- 2 Aralık 2022
- 209
- 308
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #8.481
Zaten çok ihtimal vermiyorum hayırlısı bakalım.Olsun canım hayırlısı birkaç gün daha bekle olmazsa bir doktora görünürsün en azından
ilk idrarla yapsaydın :)
yumurtlama olalı kaç gün olduKızlar ya parolla toparlanamiyorum.
Aferim içsem içsem olur mu.
Bir yerde gebeliği öğrenmeden için ilaçların bir olumsuzluğu olmaz diye duymuştum.
Kızlar çatlatma ignemin 7.günü ve akıntım var sixce neden olabilirçok erken daha canım.kaç gün oldu çatlatma iğnesini yapalı?
çok biliyosa bu işleri kendisi doğursun. zamana ihtiyacın var canım.yumurta döllenecek, rahme inecek, tutunacak, hormonlar salgılacak. 11-12 güne belli oluyor genelde testte gebelik oluştuysa. o da silik çizgi şeklinde4 gün geçti tahmini yumurtlamadan ama çok fazla yumurta vardı olgunlaşan,belimde zonklayan bi sancı var.yapsam mı dedim acaba.eşim de vır vır konuşuyor yapalım diye.bir hafta beklesem eskitir beni söyleye söyleye.ama negatifi de görmek istemiyorum
İlişkinin üstünden çok geçti ya olsaydı çıkardı bence. 1 hafta daha adet olmazsam tekrar yaparım.ilk idrarla yapsaydın :)
bir doktora sorsan canım belki de bu duruma uygun ilaçlar vardır. Ben hamileyken çok kötü hastalandım. Nazal yıkama yapıp burnumu açarak, limonlu sular ve parol içerek iyileştimKızlar ya parolla toparlanamiyorum.
Aferim içsem içsem olur mu.
Bir yerde gebeliği öğrenmeden için ilaçların bir olumsuzluğu olmaz diye duymuştum.
hayırlısı olsun sizin için o zaman :) oğluşuna da geçmiş olsun hemen iyileşir inşAllahZaten çok ihtimal vermiyorum hayırlısı bakalım.
Oğlum ameliyat olacağı için birkaç ay ara vereceğiz zaten olmazsa
tam bilmiyorum canım. kıvamı nasıl kremsi mi?Kızlar çatlatma ignemin 7.günü ve akıntım var sixce neden olabilir
Canım şeffaf sperm gibitam bilmiyorum canım. kıvamı nasıl kremsi mi?
bilemiyorum canım bende bir kez hamilelik yaşadım.Çatlatma iğnesi ile.Hiç belirti takibi yapmamıştımCanım şeffaf sperm gibi
Sağol canım benim.hayırlısı olsun sizin için o zaman :) oğluşuna da geçmiş olsun hemen iyileşir inşAllah
Anladım canım sagolbilemiyorum canım bende bir kez hamilelik yaşadım.Çatlatma iğnesi ile.Hiç belirti takibi yapmamıştım
aynen rengi açılmış birazcık. Tekrar 14 gün bekleyecek misin bilmiyorum seni takip edip göreceğiz :) ilk kez görüyorum tam bat zamanı yumurtlamayı ama oluyormuş bazı aylardaKızlar 2. Ye yumurtlamışım dimi normalde bat bugün hala olmadım şimdi 14 gün sonra mı olacağım. Bir tık rengi açılmış geldi övünün banamelisaa93 Papatyamaviss
Ay bende 4 aydır ovülasyon yapıyorum ilk defa 2 kere yumurtladım ilk ay hiç yumurtlama görmemiştim meselaaynen rengi açılmış birazcık. Tekrar 14 gün bekleyecek misin bilmiyorum seni takip edip göreceğiz :) ilk kez görüyorum tam bat zamanı yumurtlamayı ama oluyormuş bazı aylarda
seni şanslıııııAy bende 4 aydır ovülasyon yapıyorum ilk defa 2 kere yumurtladım ilk ay hiç yumurtlama görmemiştim mesela
Acaba gerçekten yumurtlamamı başka ne olabilir ki gebelik hariciseni şanslııııı
hamilelik testi yaptın mıKızlar 2. Ye yumurtlamışım dimi normalde bat bugün hala olmadım şimdi 14 gün sonra mı olacağım. Bir tık rengi açılmış geldi övünün banamelisaa93 Papatyamaviss