içiyorum. Boğaz spreyi içiyorum ama işe yaramıyor.
Ovulasyon yapıyorum onda da yumurtlama göremedik ama ateş yükseldi. Dediğiniz gibi bu ay ateş tutmayacak
çok silik çizgi var ama neden olmasın inşallah tatlı mı tatlı bir kızın olur@esmerkizzz06melisaa93 @Papatyamaviss kızlar çok az silik bi çizgi çıktı. Kaset testlerde kuruma çizgisi oluyo mu ?
Pijima partisi nasıl geçtiÇok dengesini sarsıyor bak bana neredeyse bir hafta geç yumurtladım yumurtayı bile etkiledi iyi ol da canım gerisi hallolur çok geçmiş olsun
İnşallah canım Allah gönlünüze göre versin :) ederim tabiikirabbım bizede yaşatsın o duygu yu canım bizlere de aklına geldikçe dua et hamilelerin duaları kabul olurmuş
Ya inşallah çok teşekkür ederim yorumun için inşallah vardır Allah bekleyen herkese nasip etsinçok silik çizgi var ama neden olmasın inşallah tatlı mı tatlı bir kızın olur
Hemen öyle pes etmek yok daha yeni başladık kısmeti ne zaman olursa o zaman gelir lütfen böyle düşün bebeğim bir sakin kal normal düşününce anlayacaksın. Bak benim oğlum 15 ay sebepsiz olmadı her ay hüsrandı burda yıllarca bekleyenler var. İkinciyi denemeye başlayalı 7 ay dolacak ama zamanı var demek ki diyorum sen de güzel düşün güzel olsun biliyorum insan çok üzülüyor ama Allah her zaman hayırlısını versin hayırlı zamanda sağlıklı şekilde. Biz yanındayız ne zaman istersen buradayızNegatif kızlar artık bu ay ile bir toplamda 3 ay olacak sürekli böyle test yapmaktan yoruldum
Ne ovulosyon ne gebelik testi birşey yapmicam özellikle 3 bebek düşüncesi aklımdan çıktı illa olsun moduna girmiyorum artık
İlk ikisi hemen olunca bu olmayınca insanı psikolojik olarak yoruyor..
Biraz uzak kalıp kafa dinlemek istiyorum hepinizi seviyorum.. hayırlı haberler alın inşallah
Yaptığım testlere göre negatifhamıle degılsın dımı pekı