- 14 Mayıs 2021
- 4.598
- 9.100
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #8.461
Ben cok duydum adetten sonra yada once hamıle kalan.yumırtlamanın yuzde yuz bır standartı yok canım.yada ayda bırkez olacak dıyede.bazen hiç bazen 2 olabılıyorhiç duymamışdım, bakalım nasıl olcak
sansın varsa dene ama sılınmıs gıtmıs artık yanı kesın catlamısSelam kizlar, bu sabah itibari ile silik cizgiyi gordum (dun gece degerlendirmistik). Atesimi test yapmadan iki saat once olftum hala dusuktu. Yarin yukselmeye baslar diye dusunuyorum, goruciiz. Ama bende akintidan hala eser yok, Sahara gibi kupkuruyum demiyim de oyle anlatilan gibi yumurta aki gibi bisiler yok. Beylerin tavsiyesi gibi bi yumurta kirip akini siringayla enjekte mi etsem napsamama bugun denemeye devam sanki?
Eki Görüntüle 3186473
Kaç gün geçti yumurtlamadan canim ?kızlar 8 gün var adetime klomen kullandım bu ay.testte çıkar mı gebelik varsa?
Senin de mi öylekızbende yenı yenı bakıyorum kesfetmeye calısyorum benım suan yukarda gelmıyor elıme
rabbım bizede yaşatsın o duygu yu canım bizlere de aklına geldikçe dua et hamilelerin duaları kabul olurmuşBiz her kontrole paşalarımla gittiğimiz için orda duyarlar doktor söylerse, kapıda bekliyorlar kız öööyle ekrana bakıyorlar verene kurban olduklarım
Kızlar birşey sorucam bugün ignmin 7.günü ve akıntım var sizce neden oluyorBen cok duydum adetten sonra yada once hamıle kalan.yumırtlamanın yuzde yuz bır standartı yok canım.yada ayda bırkez olacak dıyede.bazen hiç bazen 2 olabılıyor
Merhaba ben de öyleyim, gebe misiniz acabaEvet benimde onlar vardi ama dün bugün yok suanda onlar vajinada sizlama gibi oluyor dimi birde alt karinda hafif acı vardi ara ara ama onlar gitti benim
Valla benim de öyle o batma vardı kasıklarımda adet ağrısı gibi ağrı vardı hepsi bı anda yok oldu, test yaptınız mı bı de bat ne zamanEvet benimde onlar vardi ama dün bugün yok suanda onlar vajinada sizlama gibi oluyor dimi birde alt karinda hafif acı vardi ara ara ama onlar gitti benim
4 gün geçti tahmini yumurtlamadan ama çok fazla yumurta vardı olgunlaşan,belimde zonklayan bi sancı var.yapsam mı dedim acaba.eşim de vır vır konuşuyor yapalım diye.bir hafta beklesem eskitir beni söyleye söyleye.ama negatifi de görmek istemiyorumKaç gün geçti yumurtlamadan canim ?
Kesin varsa da negatif görürsün canim.4 gün geçti tahmini yumurtlamadan ama çok fazla yumurta vardı olgunlaşan,belimde zonklayan bi sancı var.yapsam mı dedim acaba.eşim de vır vır konuşuyor yapalım diye.bir hafta beklesem eskitir beni söyleye söyleye.ama negatifi de görmek istemiyorum
Olsun canım hayırlısı birkaç gün daha bekle olmazsa bir doktora görünürsün en azından
değerlendirmeye devam :) ne sana ne bana dinlenmek yokSelam kizlar, bu sabah itibari ile silik cizgiyi gordum (dun gece degerlendirmistik). Atesimi test yapmadan iki saat once olftum hala dusuktu. Yarin yukselmeye baslar diye dusunuyorum, goruciiz. Ama bende akintidan hala eser yok, Sahara gibi kupkuruyum demiyim de oyle anlatilan gibi yumurta aki gibi bisiler yok. Beylerin tavsiyesi gibi bi yumurta kirip akini siringayla enjekte mi etsem napsamama bugun denemeye devam sanki?
Eki Görüntüle 3186473
daha yaşın çok genç olacaktır vakti gelince.Çok şükür iki tane prensesin var :)Evet gönül isterdiki çift çizgili test atayım nasip bu ya yok evet kırmızılar hiç şaşmaz bende bu aydan da ümidim yok hata bıraktım olmuyorsa rabbimin bir bildiği var demekki hepinizi iyiki tanıdım hamile olan arkadaşlar sağlıkla alın bebişlerinizi❤darısı tüm ve bana olsun çok üzgünüm bundan sonra buraya girmem o kadar yoruldumki hayırlısı bu demekki
çok erken daha canım.kaç gün oldu çatlatma iğnesini yapalı?kızlar 8 gün var adetime klomen kullandım bu ay.testte çıkar mı gebelik varsa?
iğne yapmadı doktor.çok yumurta var ve iyi büyümüşler dedi yapmadı.cuma günü 17 mm olmuştu iki taraftakiler de.iki gündür bel kasık ağrısı tavan yaptıçok erken daha canım.kaç gün oldu çatlatma iğnesini yapalı?