- 13 Ekim 2020
- 417
- 546
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #7.961
Yani bence işe yarar b12de içerdiği için ama eğerki daha kapsamlı bir ilaç istersen elenatal 1 çok iyi ben şuanlık folik asit içerse yeterli diye kapsamlı bişey almadım hamilelik olursa doktor kanıma bakar zaten eksiklik olursa daha kapsamlı birşey yazarBen düzenli kullanamadim bu ay. B12im baya düşük acaba yükseltme konusunda çok etki ediyormu
Canım valla cumartesi günü sol kasığımda ince ince ağrı oldu belime doğru pazar günü de oldu pazar günü akşam gece yattığımda gece vajinam ağrıdı sanki bir şey sokup unutulmuş gibi ertesi günü pazartesi günü de akşama kadar sürdü bu ağrı, akşm yavaşladı baya ypk oldu bugünde sabah hiç bir şeyim yoktu öğlen yine kasık başladı öğlen 1 gibi göbek deliğimin sol üç parmak yanı bişey sokarlar gibi oldu yaklaşık 6 saat şimdi yine sol belim başladı :) böyle karmakarışık şeyler oldu bu ay kuzum ,,,, bende bir şey anlamadım umarım hamilelik içindirBatlarimiz aynıymış benimde 9 veya 10nocak belirtilerin var mı canım
Bı gölge görüyorumm canım ben, sabah yapsan daha net çıkmaz miydi sankiKızlar şimdi yaptım bir bakarmisiniz
Yoksa ben mi yanlış görüyorum yine @Papatyamaviss @fnd_50 @pozitifbiri M marilyn95 @trueliving_ @bebekheyecani
Kız var gördüm benYaptım canım atayım strip olan dün gece 2 gibi. Erken gebelikte bu sabah
Çok teşekkür ederim bebeğimMaşallah gözünüz aydın
Bı gölge görüyorumm canım ben, sabah yapsan daha net çıkmaz miydi sanki
Bende geçen yıl hamileydim.doktorum regenesis max vermişti. Bundan önce de folik asit olarak folidoce kullanmıştımYani canım doktoruna sor yinede ama herhangi bir folik asitle ilgili veya başka birşeyle ilgili yüksek doz alman gerekmiyorsa 400 mglık bir folik asit kullanması yeterliymiş bir gebenin fazlasıda zarar cünkü fazlasını kullanmanı gerektiricek bir durumun yoksa tabi benim öyle bir sıkıntım olmadığı için 400mglık bir folik asit tercih ettim çünkü oğlumdada yaşamadım böyle birşey ha gebe kalırım değerlerimde doktorum farklı bir durum görüpte ilacı değişmek durumunda kalırsam o ayrı bir konu şuanda gebe olmadığım icin önceden vücudumu hazırlamak istedim sadece
Bi gölge görüyorum ben sen canlı olarak daha net görüyorsundur, inşallah bebisin seninledirYa sorma arkadaşım geldi hadi yap hadi yap dedi onun için yaptım yoksa Perşembe yada yarın yapacaktım zaten cnm
Bende gördüm canım daha çok yeni muhtemelen o yüzden böyle belirsiz çıkmış sana tavsiyem birazcık gününün geçmesini bekle en azından beta yüksek çıksın düşükken öğrenince insan zor bekliyor ilerliycek mi ilerlemiycekmi diye strese giriyor
Teşekkür ederim canım 5ay önce 2.2 çıkmıştı kuzum senin kaçTebrik ederim canım .sağlıkla ilerlesin..bende 34 bu yaşlarda hamilelik haberi duyunca daha çok umutum oluyorSende Amh kaç canım?
Bi gölge görüyorum ben sen canlı olarak daha net görüyorsundur, inşallah bebisin seninledir
Benimde 7 ay önce 1.36 acaba ondanmı hamile zor kalıyorumTeşekkür ederim canım 5ay önce 2.2 çıkmıştı kuzum senin kaç
Kızlar yorummmmmKızlar bu kuruma çizgisi mi oluyor ya prodoctor markası
Çok düşük değil bitanem takma kafana sen aşılama düşünüyordun en son nw yaptın kuzum o işlemiBenimde 7 ay önce 1.36 acaba ondanmı hamile zor kalıyorum
Bu ay kalmasam aşılamaya gidicem..bilmiyorum artık nasıl olucak bu gidişleÇok düşük değil bitanem takma kafana sen aşılama düşünüyordun en son nw yaptın kuzum o işlemi
Bir daha ne zaman tekrarlicaksiin, regl beklicem miisn canım :)İnşallah kuzum güzel haberler alalım birlikte
Prodoctor hatalı sonuç veriyor canım başka test ile dener misin yarın?Kızlar bu kuruma çizgisi mi oluyor ya prodoctor markası
Canım bence kuruma test çizgisinin dışında çıkmış test bozuk olabilir yeniden yap istersenKızlar yorummmmm
Evet cnmBana mı yazdın bunu cnm